Şimdi Ara

gtx970 ile cs go 100fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gtx660 kartım vardı 300fps alıyordum gittim gtx970 e yükselttim diğer bütün oyunlarda ultra ayarlar falan açıyorum 50 60 fps yeni nesilde ama cs go gelince 100 150 fps alıyorum neden acaba bütün ayarları yaptım ekran kartını güncelledim gputweak dan gaming modu açtım öyle denedim kapattım öyle denedim nvidia ayarlarını performans yaptım oyunu sildim kurdum ama hala aynı

• oyunu silip tekrar yükler misin bende de normalde 130 150 arası alırken 30 50 civarı geziyordu oyunu kaldırıp tekrar kurdum düzeldi bazen oyun saçmalıyor
  • Cs go sıkıntılı bende de bi 50 60 alıyor bazende 100 140 arası optimizasyon sorunu var sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol ve CS ekran kartını tam performansta kullanamıyor. Ama senin sorununda işlemcin ekran kartını besleyemiyor olabilir. Darboğaz var mı kontrol etmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gre3n

Lol ve CS ekran kartını tam performansta kullanamıyor. Ama senin sorununda işlemcin ekran kartını besleyemiyor olabilir. Darboğaz var mı kontrol etmelisin.
    darboğaz olduğunu nasıl anlayabilirim ? pek bilmiyorum ama far cry 5 ve yeni çıkan oyunlarda hep ultra +50 60 fps üzeri oynuyorum pubg yi falan 100fps oynuyorum ama cs go ya gelince işler değişiyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: steeben1337

darboğaz olduğunu nasıl anlayabilirim ? pek bilmiyorum ama far cry 5 ve yeni çıkan oyunlarda hep ultra +50 60 fps üzeri oynuyorum pubg yi falan 100fps oynuyorum ama cs go ya gelince işler değişiyor anlamadım

Alıntıları Göster
    O zaman darboğaz yoktur ama bilgi olsun diye söylüyorum ekran kartının %99 unu kullanmıyorsan darboğaz vardır işlemci ekran kartını besleyemiyor demektir. AMa LoL ve Cs Go'da ekran kartını naptıysam tam kullanmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.