Sa BeyLer Güç Kaynağı iLe iLgiLi Bir Sorunum Var CoğunLukLa AkşamLarı Bizim Buralarda WoltajLar Çok Düşük oLur DoLayısıyLa İnternette Kopmaya BaşLar Bende Bu Yüzden UPS[Güç Kaynağı] aLdım Ama Sadece İnternetin Kopmasını EngeLLİyor AkşamLarı[Bazen SabahLarı biLe] WoltajLar DüşTüğünde Kutu Ötüyor ve Kapanıyor KuLLanan Baska KişiLerde ise Sadece ELektrikLer Gittiğinde Ötüyor Bundan AnLayan ArkadaşLara 2 Sorum OLacak 1)Bu WoltajLardanmı KaynakLanıyor Yoksa Güç Kaynağındamı Sorun Var[meseLa Güç Kaynağı Şarz OLuyorda Ben Mi BiLmiyorum] 2)Bu Güç KayNakLarı Şarj oLuyor Mu?? oLuyorsa NasıL oLuyor?? DestekLerinizi BekLiyorum...
Yardım EdenLere Şimdiden Teşekkür Ediyorum... Not:Konuyu Konu Dışına Açtım Lütfen Gereksiz Yorumlar Yapmayın Ko iLe Ne aLakası Var Diye ALakası yok Bunu Herkes BiLiyor zaten Konu Dışında Post Kasma Gibi Birşeyde Yok... İyi Forumlar...
ötmesi woltajlardan düsünce elektrik gelmiyomus gibi oluyo ve ötmeye basliyo sanirim bendede güc kaynagi war woltajlar düstügü zaman ötüyo sarj olmuyo...
Yeni nesil upslerin çoğu line interactive'dir.Elektrik varken şebeke gerilimini stabilize edip çıkışa o şekilde aktarır. Girişteki sinyal (şebekeden gelen sinyal) belirli bir seviyenin altına düşünce ups ses cıkartmaya başlar.(elektrik kesikmiş gibi).Evdeki birçok cihaz (örn:televizyon) 110~220V aralığında çalışabildiği için elektrik sinyalindeki dalgalanmayı insan pek anlayamaz.Ayrıca Upsler şebekeye bağlı oldukları her an kendilerini şarj etmekteler.Ups çıkışında çok fazla yük bağlı ise onları çıkart.Sadece Kasa , monitör ve modem kalsın.Bunun dışında anormal bir durum yok gibi gözüküyor
yorumlar için saolun...
@ilkergokban kardeş bende ups e 4 şey bağlı kasa - monitör - modem - 5+1[ses sistemi] acaba bu ses sistemi yüzünden çok ötüyor ve kapanıyor olabilirmi ?? ve bugün saat sabah 11 den beri kutu ötüor kapanıyor pc yi açıom ötüor kapanıyor bende pc yi normal taktım arada internet gelior o aralar bakıorum interneti bu yazıyıda daha önceden yazdım kopyaladım internet gelince yapıştırdım ups yi taksan bi dert takmasan bi dert takıoruz çok kapanıyor fazla oyunda kalamıyorum hafta içleri saat 17 den sonra giremiom hafta sonları 12 den sonra :S Acaba Önerisi oLan Varmı Bu UPS Woltaj Ve İnternetten çektiğim kadar hiç birşeyden bu kadar çile çekmedim
Kullandığın UPS kaç VA ve ne marka onu sorayım. Kendi bilgisayarıma 650VA ups aldım takıyorum taktığım gibi patlıyor Bazı reaktif yükler ups'in çalışmasına mani olabiliyor. Dediğim gibi sadece Monitör ve kasayı bağla çalıştır.Çalışır durumdayken modemi bağla ve bırak.
quote:
Orjinalden alıntı: 4Atacker
yorumlar için saolun...
@ilkergokban kardeş bende ups e 4 şey bağlı kasa - monitör - modem - 5+1[ses sistemi] acaba bu ses sistemi yüzünden çok ötüyor ve kapanıyor olabilirmi ?? ve bugün saat sabah 11 den beri kutu ötüor kapanıyor pc yi açıom ötüor kapanıyor bende pc yi normal taktım arada internet gelior o aralar bakıorum interneti bu yazıyıda daha önceden yazdım kopyaladım internet gelince yapıştırdım ups yi taksan bi dert takmasan bi dert takıoruz çok kapanıyor fazla oyunda kalamıyorum hafta içleri saat 17 den sonra giremiom hafta sonları 12 den sonra :S Acaba Önerisi oLan Varmı Bu UPS Woltaj Ve İnternetten çektiğim kadar hiç birşeyden bu kadar çile çekmedim
güç kaynagı gelen elektrık dalgaları duzeltmeye yarar ztn aldıgındada yazar kullanma kılavuzunda ilk aldıgın zmn 8 saat şarj olucak sonra takıcan pcye kasa monitör ve modemı tak (benımkı 2 prizli elektrık gıdınce nette gıdıyo) 5+1 ı çıkar hoparlöre gelen elektrık dalgalansa nolur dalgalanmasa ötme işine gelırse benımkıde akşam saatlerı yogunlukta olmak uzere sabahları öğlen bıle ötuyo onu bende anlamadım sonrada kendı kendıne kapanıyodu o duzeldı
quote:
Orjinalden alıntı: ilkergokban
Kullandığın UPS kaç VA ve ne marka onu sorayım. Kendi bilgisayarıma 650VA ups aldım takıyorum taktığım gibi patlıyor Bazı reaktif yükler ups'in çalışmasına mani olabiliyor. Dediğim gibi sadece Monitör ve kasayı bağla çalıştır.Çalışır durumdayken modemi bağla ve bırak.
Baya zaman oldu kusra bakma pek giremedimde UPS nin üstünde Bigg Yazıor heralde markası o kaç VA olduqu yazmıor ama fişinde 250V yazıor o olabilirmi ??eğer 250VA ise çok düşük olsa gerek baksana sen 650VA demişsin patlıor demişsin.. @aMiraL_ Sende izmirde oturuosn galiba elektrikler çok düşük hatta son günlerde elektrik kesilmeleri çok oluor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme