Şimdi Ara

Güç ayarlaması hatası - Power calibration error DVD-RW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarında bir türlü dvd yazmayı başaramıyorum. ne yapsam hep güç ayarlaması hatasını veriyor. Sistemi baştan kurdum cd yazma programını yeniledim fakat sonuç gene aynı . Bu konuda bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim

Teşekkürler

• bu konuyla ilgili değişik çözümler yazan arkadaşlar oldu ancak ben sorunu yazılan hiçbir çözümle halledemedim olay boş medya ile alakalı malesef bazı dvdyazıcılar bazı markalarla uyumlu olmuyor elinizdeki bos medyaya mümkün olan en düşük hızda yazmayı deneyin ben sorunu bu şekilde hallettim 2x yakınca sorunsuz yapıyor ancak diğer hızlarda olmuyor baska marka aldım onda 4x yazabildim aynı şekilde deneyiniz büyük ihtimalle başarılı olacaksınız ama yinede forumda bu konuyla ilgili çözümleride okuyup onlarıda uygulayabilirsiniz belki onlaran biride çözüm olabilir bende sadece düşük hızda yakmak işe yaradı
  • arkadaşlar bende de aynı hatayı veriyordu (güç ayarlama hatası diger bir deyişle power calibration error) firmwarelerle falan ugrasmayın açabilirseniz açın optik okuyucunuzun içini ve lensini toz bırakmayan bir kumaşla iyice (ama sakın bastırmadan hassasca) temizleyin %100 çalışır.
    İçini açmadan önce mutlaka çeşitli forumlardaki "Cd veya dvd-r nasıl temizlenir" konulu resimli anlatımları okuyun
  • Aynı Hata Bendede var Çözüm bulan PM Atsın Acil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Power Led Driver
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.