Şimdi Ara

Gtx 1070 darboğaz yaparmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapar frekans düşük o.c da yapamıyorsun eğer anakartın elverişli ise bunu satıp k serisi alabilirsen daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K falan da kurtarmaz. Oyununa göre 30 fps fark bile olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Yapar frekans düşük o.c da yapamıyorsun eğer anakartın elverişli ise bunu satıp k serisi alabilirsen daha iyi olur.

Anakartım p8z68-v buna hangi işlemciyi önerirsiniz bide kendim takabilirmiyim alırsam daha önce hiç işlemci montajı yapmadımda ? Bu arada o.c konusunda hiç bir bilgim yok.
  • yeni seriler çıktı piyasa canlandı bu iş herkeze yarıyacak
  • 5 ghz'de falan azalır anca sonuçta eski mimari.

• I7'nin çarpan kilidi açık olanları olabilir, anakart ile o.c yapılabilir ama birde soğutmaya ihtiyacın var ona da en az 150 lira vermen lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    i7 4770 ile GTX 1070 DarBoğaz ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1070 i5 6500 ile gider mi
  • quote:

I7'nin çarpan kilidi açık olanları olabilir, anakart ile o.c yapılabilir ama birde soğutmaya ihtiyacın var ona da en az 150 lira vermen lazım.

İ7 3770k veya 2700k nasıl olur anakartıma uyarmı ?

Ozamanda çok masraf çıkaracak ya gtx 1060 ti nasıl olur bu işlemciye ?

Bu arada ben oyunları 1080p'de oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 7 Mayıs 2016; 17:43:44 >
  • 15 ghz e alırsan fark çok aza iner 15 20 dk da bir daralır 1 2 saniye boşalmasını bekler ve boşalır işlemci ondan sonra sorun kalmaz.
  • olmaz o işlemci senin anakarta yeni sistem diz
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

olmaz o işlemci senin anakarta yeni sistem diz

yeni sistem dizmeyi 2018'den önce pek düşünmüyordum kötü oldu bu
  • o zaman gtx 1060 bekleceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

1070 i5 6500 ile gider mi

I5 6500 Gtx 960-970 için ideal bir işlemci. Titanx gücündeki Gpu için yetersiz kalır. Ancak 1060 ile kullanılır.

• GTX 1020 bekliyorum. Şöyle 5W - 10W ve pci-e 4x yuvasına takılan ve 100 TL altında fiyatında birşey bekliyorum.
  • quote:

5 ghz'de falan azalır anca sonuçta eski mimari.

50 Ghz'e alsan da darboğaz yapacak. Kayıp 30 olmaz 25 olur ama her türlü yine kartı kısıtlar. olur Belki Dx 12 bir nebze kurtarır. Onun da ne olacağı belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 7 Mayıs 2016; 18:55:51 >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal çıkacak
  • Oyun testlerini bekleyelim diyorum ben, ama şu tabloyu da şuraya ekleyelim. Bakalım denildiği gibi 980 Ti / Titan X gücünde mi göreceğiz.

15 gün sonra testler gelmeye başlar. Ayrıca bu konular için henüz erken arkadaşlar, testler gelsin her şey daha iyi belli olur.

Bakarsınız eski işlemcilerle de test eden siteler olur. O zaman daha iyi fikir sahibi olunur. Sırf GPU için yapacağınız upgrade, aradaki FPS farkına değmeyebilir yani.

Böyle olunca da masrafınız artacak, durumu sadece GPU'ya yeterli olanlar için sıkıntı olur.

Gtx 1070 darboğaz yaparmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Mayıs 2016; 19:03:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: patren

büyük ihtimal çıkacak

Lightning veya directcu sürümü çıkarsa daha iyi olur tabi. Overclock kaldırması açısından. 120 lira veririm şöyle 384-512 çekirdekli bir tanesine.
  • bahsi geçenlerle gitmezse i5 4570 le hiç gitmez SANIRIM gtx1070

haydaaaa şimdi birde işlemci masrafına mı sokacak bizi bu kart yoksa 4570 idare edermi ???
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.