Şimdi Ara

GTX970 - Pegatrona uyarmı [LÜTFEN YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık ekran kartı alacağım ve GTX 970 e karar verdim ama PC min Anakartı iğrenç oldugu için Çok şüpeleniyorum ( pegatron ipxsb-h61 - ( Casper'ın ) )

Arkadaşlar acaba 970 te bir sıkıntı yaratır mı bu anakart . Kafam çok karışık Lütfen arkadaşlar yardım edin
    Bazı insanlar yok hiç bir sıkıntı yapmaz , bazıları anca %75 80 verim alabilrisin gibi şeyler soylüyorlar bir türlü karar veremedim , ( bazılarıda vga 3.0 gibi destek yok felan ondan felan dediler tam anlayamadım )
    pegatron ipxsb-h61 anakart sııntı çıkarır mı acaba

pegatron ipxsb-h61 + i7 2600 + Gtx 970 kombinasyonu yapmayı düşünüyorum da lütfen yardim edin . CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM !!!

• anakartinda pcie 3.0 destegi yok 970 pcie 3.0 bir kart bundan bahsetmislerdir ama anakartinda pcie 2.0 destegi var ve 3.0 kartlar 2.0 anakartlarda sorunsuz calisir geriye donuk uyumu vardir o yuzden takarsin %75 alirsin gibi seyler olmaz normal kullanirsin ama casper makineyse guc kaynagi dandiktir onu da degistirmen gerekir 500w alsan iyi olur cunku dusuk wattlarda 80+ gibi kaliteli seyler olmuyor pek.
  • Sadece biraz etkiler öyle %80 düşüş olmaz gibime geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o anakart çok kısıtlı bir anakart yanlış hatırlamıyorsam 2 sata çıkış var raid desteği felanda yok ama
    i7 2600'ün performansının düşmesine yol açmaz
    ama en azında p67 felan olupta oc yapmana izin verseydi güzel olurdu.
  • AtesRuhu A kullanıcısına yanıt
    %5 kadar kayıp bile vermiyor neredeyse PCI-Ex 2.0 socketler. O yüzden gönül rahatlığıyla takabilirsiniz. Yalnız 12V kanalından 36-40A falan verebilen bir PSU olması gerekli tek Gtx970 + sistem ihtiyacını giderebilmesi için, ona dikkat edin. 30A ile çalıştıranlar da var ama ne kadar güvenli olur orası tartışılır..
  • ben kendi düşüncemi söylüyorum öyle dandik bir anakarta gtx 970 takılmaz gidip bin lira civarı ekran kartına vericen biraz daha ekle iyi bir anakartda al tam olsun sıkıntı yaşama
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için , ya bende çaliştircanı umuyordum , birde ztn 650 wattlık bronze 80+ bişe alacam ztn o kesin ama anakart deiştiremem :) çunkü işlemcim i7 2600 k (1155 soket ) yani anakart piyasada zor arasam da uraştirir o yüzden girmem o işlere ama kartı alirim o zaman madem çaliştiriyor , Teşekkürelr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.