Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Güçlü laptop tavsiyesi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir laptop almayı dusunuyorum butcem 5,500 tl ye kadar cıkabılecegım ben alıenware veya msı ust modellerını dusunuyorum ama asusun ust modellerıde benım ısteklerımı karsılayabılıcek ozellıklerde kafı kafam karısık ?!? :(

Aradığım özellikler:Kesinlikle ısınma sorunundan dolayı kasılmalar yaşamıyacagım bır laptop ıstıyorum sureklı oyun oynayan bır kullanıcı oldugum ıcın vede gunun az kısımlarında kapattıgım ıcın laptopu.. 2.si bu kadar para verdıkten sonra tasarımıda goze hıtap etmesını ısterım dogrusu 3.su oluşabılecek hatalarda ıyı bır teknık servısının oldugu laptop

Sizler o kadar para verme kardeşim şu laptopu al paran cebıne kalsın dersenız onlarda kabulumdur?

• laptopla dediklerin biraz zor gidip 4000-5000TLye git müthiş bir masaüstü topla ne ısınır ne kasar
  • Kafanda belirli bir model ya da marka var mı yoksa marka model farketmez benim için oyun ve performans önemli getirisi teferruattan ibaret mi diyorsun? Ona göre tavsiyelerde bulunacağım sana.
  • hocam Yeterınce saglam bır masaustum var fakat malum sehır dısında zonguldakda ogrencıyım tasıma sıkıntısı var :D o yuzden laptop dıyorum

@HWS aynen hocam marka model pek takıntım yok ama alıenware nın dıs tasarımının bıraz asıgıyım sonucta :D birde performansın dısında ısınma sorunu yasatmıcak bırseyler arıyorum ??
  • ASUS rog serisi düşünebilirsiniz. Kasa kalitesi ve soğutması gayet iyi, donanım olarakta o fiyata aldığınız cihazlar aynı donanımda olacaktır diye düşünüyorum.
  • rog olabılır fakat bu gıbı laptopları Türkiyede bulmakda sıkıntı :(

@HWS hocam sızden de bır onerı beklıyorum?
  • şuanda ssd disk işlemci bakımından gayet iyi seri

http://www.notebookadresi.com/msi_gs70_stealth_20d-060tr_notebook
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    İş için Notebook Tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @DertGS hocam ozellıklerı ıyı evet ama kasası bana cok ınce geldı bu ılerde ısınma sorunu yaoparmıkı?
  • Yahu biraz mantıklı tavsiyeler gelse tamam diyecem de ama sırf adam 5.500 TL 'ye kadar çıkabileceğim dediği için gidiphttp://www.notebookadresi.com/msi_gs70_stealth_20d-060tr_notebook şu ürünü tavsiye edenlere gülüyorum resmen.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6049&urn=460456&lang=tr-TR#.UuPH4bSZmUk linkindeki üründe dünyanın en hızlı notebook ekran kartı 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX780M 256-Bit DX11 dururken neden kalkıp daha pahalı ve düşük 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 ekran kartlı bir notebook öneriyorsunuz anlam veremiyorum.

Kardeşim ben senin yerinde olsam yukarıdaki standart notebook modeline ek olarak konfigürasyon sayfasından notebooka ekstra 3 adet 60GB Kingston® SMS200S3/60G mSATA SSD Disk SATA-III 6GB/sn (Okuma : 550 MB/s - Yazma : 520 MB/s) SSD ekler ve SuperRAID2 'li bir konfigürasyon yapardım.

SSD 'lerin birinin KDV Dahil fiyatı 185 TL, 3 adet takınca yani SuperRAID 2 'li olması için 555 TL KDV Dahil bir fiyat ilavesi gerekli. Bu durumda da notebook fiyatı 4699 + 555 = 5254 TL KDV Dahil oluyor.

Windows 8 64-Bit Türkçe orjinal lisanslı almak istersen de fiyat 5.513,48 TL KDV Dahil oluyor ki zaten senin maksimum çıkabileceğin ve alınabilecek en hızlı 17.3" 'lik bir notebooka sahip olmuş olursun ve tüm oyunları ultrada rahat rahat oynamanın tadına verırsın. Ama işletim sistemi için ekstra para vermene de gerek yok. Şayet elinde zaten orjinal Win7 ya da Win8 lisans varsa format çekip pek hala bunu istediğin gibi notebooka kurabiliyorsun garantin de etkilenmemiş oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.