Şimdi Ara

Güç Kasla değil Kemikle Alakalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2018 yaz dönemi çomarlık oscarı konu sahibi arkadaşa, jüri özel ödülü ise konudaki destekleyenlere gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka mesela benim boy 190. Kilom 80. Atletik testten adamım ama sağlam vücut geliştirmiş bu adam 160 olsa bile ağzıma miçar.

• Katılmıyorum. 58 kiloyken 5-6 şınavda zorlanan ben 1.5 yıl spordan sonra 80 kiloda 50+ şınavı tek seferde zorlanmadan çekiyordum. 1 yıldır ara verdim ama 2 hafta sonra tekrar başlayıp toparlarım inşallah :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sopacı kullanıcısına yanıt
    3 ay yapıp bırakanlardansın galiba. Tabi ilk 3 ay boş barı indirip kaldırsan gelişiyorsun o yüzden fazla kafa yormamışsın ama bu işi adam gibi yapan bizler boşuna kafa yormuyoruz herhalde. İnce iş olmasa her yapan gelişirdi ama öyle olmuyor. 28 santim kolla ahkam kesip bu sporu yapanlara saygısızlık yapma koçum. İşine bak biz de senin işine karışmayalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güç kas ve kemikten kaynaklanır endomorf tipteki insanlar okuz gibi kalındı ve girdiği agırlıklara kımse giremez steroıd lede cosarlaar
  • Hocam soyle anlatayim bir gun boks antremaninda karsima 1.60 boylarinda 50 kg civarlarinda bi kadin geldi. Aga kadinin bir sag yumrugu var yemin ediyorum vurdugu yeri curutuyor :D bende antreman sirasinda reaksiyon olarak karaciger ve mideyi kapatmama karari aldim cunku kadinin sagini suratima yersem kasi gozu elime alirim diye dusundum. Neyse bu kadin karacigerime yuklendi surekli. O antremandan sonra 2-3 hafta boyunca antremana gidemedim. Antremani birak yataktan zor kalktim. Buda boyle bir animdir

• vücudun spora yatkınlığı böyle bir şey buna genetik şans diyoruz.
    İri,uzun ve sportif vücuda sahip olmak bir avantaj.
  • kemik mekanik bir aksamdır. evet kemiğin iri olması üzerindeki saf kas miktarını da doğal olarak arttırır iri kemiğe sarılmış iri bir kas kütlesi daha kuvvetli birisi olmanıza yarar.

fakat sunu unutmayalım kemiği hareket ettiren kastır. sıfır kaslı birisi ayakta duramaz. boş bir iskelet gibi yere düşer.
  • çalışmana göre değişir

mesela dövüş sporları ile uğraşanlar vücut geliştirmeciler gibi çalışmazlar

patlayıcı kuvvet direnç antremanı yaparlar o sayede isterse karşısına hulk gelsin indirirler

örnekhttps://www.youtube.com/watch?v=8CG1NxfEOR8

boylada pek ilgisi yok
    evet boyu uzun alanın kısaya göre ciddi avantajları var ama o boyu kullanmak ve kısa olanında buna izin vermemek için çalışması tamamen teknik ile alakalı

zambidis mesela adamın boyu 1.60 larda ama boyu 2 metreye çıkan adamları indirdi kaçkere

bak 1.63 boyunda saenchai karşısında uzun bir adam var senin teorine göre bu uzun adamın anında saenchai yi indirmesi gerek
    https://www.youtube.com/watch?v=SDB8Kl5zRnI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 19 Nisan 2019; 18:32:31 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.