Guild kurucam fakat aklıma güzel orjinal isimler gelmiyor.Sizlerede bir sorayım dedim böle bi konu vardı sanırım ama bulamadım.(Zaten ne arasan bulamıyom sitenini arama motorunda)Güzel önerileri olanlar yazsın başka arkadaşlarda faydalanır vs.
PoweRTurK
Bakalım biraz düşünelim Benim aklımda ColonyCats vardı kolonikediler diye ama arkadaş saçma diyor neresi saçma anlamadım
ben saçmamı dedim buna??
ağzımdan öyle birşey çıkmadı
Sana demedim kendi arkadaşım dedi
hehe
angryboys(guilde kız alamazsın) lethalforce(ölüm gücü)demekti galiba böle charım varıda neden guild ismi olmasın ya da royalwarriors(asil savaşçılar) aklıma gelen bunlar
* Morgenstern (Sabah Yıldızı - Almanca) * TDU (Tam hatırlamıyorum ama bir PC parçası idi) * Janissary (Yeniçeri) * Prishim (Red Alert'daki Lazerli Tank) * Apocalypse (Film ismi aynı zamanda Red Alert'daki Sovyet Tankı - Favorimdir)
- Daha çok anlamı pek olmayan ama yazıldığı zaman şekil gözükecek isimler yazdım, seç beğen al :)
bnde fikrimi soyleyım :D
DeSkT0p koy derim bna gore :D grant name leride winzip, winrar fln koyarsın :D
NeveRmoRe favorim^^(oly) fLashdiSk Nichtsnutz(yaramaz, haylaz anlamı var) InLauT(içindeki ses) Gesellschaft bürgerlichen Rechts(GbR diye kısaltılıyormus, ben de yeni öğrendim xD)(âdi ortaklık)
RunOrDiE HababaM
ZuLFiQaR olabilir veya zülfikar olabilir
Güzel isimler var hoşuma gidenler.Ceza var koyucaz birinide .Mücahid abi sen yaz anlamını buluruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme