Şimdi Ara

GTX980 4GB Zotac AMP - GARANTİLİ -- Rezerv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selam arkadaşlar.

Bir kaç ay önce forumdan aldığım kartımı satıyorum. Testler aşağıdadır.

Kartta herhangi bir sorun yoktur şuan sistemde takılı zaten kartı anlatmaya gerek yoktur. Yerine göre GTX1060 dan daha güçlü bir karttır.

Garantisi şuan itibariyle 8 ay daha vardır. Mart 2018 de bitiyor garantisi.

Kutusu ve Faturası vardır. Vatan bilgisayardan alınmadır.

İstediğim fiyat 975 tl dir. Piyasa fiyatı bellidir. GTX970 lere istenen para bellidir. Ürün Türkiye ürünü hala garantilidir.

FİYATI 925 TL YE aciliyetten indiriyorum. Son fiyattır 1 kuruş oynama yapamam. Bu paraya 970 satanlar mevcut forumda.

Kart şuan için rezervlidir. Ayın 6 sında forumdan bir arkadaşa satışı gerçekleşecek.

Alışverişi Beşiktaş'ta çalıştığım Adeks internet kafeden yapabiliriz.

Şehir dışı kargolama vardır. Önce havale şartıyla.

GTX980 4GB Zotac AMP - GARANTİLİ -- RezervGTX980 4GB Zotac AMP - GARANTİLİ -- Rezerv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaniCalifornia -- 3 Haziran 2017; 23:52:16 >

• GTX980 4GB Zotac AMP - GARANTİLİ -- Rezerv

şimdi gtx 980 dediğimiz gpu, rx 480 nitro dan daha mı iyi oluyor ? çünkü gtx 980 nin 2. el fiyatına 100 lira ekleyip 0 rx 480 alabiliyoruz. Durumlar karışık
  • calibri kullanıcısına yanıt
    RX480 den daha güçlü bir karttır GTX980. Bunu bütün testlerde özellikle youtube da fps denemelerinde görebilirsiniz. RX480 in tek farkı 4GB vram in yetmediği yerde 8GB olarak biraz işe yaraması.

Bu demek değil ki RX480 kötü. Çok güzel bir kart ama 8GB sıfırı 1200 tl. 4GB aldıktan sonra o kart GTX980 den %10-15 civarında geri kalıyor zaten. Youtube FPS testlerini izlemenizi tavsiye ederim.
  • DaniCalifornia kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsunuzda sizce aradaki performans farkı için bu fiyat farkı göze alınabilir mi ? Kısacası nvidia kartlar bana kandırmaca geliyor. nvidianın techpowerupla anlaşmalı olarak pixel fillrate yi olduğundan 2 katı daha fazla göstermesi falan ... sevmiyorum ya nvidia yı.
  • calibri kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında pek fikrim yok açıkçası. Ama techpower a pek bakmamak gerekli. Önemli olan kısmı benim için oyunlarda verdiği FPS dir. Onun dışında bir işe yaramıyor zaten ekran kartları. Bu karta 960 dan geçtim ve ciddi anlamda 1.5-2 kat a kadar performans farkettiren bir kart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI]2GB ZOTAC GTX 670
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.