Şimdi Ara

GTX980ti OC sonrası GSYNC monitörde stuttering

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler arkadaşlar. GTX980ti ve asus pg278q gsync monitör kullanmaktayım. Monitörü alalı yaklaşık 1 ay oluyor. Açıkcası aldığım günden beri gsync beni hüsrana uğratmıştı. resmen oyunlardaki düşük fps değerlerinde diğer monitörlere nazaran hiçbir değşiklik farketmemiş ve ''bumudur yani gsync'' dedirtti. Taa ki bu akşama kadar. Az önce ekran kartını default ayarlarına alıp oyuna girdiğimde 40 fps de dahi oyunun yağ gibi aktığını gördüm. Emin olmak için ekran kartını tekrar oc ile kullandığım haline getirdim ve oyuna girdiğimde bu sefer yaptığım oc nin, aynı fps değerlerinde stuttering ve takılma hissini yaşttığına emin oldum. Yani sanki ekran kartına yaptığım overclock bir şekilde gsync i devre dışı bırakıyor. Konuyla alakalı biraz bakındım ancak pek bir şey bulamadım internette. Daha önce aynı durumu deneyimlemiş yada bilgisi olan arkadaşlardan görüşlerini rica ediyorum.

• İlginç bende denemek için overclock yapmıştım 980tiye. Monitörümde xb280hk 4k g-sync ama sendeki gibi bir problemle karşılaşmadım. Tabi normalde kullanıyorum şimdilik 40 fps altına inene kadar oc'de kullanmayı düşünmüyorum zaten ekranım 60 hz. Kartına ne kadar overclock yaptın gpu ve bellek frekans değerleri, target templeri nasıl? Bide özellikle boost clock'u izle oc'de deneme yapıyorsan. O dalgalandıgında kart stabil olmuyor genelde. Senin kastettiginmidir bilemem ama bende oc yaptıgımda boost dalgalandıgında stutter tarzı goruntu oluyodu biraz. Sonra fan ayarlarını değiştirdigimde 75 derece yukarısını görmediğinde stabil calısmaya devam etti. Yalnız cok iyi oc olmuyodu kartım boostta en fazla gpu 1430da bellek 8000'de stabil calıstı bi sıkıntı yaratmadı g-sycncte. Bide 1430 oyun içi boostu yoksa panelde 1367 yapmıştım gpu'yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhiziracil -- 4 Haziran 2016; 12:48:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.