Şimdi Ara

Güç Kaynağı fanı değiştirmek yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güç kaynağım 380w fanı bilgisayarda en çok ses çıkaran fan dha sessiz bi fanla değiştirmek istiyorum internette 2 pin girişli bi fan bulamadım bunun sorun olmucağını snaırıyorum yani ilk sorum güç kaynağının 2 pinlik fan yerine bi fan takılmassa bi sorun çıkarmı?

ikinci sorum ise Xilence Sessizlik konusunda çok iyi güç kaynağımın fanını (Xilence 120MM. Pwm Kasa Fanı Kırmızı)
    [ Gürültü oranı: 21,2 dB

Hava akışı: 58 CFM

Konnektör: Big 4Pin and 3Pin Molex ]

bu fan ile değiştirmeyi düşnüyorum 58 cfm üfleme değeri var sizce bu fanla değiştirmek mantıklımı bu fanı güç kaynağının asıl fan girişine değilde molex girişine bağlamak istiyorum ne yapmalıyım

(buyrun fanın linki :http://www.hepsiburada.com/xilence-120mm-pwm-kasa-fani-kirmizi/ProductDetails.aspx?productId=bd999153&categoryId=1125
    NOT:burda üfleme değeri 68 cfm görünüyor ama gerçek değeri 58)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlonJD -- 30 Mayıs 2010; 10:11:37 >

• PSU'nun 2 pinlik Fan konnektörüne bağlamazsan bir Problem çıkmaz.Dediğin şekilde PSU'dan çıkan Molex'lere bağlayıp kullanabilirsin.
  • yorumun için teşekkürler..
    Acaba bu fanın hava akışı yetermi şu an bulunan fanın kaç cfm olduğunu bilmiyorum 380 w ib tahminde bulunabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkarahan

yorumun için teşekkürler..
    Acaba bu fanın hava akışı yetermi şu an bulunan fanın kaç cfm olduğunu bilmiyorum 380 w ib tahminde bulunabilirmisiniz

Büyük ihtimalle Fan'ın üzerinde yazar..Almayı düşündüğünüz Fan'ın CFM değeri güzel, Yeterli olacaktır.
  • yorumlarınız için çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkarahan

yorumlarınız için çok teşekkürler...

Önemli değil..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.