Şimdi Ara

Guild Hajnal Progress durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Faction: Horde
    Guild Name:Hajnal
    Guild Site: www.guildhajnal.com

Serpentshrine Cavern
    Hydross the Unstable DOWN
    Morogrim Tidewalker DOWN

Magtheridon's Lair
    Magtheridon DOWN

Gruul's Layer
    Gruul the Dragonkiller DOWN
    High King Maulgar DOWN

Karazhan
    Attumen the Huntsman & Midnight DOWN
    Moroes DOWN
    Maiden of Virtue DOWN
    Wizard of Oz DOWN
    The Big Bad Wolf DOWN
    The Curator DOWN
    The Chess Event COMPLETED
    Shade of Aran DOWN
    Prince Malchezaar DOWN
    Resimler için: resimler icin
    Guildinizin progress durumunu sizde yazarsanız ne yaptınız ne yapmadınız bir gorelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syra -- 12 Haziran 2007; 8:55:13 >

• maght. a kadar hersey down.hala tırmalıyoruz magh. i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samah

maght. a kadar hersey down.hala tırmalıyoruz magh. i
    hajnal bayaa iyi gidiyor şu an :) türk guildlerinde hala karazhanda bocalayanlar var [maalesef :((]

gz hajnal
  • quote:

Orijinalden alıntı: femre

hajnal bayaa iyi gidiyor şu an :) türk guildlerinde hala karazhanda bocalayanlar var [maalesef :((]

gz hajnal

Alıntıları Göster
    Topic gayet güzel de benim bir önerim olacak.. Bu topici Türk Guild End Game Progress şeklinde değiştirsek ve herkes benzeri bir tabloyu burda paylaşsa ( arzu eden tabii:) ) gayet hoş olurdu.. üst konu bile olur bence :) xxx guild napmış, yyy bunu kesmişmi vs göz atabilmek için..

bu arada tebrikler hajnal uzaktan takip ediyorum süpersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 10 Nisan 2007; 21:33:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Topic gayet güzel de benim bir önerim olacak.. Bu topici Türk Guild End Game Progress şeklinde değiştirsek ve herkes benzeri bir tabloyu burda paylaşsa ( arzu eden tabii:) ) gayet hoş olurdu.. üst konu bile olur bence :) xxx guild napmış, yyy bunu kesmişmi vs göz atabilmek için..

bu arada tebrikler hajnal uzaktan takip ediyorum süpersiniz

Alıntıları Göster
    bu hafta karazhana 2 raid cıkardık. 1. grup nightbane i indirdi. 2. grup dun deniyordu hala indirmis olabilirler.
    gruul u da farma bagladık. toplam 1 wipe la maulgar ve gruul dun aksam down.
    Magtheridon denemelerine basladık.

• quote:

Orijinalden alıntı: syra

bu hafta karazhana 2 raid cıkardık. 1. grup nightbane i indirdi. 2. grup dun deniyordu hala indirmis olabilirler.
    gruul u da farma bagladık. toplam 1 wipe la maulgar ve gruul dun aksam down.
    Magtheridon denemelerine basladık.

Alıntıları Göster
    Tebrikler eski guilddaşlarım oyunu bıraktıktan sonra aranızdan ayrıldım ama sizi takip ediyorum

Sevgilerle Délici
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibryapici

Tebrikler eski guilddaşlarım oyunu bıraktıktan sonra aranızdan ayrıldım ama sizi takip ediyorum

Sevgilerle Délici

Alıntıları Göster
    yazan arkadaslar hangi realm hangi guild olduklarını da yazabilirler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

yazan arkadaslar hangi realm hangi guild olduklarını da yazabilirler mi

Alıntıları Göster
    eğer guildin druid ihtiyacı varsa yakında 70 bir druid geliyor kuzenimin arkadaşı.. Ben de dunemaul da baslıyorum şuan BloodLust guildinde yerim bile hazır ama 70 olunca Hajnal'a geçmeyi düşünebiliriz tabii kurucular uygun görürse

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

eğer guildin druid ihtiyacı varsa yakında 70 bir druid geliyor kuzenimin arkadaşı.. Ben de dunemaul da baslıyorum şuan BloodLust guildinde yerim bile hazır ama 70 olunca Hajnal'a geçmeyi düşünebiliriz tabii kurucular uygun görürse

Alıntıları Göster
    güzel Türk guildlerini görmek böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoCKout

güzel Türk guildlerini görmek böyle.

Alıntıları Göster
    Benim guildim aşkımsın1!1!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gospodar

Benim guildim aşkımsın1!1!!!!!!!!!!

Alıntıları Göster
    Tebrikler.Umarım magtheridon en yakın zamanda kesersiniz. Magtheridon biraz zor valla ama onu kesince ssc ilk boss çok kolay ikinci boss içinde öle diolar ama onu daha görmedim:-) İyi şanslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyartechh

Tebrikler.Umarım magtheridon en yakın zamanda kesersiniz. Magtheridon biraz zor valla ama onu kesince ssc ilk boss çok kolay ikinci boss içinde öle diolar ama onu daha görmedim:-) İyi şanslar

Alıntıları Göster
    aslinda bu topic i biraz duzenleyip ust konu yapilmali. offical forumlardaki tablolar haline getirirerk. dungeon listesi bosslar bunun altina kesen guildler ve serverlari. yazan guildlerin web siteleri de bi alt msg da olabilir.

aslinda bunun en az 1 sene once yapilmasi gerekiyordu. bwl aq naxx zamaninda. Her zaman solerim rekabet basariyi getirir :D

gz hajnal bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterHapLo

aslinda bu topic i biraz duzenleyip ust konu yapilmali. offical forumlardaki tablolar haline getirirerk. dungeon listesi bosslar bunun altina kesen guildler ve serverlari. yazan guildlerin web siteleri de bi alt msg da olabilir.

aslinda bunun en az 1 sene once yapilmasi gerekiyordu. bwl aq naxx zamaninda. Her zaman solerim rekabet basariyi getirir :D

gz hajnal bu arada

Alıntıları Göster
    3 gun arka arkaya adam akıllı denedikten sonra en sonunda dün gece Magtheridon amcamızı kesmis bulunuyoruz.

Yavas yavas Serpentshrine Questi bitiriyor guild elemanları en kısa surede raidlerimiz baslıcak burayada.

• quote:

3 gun arka arkaya adam akıllı denedikten sonra en sonunda dün gece Magtheridon amcamızı kesmis bulunuyoruz.

Yavas yavas Serpentshrine Questi bitiriyor guild elemanları en kısa surede raidlerimiz baslıcak burayada.

Alıntıları Göster
    abi su bossu gidip zamanında denemedikya adam gibi ona yanarım...server first yapabilcekken fırsatı kacırdık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow_vain

abi su bossu gidip zamanında denemedikya adam gibi ona yanarım...server first yapabilcekken fırsatı kacırdık :(

Alıntıları Göster
    Hajnal'dan Türk guildları arasında gruul magth.'tan sonra bir first-kill daha:

• quote:

Orijinalden alıntı: raistlinthewiz

Hajnal'dan Türk guildları arasında gruul magth.'tan sonra bir first-kill daha:

Alıntıları Göster
    Tebrikler. Eh Türk Guildlerini boşverinde hızlanın. IE Vashj ı tırmalıyor. DM first yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: De1cide

Tebrikler. Eh Türk Guildlerini boşverinde hızlanın. IE Vashj ı tırmalıyor. DM first yapın.

Alıntıları Göster
    2 haftadır azimle denedigimiz hydross u sonunda indirdik.
  • quote:

2 haftadır azimle denedigimiz hydross u sonunda indirdik.

Alıntıları Göster
    Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

Tebrikler

Alıntıları Göster
    Morogrim Tidewalker:
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistlinthewiz

Morogrim Tidewalker:

Alıntıları Göster
    eeee bodos gibi kaliteli bi tankınız var gözümle görmesem inanmam ama 17mıne armoru var bi o kadarda hpsi var yaf maşallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.