Şimdi Ara

Guild açılmıştır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • guildde yardımlaşmak zorunda deilsin ewt ama eğer guilddekilere karşılık birazcık sorumluluk duygusu hissediyorsan bilmiyom deyip geçmezsin guild i bi kabile olarak düşün bi kabiledeki insanlar birbirleriyle dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalıdırlar eğer böyle olmazsa kabilenin guildin vs.nin ne anlamı kalır sen bugün birini sallamazsan senin sallamadığın kişi seni sallarmı sanıyosun madem lidersin liderliğini bilmen gerek madem bi guildin üyesisin guild ine elinden geldiği kadar yardım etmen gerek böyle olmazsa guildi salla ne anlamı kaldı o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 3 Ocak 2007; 19:29:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

guildde yardımlaşmak zorunda deilsin ewt ama eğer guilddekilere karşılık birazcık sorumluluk duygusu hissediyorsan bilmiyom deyip geçmezsin guild i bi kabile olarak düşün bi kabiledeki insanlar birbirleriyle dayanışma ve yardımlaşma içinde olmalıdırlar eğer böyle olmazsa kabilenin guildin vs.nin ne anlamı kalır sen bugün birini sallamazsan senin sallamadığın kişi seni sallarmı sanıyosun

Katılıyorum. Guildin manası bu değil mi zaten?
  • ben zaten sorumluluklarımı çok iyi bilirim ama bilmeyen KOCAAYAKın sorumluluğunu alamam
  • arkadas ben yenı char acmaya karar verdım İssallah buda banlanmaz adı fenerli1907 benıde alırsan guildine beklerim daha 10 lwl ım
  • alırım alırım
  • ben guild sahibiyim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 4 Ocak 2007; 20:18:48 >
  • slm arkadaşlar ben clan bigtürks ün başkanıyım.Bu oyunda gerçekten iii olma yolundayız ve bu klan için ileride daha başka planlarımız var dünya çapında bir marka misali inşallah olucazda diğer türk klanlarııında oyun oynayan arkadaşlarımıda başarılar dilerim.
    Nicim :King10300
    Lvl:49
    Zuhang
    Job:Assasian
    Pet:Hawk
    Guild:BigTürks
    Weapon:Male Sword
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakan

slm arkadaşlar ben clan bigtürks ün başkanıyım.Bu oyunda gerçekten iii olma yolundayız ve bu klan için ileride daha başka planlarımız var dünya çapında bir marka misali inşallah olucazda diğer türk klanlarııında oyun oynayan arkadaşlarımıda başarılar dilerim.
    Nicim :King10300
    Lvl:49
    Zuhang
    Job:Assasian
    Pet:Hawk
    Guild:BigTürks
    Weapon:Male Sword

karsı guildde bile olsan bu guild için basarı dilemen cok hosuma gitti yani bi dusmanlıgın yok negusel
  • ya ben yoktum sizin guild bizimkiyele sawaşmış noldu anlamadım ya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.