Şimdi Ara

Güç kay. fanı dönmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar güç kay. fanı dönmüyor vede doğal olarak pc den koku geliyor fanı döndürmek için pc çalışırken tornavida ile fanı elle ittiriyorum çalışıyor bunun nedeni nedir tozdan mı vs. cevaplarınızı bekliyorum

• tozdan kirden ilk çalışma devrini alamadığından bu tür sorunlar oluo genelde.guzelce temizleyip yaglarsan bi sorun kalıcagını sanmıyorum.
  • ucuz powersa kasa fanları var arkadaya takılan aynı ebatta elektrik kaplosunu kes( lehimle ugraşmayasın diye diyorum) yeni fanın kinide kesin bagla bantla tak yerine miss not:temizlemekle ugraşana kadar bu daha basit ve uzun ömürlü
  • acil güç kaynağını değiştirmen lazım makinen yanar
  • temizlersen çalışabilir ama riske girmeye hiç gerek yok, bence yeni bir güç kaynağı al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

temizlersen çalışabilir ama riske girmeye hiç gerek yok, bence yeni bir güç kaynağı al...

temizlersen camsil kullanma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu fanı çok ses yapıyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • temizledim eski haline geldi :D
  • Eski haline geldiyse iyi ama aklında olsun fan dönmüyorsa psu uzun süre dayanmaz, yanar, yanında diğer parçaları götürmesin dikkat et
  • BANA KALIRSADA GÜÇ KAYNAĞINI DEĞİŞTİR SANIRIM KASAN İYİ BİŞEY DEĞİL.
    DEĞİŞTRİRMEZ İSEN DAHA BÜYÜK SORUNLAR ÇIKABİLİR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotech

Eski haline geldiyse iyi ama aklında olsun fan dönmüyorsa psu uzun süre dayanmaz, yanar, yanında diğer parçaları götürmesin dikkat et

+1
  • tozlanmış arkadaşım tozlanmış ama birde temizlendikten sonra iyi bir yağlaması gerek ama şu konu var ki bu fan cpu fanı boru diil çok gerekli bir fan git yenisini al durumun var is ama yoksa makina yağı ve iyi bir komprasör temziliği işini görür bir müddet daha
    :9
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperorimmortal

tozlanmış arkadaşım tozlanmış ama birde temizlendikten sonra iyi bir yağlaması gerek ama şu konu var ki bu fan cpu fanı boru diil çok gerekli bir fan git yenisini al durumun var is ama yoksa makina yağı ve iyi bir komprasör temziliği işini görür bir müddet daha
    :9

adam güç kaynağı fanı diyo ve zaten de sorun çözülmüş...
  • arkadaşlar valla yine durdu zaten kasayı değiştireceğim yorumlar için saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenvean

arkadaşlar valla yine durdu zaten kasayı değiştireceğim yorumlar için saolun

kasanın havalandırması iyiyse sadece psuyu değiş. kasa+psu fiyatına kaliteli bi psu alırsın hatta bi tanede 80 lik fan takarsın kasaya yer varsa tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L a C o s T e

quote:

Orjinalden alıntı: robotech

Eski haline geldiyse iyi ama aklında olsun fan dönmüyorsa psu uzun süre dayanmaz, yanar, yanında diğer parçaları götürmesin dikkat et

+1

+2
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenvean

temizledim eski haline geldi :D

adam bitirdi halleti sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.