Bildirim
guild wars
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
türkiye'de bulamazsın.
sendit.com ben sipariş edicem. -
ben dün sipariş verdim sendit.com'dan toplam 50 ytl'ye geliyo sanırım. -
sendit.com'dan sipariş etsem fiyati hesaplama Item Total £17.99
Postage £1.50 =38.5£ şeklinde dimi?
Basket Total £19.49
bi de ben oyunu america'dan birisyle oynamak istiorum ayni server'da oynayabilme sansimiz varmi?Ayni servarda oynarsak usa serveri fln die problem yaşarmiyim?
Yardimci olursaniz sevinirim -
merhabalar
sendit.com dan bende sipariş verdim ve 48 ytl ye 7 gün içinde elimde oldu
oyun çok başarılı arkadaşlar.kesinlikle süper.wow u oynamadım ama grafik kalitesi etkileyici,iyi iş çıkarmışlar.
-
http://www.gdhardware.com/games/rpg/gw/001.htm
buradanda inceleyebilirsiniz.ileriki zamanlarda daha çok screen koymaya çalışırım -
oyun boş iştir. zaman, oyun gibi boş işlerle harcanacak kadar ucuz değildir....
Ben bıraktım oyun oynayıp zamanı boşa geçirmeyi artık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 14 Nisan 2006; 8:50:23 > -
rainbowr sadece meraktan soruyorum, Bow un olmamasına ragmen "Read The Wind" skill ini neden aldn abi
Bu arada poison oyle bi sorun olmaz login olup Edit Account a basıyorsun Change Territory diyip ordan avrupa , america degiştirebiliyorsun ama sadece 5 kere degiştirme hakkın var 5. de kalıyon :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montenegro DarkFloyd -- 15 Haziran 2005, 1:56:41 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X