Şimdi Ara

GTX980 Ti OC vs GTX1080 Kullanıcı Testleri + (GTX980 vs GTX1070 Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 980ti kullanıcılarının kendilerini avutma çabaları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 980 Ti'dan 1080'e gecmek biraz gereksiz olsa da, 980 Ti'in bitmis bir kart oldugunu kabul etmek gerekiyor. 1070 cikinca, ikinci el 980 Ti bile alinmaz. Zira ikinci el 1070'ten dusuk fiyat cekmezler.

Bu arada, o bellek hizlariyla, GPU da 1550 MHz olsa, hayli yuksek sonuclar alinabilir. Bakalim ozel 1080'ler ne kadar overclock olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Mayıs 2016; 17:03:43 >
  • 980tinin rakibi 1080 değil 1070. Oda dün grafik paylaştılar 1070 titax inde önündeydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamze54

GTX 1080'de Oc oluyor ama esas nokta bu değil. Tek GPU'da gtx 1080 ile aşık atabilen, o değerlere ulaşabilen başka kart yok.

Bununla birlikte halihazırda 1080p'de ultra detay açıkken neredeyse tüm oyunlarda 60+ FPS oynatabilen ve bu sınır altına düşmeyen 3-4 nadir karttan biri GTX 980

Son donemde, konudaki mesajlarin aynisini atan hesaplar turemeye basladi. Yonetim umarim dikkat ediyordur.

• amd forever

• B.M.W kullanıcısına yanıt
    Paylaşımda bulunmaktan artık imtina ettiğim forumda; pes etmeyip gayret ettiğin için seni tebrik etmeme izin ver.

2K ve 4K da her ne kadar 1080 arayı açacak olsada; nVidia nın pofpofladığı kadar bir durum yok ortada. O sebepten son kez kısa ve öz konuşucam GTX 1080 Ti yi bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezes

Paylaşımda bulunmaktan artık imtina ettiğim forumda; pes etmeyip gayret ettiğin için seni tebrik etmeme izin ver.

2K ve 4K da her ne kadar 1080 arayı açacak olsada; nVidia nın pofpofladığı kadar bir durum yok ortada. O sebepten son kez kısa ve öz konuşucam GTX 1080 Ti yi bekleyin

aynen hocam katılıyorum sana 980 ti si olna 1080 ti yi beklemeli
  • GTX 1080'de OC oluyorcular gelir birazdan

Elbette GTX 1080'de Oc oluyor ama esas nokta bu değil. Tek GPU'da gtx 1080 ile aşık atabilen, o değerlere ulaşabilen başka kart yok.

Bununla birlikte halihazırda 1080p'de ultra detay açıkken neredeyse tüm oyunlarda 60+ FPS oynatabilen ve bu sınır altına düşmeyen 3-4 nadir karttan biri GTX 980ti.

Diğer GTX 980 ti kullanıcılarından da test sonuçlarını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kat Dennings

980ti kullanıcılarının kendilerini avutma çabaları.

Kendini avutma yalana dayalı olur. Burada "gerçek dışı" olan ne var.
  • Stok 1080'in stok hızları bunlar arkadaşlar dikkatinizi çekmek istiyorum. Yarın özel soğutuculu modellere OC yaparsak fark çoğalacaktır. Kaldı ki nVidia'nin çıkaracağı yeni driver ile de fark hatrı sayılır derecede artacaktır.

Tek üzüntüm, 980ti ve üstü kart alıpta 1k çözünürlüklü monitörde oyun oynama mantığı.

Sen ferrari al, köyde sür resmen. Alın 2k en az, kartların hakkını verin. Bugün full hd high da 60+ performans vermeyen kaç kart kaldı ki? Madem 1k monitör alacaksınız, bence 780ti ler bu iş için biçilmiş kaftan derim.

• Kendime göre konuşuyorum gtx 980 bana bf4 multiplayerda yetiyor.4k çöz tüm ayarlar ultrada vsync açık 60 fps alıyorum.Patlama ve yoğun çatışmalarda 48 lere düşüyor ama yetiyor bana.1080ti yi bekliycem bende

Not: 980ti si olanlara bazı arkadaşlar laf atmakta veya 980 yahu adam zaten belli bir gelire sahip veya Zengin artık ne diyeyim.İstese gider hemen 1080ti de alır boşuna öldü,kaldı gibi mesajlar atmayın kendinizi ortaya çıkarmış olursunuz.

• Ufak bir kıyaslama daha, GTX980 OC ile GTX1070 i nasıl yakalıyor bakabilirsiniz :

GTX980 Ti OC vs GTX1080 Kullanıcı Testleri + (GTX980 vs GTX1070 Eklendi)
    Bu tabloya göre şuan için 980 oc ile 1070ten büyüktür diyebiliriz öyleyse? Lakin özel soğutmalı 1070in oc hali ile 980 oc kapışırsa gerçek kazanan ozaman belli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Stok 1080'in stok hızları bunlar arkadaşlar dikkatinizi çekmek istiyorum. Yarın özel soğutuculu modellere OC yaparsak fark çoğalacaktır. Kaldı ki nVidia'nin çıkaracağı yeni driver ile de fark hatrı sayılır derecede artacaktır.

Tek üzüntüm, 980ti ve üstü kart alıpta 1k çözünürlüklü monitörde oyun oynama mantığı.

Sen ferrari al, köyde sür resmen. Alın 2k en az, kartların hakkını verin. Bugün full hd high da 60+ performans vermeyen kaç kart kaldı ki? Madem 1k monitör alacaksınız, bence 780ti ler bu iş için biçilmiş kaftan derim.

Şuan GTX1080 bile bana göre halen 1080p kartı, bir kartın o çözünürlüğe fazlasıyla yeterli olduğuna karar verebilmek için o kartın max detay seviyesinde o çözünürlükde 144+ fps verebiliyor olması lazım, eğer bu kartı 2k da kullanırsanız birçok oyunda 100fps yi bile geçemeyecek, eğer sizin için 30-60fps arası yeterliyse bu kart sizin için 4k ya bile yeterli olur.

• B.M.W yakında 980 i satar
  • güzel bir konu olmuş eline sağlık... ileride 780ti sli 'ı satıp 980ti slı classiye geçeceğim. 2 sene sonrada 1080ti slı diye gider bu hikaye...
  • quote:

Bu tabloya göre şuan için 980 oc ile 1070ten büyüktür diyebiliriz öyleyse? Lakin özel soğutmalı 1070in oc hali ile 980 oc kapışırsa gerçek kazanan ozaman belli olacaktır.

OC ile aynı seviyeye geliyor diyebiliriz, buradan çıkaracağınız sonuç GTX980 bile eğer hakkını vererek oc yaparsanız potansiyeli olan bir kart çöp değil yani.
  • Gtx 10xx için yeni yazılımlar ile fark açılır, birde 9xx serisini aşalara indiren yazılımlar çıkar o zaman ortam tam karışır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2k da 100fps ye kadar çıkan 980 ve üstü kartlar benim için yeterli çünkü 144hz monitörüm yok zaten. Yani okadar yükseklik fps çok etkilemez beni. Kaldı ki 30-60 arasi elbette ki olmaz, patlama çatlamada min 60-70 olursa 2k da oynanır, olmazsa o da olmaz.

4k için sli veya cf olmadan olmaz bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

OC ile aynı seviyeye geliyor diyebiliriz, buradan çıkaracağınız sonuç GTX980 bile eğer hakkını vererek oc yaparsanız potansiyeli olan bir kart çöp değil yani.

980 in en az 2 yıl gideri var bana göre. Çöp diyenler neye göre dedi bilmem.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.