Şimdi Ara

GTX970 FTW vs GTX970 SSC (Uçurum fiyat farkı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kadar fark neden olur ki? Bu kartta bir sorun mu var? Vatan bu kadar ucuza satmaz yahu aklım almıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-ssc-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html (971 TL) (GTX 970 SSC)

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-ftw-acx-2-0-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-ekran-karti.html (1457 TL) (GTX 970 FTW)

SSC modelin diğer firmalarda fiyatları:

Eksen bilgisayar:http://www.eksenbilgisayar.com/evga-geforce-gtx-970-ssc-acx-20-4-gb-256-bit-ekran-karti---04g-p4-3975-kr (1330 TL) (GTX 970 SSC)

Webdenal:https://www.webdenal.com/evga-04g-p4-3975-kr_812151.html?gclid=CjwKEAjw0pa5BRCLmoKIx_HTh1wSJABk5F_4nln-22OjKe6Wdq5ipr_2ql6iYdPKJSyAjLM9ht8VKhoCQEXw_wcB (1291 TL) (GTX 970 SSC)

Hatta bakın HB'de GTX 960 SSC 1100 TL

http://www.hepsiburada.com/evga-nvidia-geforce-gtx-960-ssc-acx-2-0-4gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-04g-p4-3966-kr-p-BD305313

Neden Vatan'da bu kadar ucuz bu kart?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibob -- 1 Mayıs 2016; 11:47:56 >

• Teşhir ürün olabilir.
  • Bende 1149 tl adus strix 390 aldim normalde 1350 ve üstüne satılıyor her yerde bana sıfır kart geldi teşhir değil di

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat aşırı iyi, ya yanlışlık var, ya teşhir ürünü.
  • Stoklara bakınca ürün teşhir gibi duruyor. Gene de telefon açıp bilgi almak gerekir. Eğer kartı alma niyetiniz varsa size en yakın şehrin vatan şubesini arayın teşhir olup olmadığını ya da iade ürün olup olmadığını sorun kargo ücretini ödediğiniz zaman ürünü getirtiyorlar.

Eğer ürün teşhir veya iade değilse fiyat gerçekten mükemmel.
  • ibob İ kullanıcısına yanıt
    Arayip sormak lazim bu fiyat dogru mudur diye eger gercekten sifir urunse bu fiyata kacmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim ne teshiri al urunu jelatinli kutularda satilor evga markasi.jelatini yoksa gonderirsin geri bukadar basit iadeni alirsin ,telefonla sorup da iskillendirmeyin hic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] EVGA GTX 1070 FTW 8 GB
    7 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ellerinde kalmış son ürünleri satıyor olabilir veya geri iade edilmiş bir üründe olabilir vatan'a açıkcası bu konuda güvenmiyorum.

yeni kartların çıkmasına az bir süre kaldı. ellerinde ki stokları çabucak tüketmek istiyorda olabilirler. yani bir sürü seçenek var aslında almadan önce danışmakda fayda var inventus'da da mesela evga gtx 950 ssc fiyatı 700-800 arası bir şeydi 640'a düşürmüşler fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 1 Mayıs 2016; 12:56:25 >
  • 970 alan varmı hala?
    Kartta dx12 yok hala niye alıyorsunuz zaten vramide yetmiyor artık yeni oyunlar 6gb üstü vram kullanıyor.

Fiyattaki aşırı düşüş konuşuluyor e normal kartın ömrü bitti çünkü yeni dx desteği yok yetersiz bir kart dahada düşer yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Mayıs 2016; 13:03:22 >
  • Geçen Cevizlibağ şubesinde gördüm adetli olarak ambalajında GTX 970 SSC vardı.
  • yeni kartlar çıkacak çok normal

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

yeni kartlar çıkacak çok normal

Hocam diğer modelleri niye indirimde değil. Asıl soru o. Özellikle bu model ve Vatan'da. Vatan zaten piyasanın üstünde satan bir firma.

Arkadaşın dediği gibi stoklar çok az. Ya ellerinde kalanı çıkarıyorlar, ya da teşhir ürünü.
  • İzmir bornovada varmış para olsa uçarak gider alırdım.

Ciddi anlamda çok iyi fiyat ki zamanında 380 4GB'a 888 TL vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

970 alan varmı hala?
    Kartta dx12 yok hala niye alıyorsunuz zaten vramide yetmiyor artık yeni oyunlar 6gb üstü vram kullanıyor.

Fiyattaki aşırı düşüş konuşuluyor e normal kartın ömrü bitti çünkü yeni dx desteği yok yetersiz bir kart dahada düşer yakında.

kardeş sen 670 ile karıştırdın galiba?
    gerçi 670 hatta 570 bile dx12 destek listesinde ama

Çok geride kalmışsınız hiç takip etmedinizmi dx12 konularını haberlerini, sitede yazan dx12 supported yazısına aldanmayın gtx 970 için 4gb da yazıyor sitesinde.

Google a dx12 teknolojisi olan async compute yazın bi okuyun araştırın söz konusu nvidia ise 3 kez doğrulatmadan 1 bilgiye inanmayın, insanları aldatmasıyla tanınan bir firma çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Mayıs 2016; 15:00:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

siz 4 gb yerine 3.5 gb olayını diyorsunuz. Nvidiayı savunmuyorum ben herhangi bir marka taraftarı değilim.
    770 ve üzeri kartlar 3. seviye sınıfa giriyor yani tüm dx 12 özellikleri destekliyor - full supported.
    eski modeller de kısmen destekliyor. Ben 970in dx 12 desteklemediğiyle ilgili hiçbirşey duymadım. Var ise böyle bir konu linkleyin inceleyeyim.

Üstte yazdım async compute nvidia yazın google a okuyun konuları bu aramayı yapmaya üşeniyorsanız zaten değmez daha fazla çabalamaya hiçmi dx12 benchmarkına bakmanıdınız "sitede fully supported yazıyor tamam" olurmu böyle şey oluyor gerçi nvidia hala satıyor 900 serisi dx12 desteği olmayan kartları.

• 960 gpusu mu var acaba overclocklu

• Fiyat yükselmiş

• Erken görseydim uçarak alirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

970 alan varmı hala?

Fiyatının düştüğü filan da yok bu arada.
  • Fiyat iyiymis,yurtdisi seviyesine inmis,ama kacti.Sicak firsatlarda goren olsa alan olurdu bu fiyattan.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.