Şimdi Ara

GUİLD DAĞILDIMI :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE BÜYÜK KÜÇÜK HARF KONUŞMASI ÇOK UZATTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM

CENK ABİMİZ SABRI TAŞIP GUİLDİ DAĞITTIMI ÖNCELİKLE ÖYLE Bİ ŞEY OLDUYSA HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLEMEK İSTİYORUM DONTCRY KONUYU ÇOK UZATIP ALTTAN ALMADIĞI İÇİN YAŞI BÜYÜK BİRİ OLARAK HATALI BULUYORUM...........

• DontCry deildi o AsYouWish di ... olayları çarpıtma çıkaran olayı bendim.. bana ne diceksen de oda olayı büyütmesin... sana link de yolladım sonuna kadar da arkasındayım söylediğimin.. forum olsun mirc olsun kural kuraldır.. ama sen tarzında devam et yanlış anlaşılmaya alışırsın... dier tüm clan üyelerinden özür dilerim böyle saçma bi nedenden clan daalcanı bilsem hiç girmezdim lider öncelikle beni atabilirdi... ii eğlenceler herkese..
  • BOŞVER Bİ ŞEY YAZMİYİM powerofyarma YA ANLATIR ZATİ GUİLDİN BOZULMASININ SEBEBİ SEN BEN DİİLİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 4 Aralık 2006; 0:41:34 >
  • guild sorumluluk ister bence açmasın bi uyarı bile yapamadı olaylar o kadar büyümeden araya girebilirdi o kadar soru soruldu cvp vermedi sadece işine gelince konuşcak bi lider senin işine yararmı? (tabiiki yarar assist seni yaptı istediğini söyleyebiliyodun) benim yaramaz.. ki bu oyun eğlenmicekse ne işi var oyunda ?? eğer ark larım olmayacaksa (ki kendilerini biliyolar) oyunu bırakırım daha ii lisede inekledik ark ımız olmadı oyundada inekleyip ot gibi yaşayamam eğlencemi.. kimse clan chat muhabbetine laf edemez block denen bişey var ki zaten onun çokda açtığını düşünmüyorum bi stat sorduk adam cvp bile vermedi... (sadece kişisel görüş kimseyi suçlamıyorum cevap gerektirecek şeyler deil benim durduğum yerden böyle görünüyor)
  • cenk abime laf ettirmem adamla sizin elektiriğiniz uyuşmuyo ama ben çok seviyorum ONUNLA HERYERE GİDER HER ŞEYE "0" DAN BAŞLARIMvice yapmasının sebebi iyi yürüte biliyodum guildi

^ benim gibi konuşma özürlüleri için bi kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti_Ceza -- 4 Aralık 2006; 2:57:39 >

• " (sadece kişisel görüş kimseyi suçlamıyorum cevap gerektirecek şeyler deil benim durduğum yerden böyle görünüyor) " sanırsam yeterince açık olmamış .. kimseyle bi sorunum yok özelliklede master la konuşmadığım briyle niye sorunum olsun?? ben birini yargılamıyorum benim durduğum yerden böyle görünüyo.. bilmem daha nasıl açıklayabilirim... biri alındıysa özür dilerim ... ii eğlenceler (son msj cevap vermem gerekecek bi msj gelmedikçe)
  • Ben bişileri uzattıgımı söyleyemicem...Uzatılan bişiler varsa oda senin tarafında geldi tartışılan konu senin için sorun olmayabilir...Ama uzun süredir net içinde olan bizler için bi sorundu...Olayların kapanması için ugraştıgıma inanıyorum ve dinleyen olmadıgı için sonradan kötü şeyler söylemiş olabilirim...Ama söylediklerimde de haklıyım...Kimse kusura bakmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de beni attılar sndım n'oldu neden dağıldı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti_Ceza

cenk abime laf ettirmem adamla sizin elektiriğiniz uyuşmuyo ama ben çok seviyorum ONUNLA HERYERE GİDER HER ŞEYE "0" DAN BAŞLARIMvice yapmasının sebebi iyi yürüte biliyodum guildi

^ benim gibi konuşma özürlüleri için bi kaynak

bilmiyorum kişisel bişimi ama senin oldugun heryerde nedense gıcık oluyorum hep dogru konusmadıgın icin olablirmi ????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.