Şimdi Ara

Guardiola'nın Önüne Çıkan İlk Dişli Rakibe Elenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçoklarına göre en iyi teknik direktör olarak görse de son 6 sezonda 920 milyon euroya yakın harcamayla CL'de kalburüstü her takıma tokatlanıp eleniyor. Barcelona'dan sonraki performansına bakalım:

13/14 Bayern:
    Gruplardan sonra Arsenal ve ligini 7. bitiren ManU'yu elemiş. Yarı Finalde Ancelotti'nin Real'ine Allianz Arena'da 4-0 yenilerek CL'ye veda etmiş.

14/15 Bayern:
    Son 16'da Shakhtar, Çeyrek Finalde Porto'yu elerken yine yarı finalde karşısına gelen ilk güçlü rakip Barcelona'ya elenmiş.

15/16 Bayern:
    İstisna bir sezon. Son 16'da ilginç şekilde Juve'yi ardından Benfica'yı elemiş. Yarı Finalde ATM'ye deplasman golü kuralıyla kaybetmiş.

16/17 City:
    Bu sefer büyük bir takımla oynayamadan Son 16'da sezonun sürpriz takımı Monaco'ya elenmiş.

17/18 City:
    Son 16'da Basel ile oynamış, kendi liginde 5-0 yendiği Liverpool'a çeyrek finalde 2 maçta da yenilerek elenmiş.

18/19 City:
    Lyon, Shakhtar ve Hoffenheim'dan oluşan gruptan çıktıktan sonra ilk turda Schalke'yi elemiş. Sonraki turda ligde 2 maçta da yendiği Spurs'e elenmiş.

Ligi bu kadar domine eden bir adamın CL'de sürekli elenmesi çok ilginç bence. Oynadığı takımlar farklı olsa oyun stili CL'ye uymuyor denilebilir ama ligde yendiği takımlara da eleniyor. Kura şansı olmasa son 16'dan ilerisini göremezdi muhtemelen geçtiğimiz yıllarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 23 Eylül 2019; 18:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İngilizler mucidi futbolun ama en iyisi Alman ve İspanyol ekolleridir. İngiliz açık oynar uzun top atar şov peşindedir, defans yapmayı bilmez.

Savunma şampiyon yapar, hücum tek 1 (bir) maçı kazanmanı sağlar. İngilizler bazen tek maçta 8 gol atar, işte premier lig bu repliğiyle görsel kalitesi yüksek top bir o kalede bir bu kalede yüksek tempolu maçlar oynar. İzlemesi eğlenceli olsa bile teknik olarak eksiktir. Karşında sıkı bir rakip olunca duvara toslarsın.

Asla savunma yapmayı bilmiyorlar. Mutlaka ilk yarı biri 1 gol atar, rakip de atar KG banko gelir 1-1. Sonra açık defansa karşı biri müthiş bir gol atar cahiller de bu adamlar harika top oynuyorlar der. Oysa bence bu maçın kalitesizliğini gösterir. Bir taraf golü atınca oyunu soğutmalı, savunma duvarı örmeli, vakit geçirip top çevirmeli.

Deli gibi kontrolsüzce daha fazlası için saldırdıkça 2'yi 3'ü 5'i atacam diye rakip gelip maçı çeviriyor avel avel bakıyorlar.

Liverpool şu an niye Avrupa'da başarılı oldu? Çünkü orda Alman hocası var. Genele bakınca İngilizler bu kafayla asla dünya şampiyonu olamaz. Asla İspanyol takımlarını rahat rahat yenemez. İspanyollar gerektiğinde çirkefliği de savunmayı da dibine kadar yapar, İngiliz sosyetesi anlamaz.
  • 17/18 sezonu tamamen hakemden kaynaklı.
    18/19 sezonu da şans. City resmen ezmişti.

Esasen çok fazla şansızlık yaşamıştır. Atletico maçı hariç bileğinin hakkıyla yenildiği hiç olmadı. Şans, hakem vs. hep.
  • cityde her pozisyona 2şer yedek var. ligde başarılı olması normal geliyor. teke teklerde kaybetmiş olmasından dolayı saygı duymuyom.

nolur bana saygı duy
    -guardiola
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

17/18 sezonu tamamen hakemden kaynaklı.
    18/19 sezonu da şans. City resmen ezmişti.

Esasen çok fazla şansızlık yaşamıştır. Atletico maçı hariç bileğinin hakkıyla yenildiği hiç olmadı. Şans, hakem vs. hep.
    Şakaysa komik, değilse allah sağlık versin
  • İngiltere Ligi'ndeki rakipler resmen slow motion oynuyor bu durum da City'nin işine yarıyor CL öyle değil çok sert bir lig. Küçümsenen Slavia Prag bile İnter'i eziyor. Guardiola bu sene de CL'yi alamayacak üstelik ben geçen seneki kadronun daha iyi olduğunu düşünüyorum bu sene kalite eksikliği demeyim de kalite düşüşü var.

En fazla yarı final görür City.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

İngiltere Ligi'ndeki rakipler resmen slow motion oynuyor bu durum da City'nin işine yarıyor CL öyle değil çok sert bir lig. Küçümsenen Slavia Prag bile İnter'i eziyor. Guardiola bu sene de CL'yi alamayacak üstelik ben geçen seneki kadronun daha iyi olduğunu düşünüyorum bu sene kalite eksikliği demeyim de kalite düşüşü var.

İngiltere Ligi'ndeki rakipler resmen slow motion oynuyor bu durum da City'nin işine yarıyor CL öyle değil çok sert bir lig. Küçümsenen Slavia Prag bile İnter'i eziyor. Guardiola bu sene de CL'yi alamayacak üstelik ben geçen seneki kadronun daha iyi olduğunu düşünüyorum bu sene kalite eksikliği demeyim de kalite düşüşü var.

• Poşet hocam yine harcar Kel hocamı.

Arap takımları bu kupayı zor alır kardeşim artık büyü mü var beddua mı bende çözemedim 2 sene önce PSG 25 gol atıyor gruplarda CL tarihi rekoru kırıyor Ronaldolu Madrid PSG yi tokatlayıp geçiyor City bana göre Barçanın zevk veren halini oynuyor adamlar çeyrek finalden öteyi göremiyor ya bu şey işte 2 li maçlar çok farklı tecrübe istiyor taktik istiyor oyuncuların extrem performans istiyor yani çok etken var en büyük etkense rakibi küçümsek bak 20 lik Ajax finale kalacaktı son dakika golüyle yıkıldı o yüzden büyüj küçük takım olayı bitti yani yetenek olayı bitti atletik ve tempolu olan maçları kazanıyor nokta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Alıntıları Göster
    CL overrated Premier Lig'in 5 katı bir lig. La Liga da o overrated ligin yine 2-3 katı. CL şampiyonlarından görebiliyoruz. Şu ana kadar bu argüman hiç sekmedi.

• Pep en iyi futbolu oynattığını sanıyor ama kaderi her zaman kontra atağa yenilmek olacak. Tek bir plana bağlı kalırsan sonunda duvara toslarsın. Stilin ne olursa olsun B planın olmalı ama Pep gibilerde bu yok. Bağnazca kafasındaki tek doğruyu hakikat kabul ediyor. Kazanmak istiyorsan karışık oynamalısın. Pep futbolu Muay Thai gibi: "En iyi savunma hücum ve en güçlü biz vururuz." ama karşında sıkı bir savunmacı varsa Wing Chun, Aikido, Wushu, Judo, Jiu Jitsu yapan bir ninja seni yerden yere vurabilir.

Manchester City'nin şampiyonlar ligi kazanması zor. Ligde Pep ve Barça stili oynayan takımlar geneli (görece zayıf takımları) döver ve puanları toplar, istikrarlı taş gibi bir rakibi yoksa şampiyonluk rekorla gelir. 1 vs 1 düellolardaysa dediğim gibi senin antitezin bir rakip seni mahvedebilir. UCL bu yüzden UCL...

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    İngilizler mucidi futbolun ama en iyisi Alman ve İspanyol ekolleridir. İngiliz açık oynar uzun top atar şov peşindedir, defans yapmayı bilmez.

Savunma şampiyon yapar, hücum tek 1 (bir) maçı kazanmanı sağlar. İngilizler bazen tek maçta 8 gol atar, işte premier lig bu repliğiyle görsel kalitesi yüksek top bir o kalede bir bu kalede yüksek tempolu maçlar oynar. İzlemesi eğlenceli olsa bile teknik olarak eksiktir. Karşında sıkı bir rakip olunca duvara toslarsın.

Asla savunma yapmayı bilmiyorlar. Mutlaka ilk yarı biri 1 gol atar, rakip de atar KG banko gelir 1-1. Sonra açık defansa karşı biri müthiş bir gol atar cahiller de bu adamlar harika top oynuyorlar der. Oysa bence bu maçın kalitesizliğini gösterir. Bir taraf golü atınca oyunu soğutmalı, savunma duvarı örmeli, vakit geçirip top çevirmeli.

Deli gibi kontrolsüzce daha fazlası için saldırdıkça 2'yi 3'ü 5'i atacam diye rakip gelip maçı çeviriyor avel avel bakıyorlar.

Liverpool şu an niye Avrupa'da başarılı oldu? Çünkü orda Alman hocası var. Genele bakınca İngilizler bu kafayla asla dünya şampiyonu olamaz. Asla İspanyol takımlarını rahat rahat yenemez. İspanyollar gerektiğinde çirkefliği de savunmayı da dibine kadar yapar, İngiliz sosyetesi anlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bizi kötüden koru -- 25 Eylül 2019; 19:30:54 >

• Çünkü yanlış yerde. Yuvana dön Guardiola.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.