Arkadaşlar 11 kasımda n11'den yeni bir sistem dizdim. Tüm bileşenler orjinal kutusunda elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Lakin AKNOLOJİ(Ak-Line Bilgisayar) adlı firmadan aldığım psu 100-150 tl daha ucuz bir model olan fsp ahbc 700w olarak geldi.(Benim asıl satın aldığım fsp hydro 700W 80+ broze modeli). Yalnız gelen ürünün kutusu oldukça yıpranmış vaziyette idi ve aynı zamanda ne bir montaj vidası ne de prize takılacak güç kablosu kutu içerisinden çıkmamıştı. N11 e değişim talebinde bulunup ürünü geri yolladım. Ürün satıcıya ulaştı ve bugün benim asıl satın aldığım modeli kargoya verdiğini satıcı beni telefonla arayarak bilgilendirdi. Lakin bu kutuda da power kablosu olmadığını belirterek biz size 1 adet güç kablosu hediye olarak gönderiyoruz dediler. Size sormak istediğim güç kaynakları içerisinden kablosu nasıl olur da çıkmaz? Bana gönderilecek ürünün orjinalliğinden şüphe etmeye başladım. Sizce endişelenmem gereken bir durum mu bu? Kargo tahminen yarın elimde olacak. Bu ürünün orjinal olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Firma bana bu bilgiyi verebilir mi üzerindeki barkod-varsa seri no vs ile?
fotorafını koy hemen çözeriz.
Ürün yada seri numarası ile direkt yetkili servislerini arayabilirsiniz.
Kesin söylerler diyemiyorum ama ben sıfır diye aldığım laptopun daha önce ekran değişimi olan refurbished bir ürün olduğunu bu yolla öğrenmiştim.
martax32
kullanıcısına yanıt
ÜRÜN YARIN ELİME ULAŞIR ULAŞMAZ FOTOĞRAFLARINI DA EKLEYECEĞİM.
psu içinde güç kablosu mutlak olur. gelen üründe de yok biz hediye veriyoruz diyorlarsa açılmış ürün olabilir. şimdiye kadar almış olduğum tüm psu'larda güç kablosu yanında vardı.
bunun dışında fsp nin teknik servis desteği çizgi elektronik'de ürün gelince seri numarası ile aşağıdaki linkten garantiyi sorgulatın sizin fatura tarihinizden itibaren garanti başlaması lazım eğer farklı tarihler varsa, ürün kullanılmış yada iade edilmiş ürün diyebiliriz. seri numarası ile detay çıkmazsa telefonlada iletişime geçebilirsiniz.
bu arada hydro serisi ile ahbc serisi farklı iyiki de iade etmişsiniz.
İşte aradığım cevap, hocam yardımcı olduğunuz, beni aydınlattığınız için çok teşekkürler. Yarın gelişmeleri paylaşacağım tekrar, kargo elime ulaşırsa.
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
psu içinde güç kablosu mutlak olur. gelen üründe de yok biz hediye veriyoruz diyorlarsa açılmış ürün olabilir. şimdiye kadar almış olduğum tüm psu'larda güç kablosu yanında vardı.
bunun dışında fsp nin teknik servis desteği çizgi elektronik'de ürün gelince seri numarası ile aşağıdaki linkten garantiyi sorgulatın sizin fatura tarihinizden itibaren garanti başlaması lazım eğer farklı tarihler varsa, ürün kullanılmış yada iade edilmiş ürün diyebiliriz. seri numarası ile detay çıkmazsa telefonlada iletişime geçebilirsiniz.
bu arada hydro serisi ile ahbc serisi farklı iyiki de iade etmişsiniz.
Kullanıcı faturası ile garanti kendi biriminden çıktı ise gosterir. OEM ürün satan yerlerin faturası ile ibraz edilir ise başlar. Sorguda depodan çıkış ile başlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme