Şimdi Ara

Güç kaynagim yeterli olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde eski sistemden kalan vs650 PSU var simdi 6750xt ve ryzen5 5600x li b450sd2h sistem kuruyorum malum.dolar yüzunden fiyatlar çok yükseldi sormak istediğim elindeki PSU yu kullanmamin sisteme bir zararı olur mu ?

https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/vs-series-config-2018/p/CP-9020172-EU

• Sanıyorum yetmeyecek peki Sharkoon Gold Zero 750W 80+GOLD ATX nasildir kurtarirmi sistemi 1200 TL civarı f/p bir psu gibi ama pek de emin olamiyorum yafa alternatif bu fiyat bandinda ne olabilir ?

• Öncelikle hepiniz çok TSK ederim yardımlarınız ve uzun uğraşlar sonucunda PSU yı almış bulunmaktayım. Sanırım.bu islerin mekanı bundan sonra technopat olmuş emeği gecmeyenlere de selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangi1i -- 13 Mayıs 2022; 0:58:48 >
  • trip atmasan iyiydi.

650'lik psu o bileşenlere yeterdi. madem alacaktın, 650'den 750'e çıkmanın pek manası yok, 850 bari olaydı ileride parça yenilerken "acaba" dedirtmezdi.

• @shruikan trip yok durum analizi sadece forum zaten son donemde başka bir hal almaya başladı herkes kendi derdinde yardımlaşma çok azaldı yalnızca bunu ima ettim. psu ya gelince 650 minimum tavsiye edilen olduğu için kendimce bir tık daha rahat etsin sistem diye düşündüm iyi kötü bir karar almış oldum. Psu ya 1000 tl verdim f/p ürünü oldugunu düşünüyorum. ilgi ve alakan icinde ayrıca tşk ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.