Şimdi Ara

Güç kaynaklarının Yerleri Hakkında Tavsiyeye İhtiyacım var.(Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasayı modladım ama Güç kaynakları ile başım Büyük dertte kasanın üstündeki Görüntüyü Çok Bozuyor Bide yer kaplıyor oraya Egzos fanı Koymayı düşünüyorum ama Koyamıyorum.

kasanın İçindeki ise Hem çok yer kaplıyor.Bu yüzden Düzgün yere fan koyamıyorum.....

Aklıma bi fikir geldi..kasanın psu sunu Arka kasanın Altına Koyup kasanın Dışındaki psu ise kasanın Ön tarafına Koyup Ve yan taraflarını Kapatarak Kamufile etmek İstiyorum ...

Kasanın İçindeki Boş Alanada psu çıkısına 120mm Egzos fanı Onun Üstüne sogutucu fan Koymayı Planlıyorum..

Sizce nasıl olur ???Bide daha iyi olucak dediginiz bişey varsa paylaşabilir misiniz????

Böylelikle Alttaki 80mm 3lü fanlar Bi işe yaramış olur hem kasada yer acılmış olur...

BÖYLE OLACAK!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 20 Ağustos 2011; 0:01:06 >

• Güç kaynağını ekran kartının altına alıp onun tam karşısındaki boşluğa da boosterı koymak gibi bi fikrim var ama kasada yer olup olmadığını ve sığacağını tam bilemiyorum. Eğer sığıyorsa harddiski söküp üst kata 5.2 lik yerlere bir lastik vasıtasıyla tutturabilirsin hem sesi de kesilmiş olur. Ayrıca harddiskin önüne bir de fan olmuş olur. Resimden pek anlaşılmıyor ama kasanın içinin fotoğrafını koyarsan iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkyZ

Güç kaynağını ekran kartının altına alıp onun tam karşısındaki boşluğa da boosterı koymak gibi bi fikrim var ama kasada yer olup olmadığını ve sığacağını tam bilemiyorum. Eğer sığıyorsa harddiski söküp üst kata 5.2 lik yerlere bir lastik vasıtasıyla tutturabilirsin hem sesi de kesilmiş olur. Ayrıca harddiskin önüne bir de fan olmuş olur. Resimden pek anlaşılmıyor ama kasanın içinin fotoğrafını koyarsan iyi olur.

Psu ekran kartının altına koymayı Bende çok istiyorum ama ordaki ethernet kartı koymama izin vermiyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: FurkyZ

Güç kaynağını ekran kartının altına alıp onun tam karşısındaki boşluğa da boosterı koymak gibi bi fikrim var ama kasada yer olup olmadığını ve sığacağını tam bilemiyorum. Eğer sığıyorsa harddiski söküp üst kata 5.2 lik yerlere bir lastik vasıtasıyla tutturabilirsin hem sesi de kesilmiş olur. Ayrıca harddiskin önüne bir de fan olmuş olur. Resimden pek anlaşılmıyor ama kasanın içinin fotoğrafını koyarsan iyi olur.

Psu ekran kartının altına koymayı Bende çok istiyorum ama ordaki ethernet kartı koymama izin vermiyor malesef

Evet gördüm onu. Birini harddisk bölmesine koyup diğerini de 5.25 inclik slotların tavanına yerleştirebilir misin? İlle normal psu yerinde olmasın nerede olursa olsun diyorsan geçerli bu fikrim. Olmuyorsa senin önerdiğin çözüm de güzel. Senin çözümü uygulayacaksan kabloların yetişip yetişmeyeceğini de ölçsen iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.