Şimdi Ara

Guild masteri banlandı . Masteri nasıl değişebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler malesef master ban yedi , bir daha oyuna giremeyecek masteri değiştirme şansımız varmı ?

• g.olsun degişmez
  • vote for a leader ?

Kullanılmaz mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çilingir88

vote for a leader ?

Kullanılmaz mı ?

master kullanır
  • "vote for a leader" seçeneğini kullanabilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam, 45 gün sonunda oyların en az %60'ını alan guild üyesi yeni master olur. fakat bu süre zarfında master'ın oyuna asla girmemesi lazım, ki banlanmış o zaman giremez
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

"vote for a leader" seçeneğini kullanabilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam, 45 gün sonunda oyların en az %60'ını alan guild üyesi yeni master olur. fakat bu süre zarfında master'ın oyuna asla girmemesi lazım, ki banlanmış o zaman giremez

uzun iş
  • quote:

"vote for a leader" seçeneğini kullanabilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam, 45 gün sonunda oyların en az %60'ını alan guild üyesi yeni master olur. fakat bu süre zarfında master'ın oyuna asla girmemesi lazım, ki banlanmış o zaman giremez

Greecede başımıza gelmişti BOSS tayken guild masterı banlanmıştı tabi o zaman bilmiyoduk oyunu çok herkese çıkın yeni B0SS kuruyoruz demişlerdi ama sonra noldu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vote for leader'i denedim ama şuan kullanamazsınız diye uyarı veriyor yani oda olmadı , sanırım guildi kapatmaktan başka çare kalmadı . Teşekkürler ilginize.
  • belli bi gün sınırı var o süre içerisinde master hiç online olmassa vote for leader çalışır istersen bekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

belli bi gün sınırı var o süre içerisinde master hiç online olmassa vote for leader çalışır istersen bekle

Aynen katılıyorum.Gün sayısına bakmak lazım ama bende 45 gün gibi bişy hatırlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

belli bi gün sınırı var o süre içerisinde master hiç online olmassa vote for leader çalışır istersen bekle

Bunu yazmak içni girdim yazmış tembeler.
  • ilginç bi durum,geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
  • walla bizde neptunede yedik ban Devils guildi . o kadar uğraştık stall charımla master kalmıştı sadece. belki alırsın 45gün die beklerken stall charda ban yedi :S
  • geçmiş olsun benim guildde gitmişti öle 5 level
  • quote:

Benimde aynı durum başıma gelmişti. 45 günden fazla geçti ama hala değiştirilmiyor.
  • Arkadaslar guıld masterı en son offlıne olduktan sonra ,45gun gectıkten sonra guıldde kalan kısılerden bırı vote for leader yapıp oylamayı acar.oyun en fazla gp kasan yada (sanırsam yuksek lwl oyuncuyu) oylama seceneklerıne atar daha sonra onlıne olanlar oylama yapar.offlıne olanlara 7 gun sure tanınıyor oylama yapmaları için. oylarla secılen kısıde baskan oluyor .
    Biraz sabır işi basından soleyeyım. 45 gun beklemek baya sıkıcı(Bende 45 gun bekledıkten sonra oylama yaparak kendı charımla baskan oldum.)

Sızın master banlandıysa ısınız daha kolay nasıl olsa onlıne olamayacagı ıcın eger guıld 5 lwl ıse aranızda anlasıp bekleyın derım( 5 lwl guıld amma masraflı da
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LAZOGLAN_

Arkadaslar guıld masterı en son offlıne olduktan sonra ,45gun gectıkten sonra guıldde kalan kısılerden bırı vote for leader yapıp oylamayı acar.oyun en fazla gp kasan yada (sanırsam yuksek lwl oyuncuyu) oylama seceneklerıne atar daha sonra onlıne olanlar oylama yapar.offlıne olanlara 7 gun sure tanınıyor oylama yapmaları için. oylarla secılen kısıde baskan oluyor .
    Biraz sabır işi basından soleyeyım. 45 gun beklemek baya sıkıcı(Bende 45 gun bekledıkten sonra oylama yaparak kendı charımla baskan oldum.)

Sızın master banlandıysa ısınız daha kolay nasıl olsa onlıne olamayacagı ıcın eger guıld 5 lwl ıse aranızda anlasıp bekleyın derım( 5 lwl guıld amma masraflı da

+1

• benim char im da banlandi fakat guild imde bir de noob var o da benim bu 60 gun sonunda guil devrediyormu acaba onu merak etmiştim
  • masterın oyuna en son girdiği günden 40 gün sonra oyun oto. anket açar ve siz masterı seçersiniz ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.