Şimdi Ara

Guild açılmıştır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse kusura bakmasın...AsYouWish ve Ben bi karar aldık zate oyundan ikimiz kaldık...Bunun için artık kimsenin kahrını çekmek istemiyoruz bunun için guild olmicak olursada bizim guildimiz olucak....
  • anti_ceza abi benimde hero msn çalışmıyo neden olduğunu bir türlü çözemedim
    neden olduğunu anlarsan sölermisin
    bide guildine katılamam çünkü birine sözüm var
    üzgünüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: lDontCryBabyl

Kimse kusura bakmasın...AsYouWish ve Ben bi karar aldık zate oyundan ikimiz kaldık...Bunun için artık kimsenin kahrını çekmek istemiyoruz bunun için guild olmicak olursada bizim guildimiz olucak....

gel milletin kahrını çek demiyoz zaten millet kim oluyoda sana kahır çektirtçek isteyen girer isteyen ayrılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 1 Ocak 2007; 23:57:07 >
  • Dier guildlerde gördük nelerin oldugunu...
  • dier guildlerde kim özellikle size kahır gibi bir şey çektirtti söyle bakalım
  • beyler bende gelmek isterim ama şu anda bulunduğum guild ünlü bi guild lord of death die bi guild ama gerçek isteyim osmanlı tr guıldıdır size hayırlı yolculuklar dilerim
  • evet, 3 gündür ben de guild teydim. ama bugün çıktım. Çıkmamda kimsenin suçu ve kabahati yok. Tamamen kendi isteğim. Ve bir daha hiç bir guilde girmemeye karar verdim.
    Ko da da böyleydi. burda da böylesi en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti_Ceza

dier guildlerde kim özellikle size kahır gibi bir şey çektirtti söyle bakalım

moon ben senle sadece bi kere aynı guild deydim.. guild in dier elemanları iplemeyen bi lideri vardı.. şimdiki lider farklı olabilir ama yine lvl olarak en yüksek adam bizi iplemicek.. her soruya yine biz cevap vercez.. kimse yanlış anlamasın beni bilen biliyo msn im full forumdan ve hero dan ark larla dolu ve ben bazen oyun oynayamıyorum gerek forumda gerek msn de gerek oyunda gelen sorulardan dolayı... bide bunlara guild i ekleyemem.. ve 7 kere clan daaldı birdahada girmem dedim bunun için şerefsiz diyemezsin ne bana ne başkasına.. gelmiyoruz gelmek istemiyoruz açıklama yapmak zorunda da deiliz... biz kimlerin nasıl kahırlarını çektiğimizi biliyoruz siz bilmesenizde olur burda milletin dedikodusunu yapmicaz.. ben cevap vermemek bana yakışmaz diye cvp verdim senin davetine ama fazla üstüme geliyosun.. sanırım derdimi anlatabilmişimdir.. herkese ii eğlenceler
    (bu konudaki son cevabım)

• arkadas benım gelememe sebebim sifrem 2. defa calınıyor artık ne set var ne para var nede kasamda kı esya birde o calan insan lwl imi dusurmuş

O calan insana bisiler derdim ama neyse bu forumda bir bayan arkadasımız var ama eminim bu forumdandır heroda basarılarınızı dilerim mutlu ve gusel sekilde oynarsınız İşşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: bprince

evet, 3 gündür ben de guild teydim. ama bugün çıktım. Çıkmamda kimsenin suçu ve kabahati yok. Tamamen kendi isteğim. Ve bir daha hiç bir guilde girmemeye karar verdim.
    Ko da da böyleydi. burda da böylesi en iyisi.

selim abi gel be bak sayımızda artıyo sende aramızda ol guildsiz olmaz :((
  • quote:

gel milletin kahrını çek demiyoz zaten millet kim oluyoda sana kahır çektirtçek isteyen girer isteyen ayrılır

kardeş tartışmanıza ortak olmak istemem ama kendi ağzınla sölemişsin isteyen girer die neden daha zorluyosun anlamadım...
  • up
  • ok tmm gelmesinlerde kafama sorular takıldı iplememe filan ben hayatta öyle bi şey yapmam ben 10 lwl adamı iplerim umarım bana söylenen bi söz diildir KOCAAYAKtan bahsediyosanız o kimseyi iplemez
  • zaten AsYouWish dioki guildin dier elemanlarını iplemeyen bi lideri vardı sen o lider olmadına göre KOCAAYAK olduuna göre sorun yok yanlış anlamışsın

AsYouWish in yazdığı o yazıyı daha dikkatli oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 3 Ocak 2007; 15:34:29 >
  • KOCAAYAK beni adam gibi iplemiyo onun iplememesi neden size batıyoki adamın huyu bu
  • şimdiki lider farklı olabilir ama yine lvl olarak en yüksek adam bizi iplemicek..

sanırım bu cümleden kimden bahsettiğimi anlıyosun .. sen deilsin ama ençok yardım etmesi gereken kişi bizi ...lemicek.. o fazlasıyla bencil bi oyuncu bence(sadece kişisel görüş sry) ... neyse polemiğe gerek yok guild e gelmeme nedenim de sadece o deil.. hatta onla alakası yok.. hepinizde biliyosunuz ama üstüne alınma senin için söylemediğimi biliyosun..
  • KOCAAYAK çok değişti önceden çok iyi bi adamdı şu sıralar bencil takılıyo bende baya soğudum
    ben bu kahır olayını anlayamadım liseye gidiyorum ingilizce öğretmeninden çektiğim kahrı hiç biriniz çekmemişsinizdir kahır ne demek onu öğrenin

rapmatix RAPAZOF/bıktım bunu dinle kahrımı anlarsın AsYouWish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 3 Ocak 2007; 16:24:46 >
  • moon bana oyunda msn de yada pmde gelen soruları bilsen (eski guildlerde dahil) inan nasıl bi kahır çektiğimizi anlarsın =)) lvl 3 görevini 10dk da anca anlatabildim bi ark a ... bu minik bi örnek =) bilmem anlatabildim mi =)
  • iyide bunun guilde ne alakası var gel guilde demiiyorumda dediğiniz şeyin desteği yok guilde girince kimseyi takmak zorunda diilsin bana soru soranlara bilmiyorum diyom bu kadar herkeze yardım etmek zorunda diilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 3 Ocak 2007; 17:42:27 >
  • ben bunu sorumsuzluk olarak görürüm ama.. ve guild sorumluluk ister gerek lideri olmak gerek üyesi olmak.. eer o bayrağı ismimin yanında taşıyosam (ki bu sıradan bi logo da olabilir) benim o simgeye bi sorumluluğum olur.. ks yapamam küfür edemem vs vs gibi.. bunun gibi guild içindeki insanlarada sorumluluğum olur.. ben buna kısca saygı diyorum.. bana sorulan her soruya cevap vermek saygıdandır.. ordakilerde insan sadece bi oyun olabilir ama benim soruma cvp verilmemesi beni sinirlendirir yada üzerse onlarıda üzer karşındakiler bi bilg prog ı deil.. birilerini takmak zorundayım kısacası..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.