Şimdi Ara

Guild Logosunu Değiştirmek Kaç Gold ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • guild logosu geldiğimden beri aynı, artık kusmak üzereyim
    ve inatla değişmiyor o logo.
    çok değilse ben vereyim parasını bari de değişsin

kaç gold dostlar bu değişimin ücreti. çok pahalı bişeyse konuyu bile açmıcam guildde

not: konu yanlış yerde mi ?

• 1m diye biliyordum ama dogru olmaabilir
  • Guild logosunu değiştirmek için ilk eönce bayrak hazır olmalı ve guild kasasından 1m değerinde olan şimdiki guild bayrağını silme kağıdı alman gerekir.Sonra o aldığın scrola sağ tıkladığında mevcut guild bayrağı silinecektir.Ve ardından guild kasasından bu sefer guild bayrağı oluşturma kağıdını al oda 1m değerinde.Ama yeni bayrağı oluşturmadan öcne ayarladığın resmi SRO dosyasına koy ve aldığın bayrak yapma scroll'una sağ tıkla ve bekle.Eğer aksi bir durum olmamış ise 15 dk içinde bayrak gelicektir.
  • Logoyu silmek için 1m eklemek için 1m harcayacaksın. Yani toplamda 2m ye değiştirebilirsin logoyu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Guild logosunu değiştirmek için ilk eönce bayrak hazır olmalı ve guild kasasından 1m değerinde olan şimdiki guild bayrağını silme kağıdı alman gerekir.Sonra o aldığın scrola sağ tıkladığında mevcut guild bayrağı silinecektir.Ve ardından guild kasasından bu sefer guild bayrağı oluşturma kağıdını al oda 1m değerinde.Ama yeni bayrağı oluşturmadan öcne ayarladığın resmi SRO dosyasına koy ve aldığın bayrak yapma scroll'una sağ tıkla ve bekle.Eğer aksi bir durum olmamış ise 15 dk içinde bayrak gelicektir.

saol üstad ayrıntılı bilgi için

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirable -- 29 Ağustos 2008; 14:15:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Guild logosunu değiştirmek için ilk eönce bayrak hazır olmalı ve guild kasasından 1m değerinde olan şimdiki guild bayrağını silme kağıdı alman gerekir.Sonra o aldığın scrola sağ tıkladığında mevcut guild bayrağı silinecektir.Ve ardından guild kasasından bu sefer guild bayrağı oluşturma kağıdını al oda 1m değerinde.Ama yeni bayrağı oluşturmadan öcne ayarladığın resmi SRO dosyasına koy ve aldığın bayrak yapma scroll'una sağ tıkla ve bekle.Eğer aksi bir durum olmamış ise 15 dk içinde bayrak gelicektir.

saol üstad ayrıntılı bilgi için

edit: imla

Önemli değil Hocam ne demek.Yardım edebildiysem ne mutlu bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.