Şimdi Ara

Guess Saat (Sıcak fırsat mı bilemedim bakın istedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lidyana.com'da bu ürün diğer sitelere göre uygun fiyatta. Ayrıca %20 indirim var bugün saat 23:59'a kadar. Bu saat 262 tl'ye geliyor. Ben aldım.
    http://www.lidyana.com/guess-guw0274g1--kol-saati

• Orijinal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Orijinal midir?
    Ben de o ümitle aldım. :) Lidyana'nın orjinal olmayan ürün satacağını düşünmüyorum açıkçası. İnternetten de araştırdım biraz sorun yok gibi sitede.
  • Hayırlı olsun. Tasarımda otomatik mekanizma havası vermişler, gerçekten otomatik olsa ben de alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Hayırlı olsun. Tasarımda otomatik mekanizma havası vermişler, gerçekten otomatik olsa ben de alırdım.

Teşekkür ederim dostum. Zaten bu paraya otomatik bulsan durulur mu? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thefanoflfc

quote:

Hayırlı olsun. Tasarımda otomatik mekanizma havası vermişler, gerçekten otomatik olsa ben de alırdım.

Alıntıları Göster
    Aldığın saat iyiymiş dostum. Bende Guess saatlerini çok beğeniyorum. Yalnız sepete attım %20 indirim düşmedi.
  • quote:

quote:

Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 11 Aralık 2013; 18:02:49 >
  • quote:

Aldığın saat iyiymiş dostum. Bende Guess saatlerini çok beğeniyorum. Yalnız sepete attım %20 indirim düşmedi.

Eyvallah dostum. İnternette Lidyana %20 indirim şeklinde arat bir kod çıkacak. O kodu sepetinin altındaki indirim kodu kısmına yazınca indirim oluyor.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam gerçekten güzel fiyata gelmiş hayırlı olsun.

Ek bilgi ekleyelim.

Başlangıç: 2013-12-09 Bitiş: 2013-12-09

%20 İndirim Kodu
    Sadece bugüne özel, saat 18:00 - 23:59 arası, 250 TL ve üzeri harcamalarınızda ekstra %20 indirim sağlar.

Uyarı: %20 indirim, Isabel Marant, Tiffany&Co., Lori Design, Cem Lokmanhekim, Hunter, Micheal Kors, Swatch saat, Ray-Ban ve UGG markalarında; Kozmetik ve Parfüm kategorilerinde geçerli değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratgnl

Ek bilgi ekleyelim.

%20 İndirim Kodu
    Sadece bugüne özel, saat 18:00 - 23:59 arası, 250 TL ve üzeri harcamalarınızda ekstra %20 indirim sağlar.

Uyarı: %20 indirim, Isabel Marant, Tiffany&Co., Lori Design, Cem Lokmanhekim, Hunter, Micheal Kors, Swatch saat, Ray-Ban ve UGG markalarında; Kozmetik ve Parfüm kategorilerinde geçerli değildir.

Alıntıları Göster
    saat güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: zugu

Ek bilgi ekleyelim.

%20 İndirim Kodu

Saol dostum. Paylaştığın iyi oldu senin de ;)
  • Hocam zevk meselesi tabi ama bu saatler bence güzel değil.
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Benim zevkime de hitap etmiyor açıkçası ama Swiss Made olması ve otomatik olması ve bu tarz bir saatim olmaması cezbediyor.

Ben 2 gün önce şu saati sipariş verdim, bu nasıl?

• quote:

Benim zevkime de hitap etmiyor açıkçası ama Swiss Made olması ve otomatik olması ve bu tarz bir saatim olmaması cezbediyor.

Ben 2 gün önce şu saati sipariş verdim, bu nasıl?

Eğer kordon tipi olarak metal saatleri seviyorsan ve kullanabiliyorsan bence fena değil. Ama bana kalırsa deri saatlari tercih ederim.
    Mesela şunu da beğendim ben

http://www.lidyana.com/u0079g2-kol-saati ne dersiniz?

• thefanoflfc kullanıcısına yanıt
    Ben hem deri hem de metal kordun kullanıyorum. Ama deri kordonlar daha kulanışlı kesinlikle katılıyorum.

Linkteki ürün de güzelmiş..
  • Ducatilerin ya fiyatı yanlış yada sahte...
    Yurtdışında 3000 tl olan bir saati 399 tl ye alamazsınız. Hele ki otomatik kronograf 7750 varsa içinde...
  • Bu çok daha iyi hocam. Bende şahsen deri kordon seviyorum. Ama bazen çok güzel metal kordonlu saatlerde görüyorum. İyi bir tane almak lazım.
  • thefanoflfc kullanıcısına yanıt
    Dün alamadım saati. Kargo gelince saatle iligli düşüncelerini yaz dostum buraya. Bende alacağım galiba aynısından. Bir dahaki indirimi bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Ducatilerin ya fiyatı yanlış yada sahte...
    Yurtdışında 3000 tl olan bir saati 399 tl ye alamazsınız. Hele ki otomatik kronograf 7750 varsa içinde...
    Edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 11 Aralık 2013; 18:03:41 >
  • quote:

Dün alamadım saati. Kargo gelince saatle iligli düşüncelerini yaz dostum buraya. Bende alacağım galiba aynısından. Bir dahaki indirimi bekleyeceğim.

Saat gelince yazarım dostum. Umarım çabuk gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.