Şimdi Ara

Guild açılmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR GUİLD AÇILMIŞTIR ZHUANG TÜRKLERİ GUİLDİME BEKLERİM

AsYouWish sen iste vice yaparız seni elemanlarını alırsın

• benıde alın ya Nıck BaLiCi
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@LiCi

benıde alın ya Nıck BaLiCi
    MARKETPLACE TAVERNDE ALINICAKLARI ALICAM

balici seni biliyorum ben MOONAXE.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 31 Aralık 2006; 10:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti_Ceza

MARKETPLACE TAVERNDE ALINICAKLARI ALICAM

balici seni biliyorum ben MOONAXE.....

Alıntıları Göster
    bende seni biliyorum MOONAXE markette geziyosun eski guildinide biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2750

bende seni biliyorum MOONAXE markette geziyosun eski guildinide biliyorum

Alıntıları Göster
    Turk zhuangları bekliyorum....... suanda taverndeyim marketplace

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 31 Aralık 2006; 11:19:33 >
  • quote:

Turk zhuangları bekliyorum....... suanda taverndeyim marketplace

Alıntıları Göster
    alirsniz bende gelmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesurct

alirsniz bende gelmek isterim

Alıntıları Göster
    BENİDE ALIRSANIZ SEVİNİRİM NİCK:xXM3RTXx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [BFTURK] Clan Tanıtım Konusu
    13 yıl önce açıldı
    Ronark Char Tanıtım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXM3RTXx

BENİDE ALIRSANIZ SEVİNİRİM NİCK:xXM3RTXx

Alıntıları Göster
    beyler herkez marketplace taverne hepinizi alıyım
  • türklerin 3 büyük guildi:
    1-bigtürks
    2-holigans
    3-1453
    ben 1453deyim sizin guildde inşallah iyi yol kateder
  • quote:

Orijinalden alıntı: W Nex Sacramentum

türklerin 3 büyük guildi:
    1-bigtürks
    2-holigans
    3-1453
    ben 1453deyim sizin guildde inşallah iyi yol kateder
    1453 sakin bi guild amblemi yok filan cool takılma yeri

3 büyük guildi dersen

1-LordOfTurks (shao) guildi
    2-OSMANLITR (shao)
    3-holigans iyi bi patlama yaptı ama artık çok ünlü değil

benim amacım ünlenmek diil iyi ortam yaratmak
  • quote:

1453 sakin bi guild amblemi yok filan cool takılma yeri

3 büyük guildi dersen

1-LordOfTurks (shao) guildi
    2-OSMANLITR (shao)
    3-holigans iyi bi patlama yaptı ama artık çok ünlü değil

benim amacım ünlenmek diil iyi ortam yaratmak

Alıntıları Göster
    üzgünüm be guild olmadan devam etmek istiyorum.. eer bi gün bi guild de olursam bu benim guild im olur.. daha önceki tecrübelerimden benim için en ii sinin kendi guild im olduğuna karar verdim.. herkese ii eğlenceler .. davet için tşk ederim =)

herkesin bayramını kutlar sağlıklı bi yıl dilerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: AsYouWish

üzgünüm be guild olmadan devam etmek istiyorum.. eer bi gün bi guild de olursam bu benim guild im olur.. daha önceki tecrübelerimden benim için en ii sinin kendi guild im olduğuna karar verdim.. herkese ii eğlenceler .. davet için tşk ederim =)

herkesin bayramını kutlar sağlıklı bi yıl dilerim...

Alıntıları Göster
    ASYOUWİSH YAPMAA ;.(((((((( bak çok bozuyosun beni hazır viceliğn var yapma şerefsizlik :(

seni market place tavernde bekliyom vicesin istediğini al sat küfür et söv beni yinede sen guildde vicesin tepe tepe kullan

hadi beni yanlız bırakma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 31 Aralık 2006; 19:04:22 >

• quote:

ASYOUWİSH YAPMAA ;.(((((((( bak çok bozuyosun beni hazır viceliğn var yapma şerefsizlik :(

seni market place tavernde bekliyom vicesin istediğini al sat küfür et söv beni yinede sen guildde vicesin tepe tepe kullan

hadi beni yanlız bırakma :)

Alıntıları Göster
    bende gelmek istiyorum nick=Lycanrfan
  • quote:

Orijinalden alıntı: iro61

bende gelmek istiyorum nick=Lycanrfan

Alıntıları Göster
    Moon gerçekten üzgünüm ama özel nedenlerim var sende biliyosun.. hem kimseyi yalnız bırakmıyorum 1 pm atmak yeterli bana ulaşmak için.. saol gerçekten ama gelemem...
  • quote:

Moon gerçekten üzgünüm ama özel nedenlerim var sende biliyosun.. hem kimseyi yalnız bırakmıyorum 1 pm atmak yeterli bana ulaşmak için.. saol gerçekten ama gelemem...

Alıntıları Göster
    çok ayıp ediyosun asyouwish.

bana ulaşan herkezi guilde alıcam.

bi şekilde friend listem gözükmüyo eklicem eklenmiyoda kaç kez oyunu kapayıp açtım düzelmiyo naapcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 31 Aralık 2006; 19:45:19 >
  • quote:

çok ayıp ediyosun asyouwish.

bana ulaşan herkezi guilde alıcam.

bi şekilde friend listem gözükmüyo eklicem eklenmiyoda kaç kez oyunu kapayıp açtım düzelmiyo naapcam

Alıntıları Göster
    Herkese göre ayıp mı ediyorum??

Ben bu oyunu erkek ark ımla birlikte oynuyorum.. ve bizim ortak kararımız bundan sonra bi guild e girmicez daha önce yaşadıklarımızı bidaha yaşamak istemiyoruz.. ya kendi guild imiz olcak ya hiç..

eğer açık sözlü olmak ayıpsa tmm geliyorum diip offline olayım başka bi charla gireyim gerçekten ayıp etmiş olayım..

• quote:

Herkese göre ayıp mı ediyorum??

Ben bu oyunu erkek ark ımla birlikte oynuyorum.. ve bizim ortak kararımız bundan sonra bi guild e girmicez daha önce yaşadıklarımızı bidaha yaşamak istemiyoruz.. ya kendi guild imiz olcak ya hiç..

eğer açık sözlü olmak ayıpsa tmm geliyorum diip offline olayım başka bi charla gireyim gerçekten ayıp etmiş olayım..

Alıntıları Göster
    zati kocaayakla papaz oldum aslında ben kafaya takıkım o hiç bi şeyi takmıyo siniri alınmış gibi kısaca çok yanlızım..........sen guildimde olmassan daha kim olucak gel guilde vicesin istediğini guilde al sorun çıkarmıcam guildi sen benden daha iyi çekip çevirirsin çünkü benden daha iyi bi otoriteye sahipsin kısaca gel guildime brni yanlız bırakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 31 Aralık 2006; 20:19:25 >

• quote:

zati kocaayakla papaz oldum aslında ben kafaya takıkım o hiç bi şeyi takmıyo siniri alınmış gibi kısaca çok yanlızım..........sen guildimde olmassan daha kim olucak gel guilde vicesin istediğini guilde al sorun çıkarmıcam guildi sen benden daha iyi çekip çevirirsin çünkü benden daha iyi bi otoriteye sahipsin kısaca gel guildime brni yanlız bırakma

Alıntıları Göster
    iyi hoş davet etmişsinde kabul etmek gibi bi zorunlulugu yok...kabul etmeyince şerefsizlik yapma demişsin ayıp ediyorsun demişsin...yanlış kişiye yanlış cümleler söylüyorsun
    Kız arkadaşıma böle lafları söyleyemezsin...Daha dikkatli cümleler kur...bişi dicekken bir defa düşünüyorsan...
    AsYouWish e söylerken on kere düşün...

Alınan kararda ortak karardır biz hep birlikteyiz herzaman heryerde guild gibi bi ihtiyacımız yok eer olsaydı dedigi gibi şimdiye kadar kendi guildimizi kurmuştuk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDontCryBabyl -- 1 Ocak 2007; 0:18:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lDontCryBabyl

iyi hoş davet etmişsinde kabul etmek gibi bi zorunlulugu yok...kabul etmeyince şerefsizlik yapma demişsin ayıp ediyorsun demişsin...yanlış kişiye yanlış cümleler söylüyorsun
    Kız arkadaşıma böle lafları söyleyemezsin...Daha dikkatli cümleler kur...bişi dicekken bir defa düşünüyorsan...
    AsYouWish e söylerken on kere düşün...

Alınan kararda ortak karardır biz hep birlikteyiz herzaman heryerde guild gibi bi ihtiyacımız yok eer olsaydı dedigi gibi şimdiye kadar kendi guildimizi kurmuştuk...

Alıntıları Göster
    kardeşim kötü bi şeymi dedik gelsin vice yapcam asyoudont u senide istiyorum guildime yani birlikte olalım maksat KOCAAYAKta geldi guilde sizide görmek isteriz istemediğiniz an çekip gidersiniz guildden benim guildim zaten sizde bi baskı oluşturmaz guilde gelin türk bayrakları yayılsın herkez görsün

• quote:

kardeşim kötü bi şeymi dedik gelsin vice yapcam asyoudont u senide istiyorum guildime yani birlikte olalım maksat KOCAAYAKta geldi guilde sizide görmek isteriz istemediğiniz an çekip gidersiniz guildden benim guildim zaten sizde bi baskı oluşturmaz guilde gelin türk bayrakları yayılsın herkez görsün

Alıntıları Göster
    arkadas ben oyunu bırakıyorum bıdahada baslamıcam guildinede gelemicegim icin uzgunum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.