|
Bildirim
|
ah be abim neden dünyadaki hiç bir +190 lık adamın aklına gelmemiş dünya rekoru kırmak için çaba sarfetmek...
|
SİKLET FARKI DİYORUM SİKLET VÜCUT AĞIRLIĞIN YÜKSEKSE GÜCÜN ARTAR BU AĞIRLIĞINI YAĞ YERİNE KAS İLE ARTTIRIRSAN DAHA DA GÜÇLENİRSİN.
1.60 boyunda bir halterci kendi sikletinde 2 metrelik halterciyi sever atar. Kendi sikletinde. Siklet. Öğren şu sözcüğün kelime anlamını. Sen kendi beceriksizliğinin/güçsüzlüğünün faturasını genetiğine kesiyorsun. Ben 176 boyunda 80 kiloyum, 195 lik 110 kiloluk bir arkadaşımı bilek güreşinde de normal güreşte de(kurallı falan değil, kendi aramızda böyle çayırda çimende) çok devirebiliyorum. Neden biliyor musun? Ondan çok daha güçlüyüm. Neden peki? Adam akıllı ağırlık çalışıyorum. Sen gidip 3 set 15 tekrar curl yapıp yapıp neden güçlenemiyorum diyip bahaneyi demekki bünyem müsait değil olarak gösterirsen olduğun yerde sayarsın. Bahaneleri bırakıp adam akıllı çalışırsan güçlenirsin. Karı gibi pembe dumbbellar ile 250 tekrar wrist curl yapıp neden arkadaşım boks topuna benden iyi vuruyo diye ağlarsın bahane aramaya devam edersen. |
Vg güç demek değildir güç istiyorsan powerlifting yapıcaksın
|
yavrum dünya bench press rekoru sahibi adam 180. Senin mantığına göre 190 lık adamın ezip geçmesi lazım. Neyse. 18 yaşından büyüksen ailene yazık küçüksen umarım ergenliği çabuk atlatırsın.
|
Konuda hiçbir mesajı okumadan arama ile "sinir" kelimesini aradım bulamadım. İkinci sayfada denk geldi ki biri yazmış ama sonra muhtemelen cahillerle muhatap olmamak için geri silmiş, alıntı sayesinde görebildim. İşin temeli sinir sistemidir. Aşağı yukarı aynı kilolarda olduğumuz şempanzelerin gücünün bizden beş kat fazla olmasının sebebi de temel olarak budur.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 20 Aralık 2015; 18:03:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 20 Aralık 2015; 20:20:02 > |
|
|
|
|