Şimdi Ara

Guardlardan kaçış... :)) (bitti!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçende konu açmıştım ya, tepeden lufersonu gösteriodu. Ordaki konuşmalardan aklıma geldi. Hemen guardlardan kaçış diye senaryo yazam dedim. Haskir abi bankayı soyduk ve helikopter falan deyince böle bişi yaptım BİRİNCİ BÖLÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak$emseddiN -- 24 Eylül 2005, 17:36:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ak$emseddiN

Geçende konu açmıştım ya, tepeden lufersonu gösteriodu. Ordaki konuşmalardan aklıma geldi. Hemen guardlardan kaçış diye senaryo yazam dedim. Haskir abi bankayı soyduk ve helikopter falan deyince böle bişi yaptım

• helal olsun

• guzel olmus, ellerin dert gormesin
  • gerçekden
  • cok guzel
  • helal baba
    DEVAMINI BEKLİYOZ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun hepiniz... Devamı gelecek
  • ula nerden bulursunuz böle şeyleri? Çok yaratıcısınız yani, devamını bekliyoruz!

• abi ben de teoride iiyim de pratikte bişi yok anca senaryo falan yaparım becersem asla sizden saklamam
  • Burda da haskir abi beni azarlıyor. Helikopterdekiler bizi aşağı attı. Soyduğumuz mallar da gitti. Guardlarda aşağı düştüğümüzü gördü Peşimizdeler Bizde gemiye doğru kaçıyoruz BÖLÜM 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak$emseddiN -- 22 Eylül 2005, 19:45:13 >

• bu da bayagı guzel helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

bu da bayagı guzel helal olsun

Sağol abi Bişiler yapmaya çalışıyoruz
  • ya sana 1 soru sorcam aksemseddın senın bu nıkının altındakı resmı nasıl koyuyoruz? sen nasıl koydun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

ya sana 1 soru sorcam aksemseddın senın bu nıkının altındakı resmı nasıl koyuyoruz? sen nasıl koydun ?

Abi yukarda "profilim" e tıklıyorsun. Sora orda zate görürsün. "Avatar" seçeneğini. Ordan avatarını seçiyorsun...
  • saolasın yaptım
  • Bölüm 3 için hazırlık yaptım biraz.Pek yakında gösterime girecek
  • bekliozzz......
  • lem bi frp atayım dedim naaptın olm şemseddin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.