Şimdi Ara

GUİLD RESİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR ÜST KONUDAKİ PROGAMI GÖRDÜM FAKAT BEN BİR RESİM BELİRLEMİŞ DEĞİLİM SİZCE HERKEZ KENDİ TARZINA GÖRE GUİLD AMLEMİ OLARAK KULANABİLCEĞİMİZ BİRAZ KÜÇÜK BOYUTTA RESİMLER BEKLİORUM SİZDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

HERKEZE BOL 9 DG SUNLAR

• http://staticrw.motronline.com/images/emblems/ buyur kardeş al istemdigin kadar
  • guild resmi koymak için illa da 4 level olmak mı gerekiyor ? 30,000 gp + 1m parayı versem koyamaz mıyım
  • Guild e resim koymak için istenilen şartlar şunlar beyler

* Guild 4 olması
    * Resmi koyabilmek için guildcide scrol var o scrol alabilmek için ( 20.000 guild gp si ve 1m gold )

• quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

Guild e resim koymak için istenilen şartlar şunlar beyler

* Guild 4 olması
    * Resmi koyabilmek için guildcide scrol var o scrol alabilmek için ( 20.000 guild gp si ve 1m gold )

aynen öle
  • saol un gıuzel paylasım
  • Amblemler için teşekkürler. Ben de arıyordum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıldıza iki kitap iki tane de sol kol !.
  • Bana ATATÜRK resmi lazım 16x16...
    Şimdiden TeşekkürleR...
  • Güzel paylaşım guild amblemi ihtiyacım vardı
  • 20k gp gidiyorya yani ozmn guildin 4 olup 20k gp si mi olması lazım
    yoksa hemn 4 lwl oldumu resim koyabiliozmu koyarsakda 20k gp gittimi 3 lwle düşmezmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON711

20k gp gidiyorya yani ozmn guildin 4 olup 20k gp si mi olması lazım
    yoksa hemn 4 lwl oldumu resim koyabiliozmu koyarsakda 20k gp gittimi 3 lwle düşmezmi

Evt 4 lvl 20k gp olması LAsım!
  • Şöyle bi şey var mesela diyelim senin guild'in 4 level oldu.Ama GP % 0.Herhangi bir arkadaşın guildciden gidip scroll u alır sana exchange ile verebilir.Yani 4 level ve % 0 ken bu şekilde koyarsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaelilee

http://staticrw.motronline.com/images/emblems/ buyur kardeş al istemdigin kadar

süper paylaşım...teşekkürler
  • bu amblemlerden hiçbirini begenmedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshaane

saol un gıuzel paylasım

Rep nerde rep?
    Rep vermeyi unutmuşun aga..
    Neyse senin yerine bastım ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaelilee

http://staticrw.motronline.com/images/emblems/ buyur kardeş al istemdigin kadar

• Hiç birşeyin olması lazım değil 4 lvl olduğun gibi hemen Guildmark resmini koya biliyorsun arkdaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDSnipeR
    Hiç birşeyin olması lazım değil 4 lvl olduğun gibi hemen Guildmark resmini koya biliyorsun arkdaşım

2008 de cocuk yapsaydim simdi yuruyordu konusuyordu. bir tarihe bak allah askina. Ama hortladigi iyi oldu guncel amblemler paylasilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

quote:

Orijinalden alıntı: MaDSnipeR
    Hiç birşeyin olması lazım değil 4 lvl olduğun gibi hemen Guildmark resmini koya biliyorsun arkdaşım

2008 de cocuk yapsaydim simdi yuruyordu konusuyordu. bir tarihe bak allah askina. Ama hortladigi iyi oldu guncel amblemler paylasilabilir

:)) sabahın bu saatinde yarıldım gülerken :)) sro oynayanların genel sitemi bu şekilde olur aslında :) aşağı yukarı 2006-2007'den beri bende oynamaktayım, şimdiye buna harcanan vakitle neler olurdu kim bilir :) bu arada aktif bir link varsa guild amblemleriyle ilgili bende bakabilirim.iyi forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.