Bildirim
Güç kaynağından ses geliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cızırtı normal değil , kasa içinde kısa devre olmadığına emin ol ve garantiye göndermeye bak.. -
kasada elektrik kaçağı varmış cızırtının sebebi olabilirmi -
quote:
Orijinalden alıntı: afterburn
kasada elektrik kaçağı varmış cızırtının sebebi olabilirmi
hemde nasıl olabilir :d bide normal bişeymiş gibi sölüyon -
hımmm o zaman kaçağı gidermek gerek ama nasıl -
Cızırtı sesi neredeyse tüm PSU'lardan gelir sıradan birşeydir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mert AYAN
Cızırtı sesi neredeyse tüm PSU'lardan gelir sıradan birşeydir.
sıradan bir cızırtı sesi değil ama fanların hatta ekran kartının (zotac gts 250) fan sesini bile bastırıyor -
Aynı sorun bende de var.
Yeni aldığım High Power Absolute 750 Watt modüler güç kaynağını 3 gün önce taktım. Diğer bileşenlerde bir değişiklik yok.
hiçbir program çalışmadığı halde,
Acayip bir cızırtı geliyor PSU dan. bi artıyor bazen azalıyor.
Normal mi? -
OCZ nin 600W lık ürününü kullanıyordum. Aynı bahsettiğiniz sinir bozucu cızırtıdan vardı. Dandik bir mouse kullanıyordum. Onu cıkartınca cızırtı kesiliyordu. Kıytırık donanımlarınız varsa mouse klavye vs... gibi onları cıkartıp deneyin derim. -
O ses benim Termaltake TP 750w de de vardi. Sebeni elektirik kacagi imis toprak baglantisi yapinca pirize ses kesildi ... Sende kontrol et varmi bir kacak ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: guvenos
Aynı sorun bende de var.
Yeni aldığım High Power Absolute 750 Watt modüler güç kaynağını 3 gün önce taktım. Diğer bileşenlerde bir değişiklik yok.
hiçbir program çalışmadığı halde,
Acayip bir cızırtı geliyor PSU dan. bi artıyor bazen azalıyor.
Normal mi?
teşekkür ederim.
donanımları denedim. topraklama var zaten ama yine de kontrol ettim.
Cızırtı aynen devam. Bazen artıyor bazen azalıyor.
Artınca kasadaki 7-8 fanın sesini bastırıyor, o kadar yüksek yani.
Çalışan sorunsuz sisteme taktım, eski 550W ı çıkarıp.
çözüm yok mu?. -
aynı sorun bende de var garantıye gönderdım ama duyamadılar :( Topraklama hattını nasıl kontrol edebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X