Şimdi Ara

Guests Hesap Grubu için Ağ bAğlantılarını Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde kardeşlerim var(birisi 3,5 yaşında) ve ben okuldayken ilgisayarla oynamak istiyorlar. Ben de onlara sınırlı hesap açtım. Eskiden Deep Freeze Kllanıyodum ama bu daha cazip geldi. Hesaplarını Guests grubuna aktardım ve sabitdiskteki diğer bölüm kotalarından izin vermedim. Yani sadece oyun oynayıp Messenger kullansınlar diye. Neyse gelelim soruna: Guests grubu hesaplarında Ağ Bağlantıları servisine erişilemiyor, ağ bağlantıları görüntülenemiyor ve bağlanamıyor. Yerel güvenlik ilkeleri, hesap ilkeleri, güvenlik ilkeleri, windows kayıt defteri, kullanıcı hakları ataması vs. bunlara baktım verilere birkaç şey vardı ilgili olan ama değiştirdiğimde işe yaramadı. Bunu nasıl giderebilirim , ağ bağlantıları servisini Guests için nasıl açabilirim? acil yardım lütfen.

• selam...Ben senin yerinde olsam önce start>run>regedit sonra HKLM>System>currentcontrolset>control>LSA sağ tarafta açılan değerlerden forcequest değerini 0 yap..böylece xp makineni domain ortamındaymış gibi kullanacaksın.Sonra kardeşlerin için birer hesap aç mesela kardeşinin birinin ismi berk diğerininki engin olsun.Administrator hesabı ile makineyi açıp kardeşlerine istediğin yetkileri,regeditten yaptığımız güvenlik ayarlarından verebilirsin...yapıla değişiklikleri görmek için bir klasöre sağ tıkla ve güvenlik tabının eklendiğini gör...ok..takıldığın yerde yine yaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 28 Mayıs 2006; 17:49:50 >
  • forceguest zaten 0 da şimdi şu da var ben sonradan birkaç tane yönetici hesap açtım tam yetki ile. ancak gördüm ki sorun guestte değil, admin ve ilk yönetici dışında hiçbir hesap ağ ile bağlantı kuramıyor. çevirmeli kullanıyorum e diğer hesaplarda çevirmelibağlantıyı görüyorum yani guest gibi hizmete ulaşılmama sorunu yok ayrıyeten bağlantıyı da kuruyor hızını bile gösteriyor gelen giden veri miktarını da gösteriyor ancak internet bağı gerektiren hiçbir program nete bağlıymış gibi görmüyor makineyi. ayrıca ie'nin gösterdiği durumu da koyayım buraya:
     Guests Hesap Grubu için Ağ bAğlantılarını Açma

bu neden oluyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.