Şimdi Ara

Güç tüketimi az ama güçlü ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Güç tüketimi az ama güçlü ekran kartı

Güç girişi olmayan yada olan ama fazla güç tüketmeyen güncel oyunları kasmadan açan bi ekran kartı arıyorum garantili yada temiz mimning yapılmamış tercih sebebi.

dx12 ve 2b en az

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• epsodi kullanıcısına yanıt
    Gtx 1060 olabilir. Güncel oyunları 60fps de oynatıyor. Gtx 1650 ve 1650 super alternatif olarak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pikari0 -- 3 Mart 2023; 22:47:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel herhangi bir kart alınıp undervolt edilebilir. Bu arada konu yanlış yerde. Dahili bileşenler> Ekran Kartı altında açılmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050ti tek fanlı modeli var benimki palit tekfanlıydı gow rdr2 gibi oyu ları kasmadım rahat oynadım 2 ay önce sattım güç girişi de yoktu bulursan korkma al işini görür

• Rx 6600 düşünülebilir, bütçeye bağlı tabi. Oyunlarda 100W üzerine çıkmıyor, ortalama 70-90W tüketiyor. Dükkanımda satışta şu an.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.