Şimdi Ara

GTX980Ti mi, 2x GTX970 sli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir oyun PC'si topluyorum, konuya cok hakim degilim ekran karti secimi ile ilgili bir sorum var:

Ayni maliyetteki varyantlar arasinda kararsizim:

Varyant 1: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3-6GD5
    Varyant 2: 2x ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 SLI

Bu fiyat seviyesinde daha iyi performans verecek bir alternatif de olabilir. Genelde yuksek performans gerektiren oyun ve simulasyonlar icin kullaniyorum sistemi

Anakart: ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO Z170
    Islemci: i7-6700K

Not: hemen radeon 4xx serisi veya gtx10xx serisi demeyin, yurtdisinda yasiyorum o kartlarin buraya gelmesine daha en az 6 ay var :)

• sli uğraştırıyor sürücüsü vs ayrıca her oyun uygulama performansı ölçeklemede başarılı olamayabiliyor bu sefer ikinci kart %80 güç katsın beklerken ya hiç katamıyor ya da eser miktar oynatıyor. 970 sli yapıp yüksek çözünürlük kullanacaksan kart kendini 4 gb sanıp 3.5 den sonra varsa texture almaya çalışıyor hafızasına sonra anlık donmalar kasmalar oluyor. sli için 970 baş ağrıtabilir başka modellere bak derim

yine de ben olsam 980ti alırdım hem tek kart hem sorunsuz driver vs hem geniş geniş çalışacak sırt sırta ısınmayacak vsvs
  • Bulabilirsen Asus Matrix 980 TI modelini öneririm.
  • tek 980 ti al forumun 2. el bölümünde garantili 980tiler var fiyatlarıda iyi.
  • 980 Ti al. Hem SLI sorunlarından kurtulursun hem de kasanda az yer kaplamış olur.
  • Hocam yurtdışında yaşıyorum demişsiniz heralde ugandada falan yaşıyorunuz en az 6 ay ne ?
  • 6 ay varmıs gıt o zaman ye kazık

sonra pc kasmaya basladı dıye aglama burda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatten sonra 9** serisi alınmaz, en azından sıfır olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmotix

Arkadaslar selam,

Yeni bir oyun PC'si topluyorum, konuya cok hakim degilim ekran karti secimi ile ilgili bir sorum var:

Ayni maliyetteki varyantlar arasinda kararsizim:

Varyant 1: ASUS STRIX-GTX980TI-DC3-6GD5
    Varyant 2: 2x ASUS STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5 SLI

Bu fiyat seviyesinde daha iyi performans verecek bir alternatif de olabilir. Genelde yuksek performans gerektiren oyun ve simulasyonlar icin kullaniyorum sistemi

Anakart: ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO Z170
    Islemci: i7-6700K

Not: hemen radeon 4xx serisi veya gtx10xx serisi demeyin, yurtdisinda yasiyorum o kartlarin buraya gelmesine daha en az 6 ay var :)

Hocam kusura bakmayin ancak meraktan soruyorum. O kartların buraya gelmesine 6 ay var demissiniz de? Antartikada filan mi yasiyorsunuz? Yurtdisinda daha gelismis oluyor bu sistemler genelde. Hadi uzak dogu desek japonya honkong filan var vietnam taraflarimdasiniz desem. Orta ve kuzey amerika zaten hos. Avrupa zaten hos. Ya antarktika veya pasifik adalarinin birindesiniz ya da orta afrikada filansiniz. Orta afrikada da boyle bir kart arayisi bilemiyorum. Neredesiniz hocam merakimizi giderseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Hocam yurtdışında yaşıyorum demişsiniz heralde ugandada falan yaşıyorunuz en az 6 ay ne ?

Antartika diye dusundum ben de arada geliyor ya gemiler malum...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Hocam yurtdışında yaşıyorum demişsiniz heralde ugandada falan yaşıyorunuz en az 6 ay ne ?

Antartika diye dusundum ben de arada geliyor ya gemiler malum...

uzaklarda aramayin Turkmenistan'in Mary sehrindeyim :)

tamam 6 ay konusunu biraz abartmis olabilirim ama gtx980ti'yi zor buldum oyle dusunun
  • Kesinlikle iki seçenekte değil 1070'i bekle, pişman olma.
  • 2x 970 sli == titanX gucudur tek gpu her yonden ustundur..
    Sifir aliyorsan gtx1070
    Ikinci el alicaksan uyguna gtx 980ti yada titanx kovala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simülasyonda varsa işi içinde demircibu hocama katılıyorum. yüksek vram tüketimi demek titanx 12 gb daha uygun olur buna dikkat edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.