Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
7
Favori
38.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında zamanla kapatılabiliyor bazı farklar. Bazıları kapatılmıyor ama dediğim gibi genel olarak farklar kapatılıyor. Misal olarak map chat kullanamıyorsun ama party lfg pvpchat olarak belli bir levelden sonrasında açılıyor. Ama hot paket almazsan eğer hot maplerine ve revenanta erişim sağlayamıyorsunuz.
    Dahada açık halde bu linkte var zatenhttps://help.guildwars2.com/entries/95982157-Account-types-Free-Core-HoT . Bence ücretsiz biraz takıl bak oyunun grafiklerine oynanabilirliğine çünkü oynanabilirlik standart bir mmodan biraz farklılıklar gösteriyor. Baktın hoşuna gitti satın al zaten gw2 ve hot ayrı ayrı almaya kalkınca baya bir pahalı oluyormuş bildiğim. Bendede var yıllar önce almış olduğum bi gw2 çokda eğleniyordum. En basitinden ben o elf gibi karakterlerden açıyordum sürekli ismini hatırlıyamıyorum dediğim gibi epeyce uzun zaman oldu. Yanlış hatırlamıyorsam eğer lvl 6 da bi yer vardı jumping event gibi bir zımbırtı meseal orda bile acayip zevk alıyordum ortadan ağacın tepesine çıkıyorsun zıplaya zıplaya felan gidiyorsun güzel item veriyordu. En basitinden zevk aldığım başlıca şeylerden biriydi bu.

• Haklısınız archeage biraz daha farklı bir sisteme sahip. Gw2 de ben yıllar önce aldım kastım biraz bıraktım ve hala girdiğimde herşey duruyor ve bankamdaki bütün craft malzemeleri duruyor. Kasmak çok zevkli hele ki craft olayı benim için bambaşka güzel bir haz veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde zaten gw2 yi sıfırdan almaktansa alınacağı zaman hesaplarını satan arkadaşlar oluyor misal biri 40 dolar ise arkadaşlar 40 TL ye filan satabilir. Rakamlar tamamen tahmini ama gayet ucuza bulabilirsin.
  • O konuda haklısınız bende mesela hazır hesapları sevmem. Ama zaten boş hesaplar oluyor. Misal bende bir gw2 hesabı var hotsuz neredeyse hiçbirşey yok içerisinde bankada bir kaç malzeme var okadar. Bende mesela satmayı düşünüyordum ama hot çıkınca öldü sade gw2 hesapları. Ben mesela 30 TL den vericem denk gelirse biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G00

hot story modunda heart and minds'a kadar geldim buradaki eir'i bir türlü kesemedim yok mu bunun bir hal çaresi. class ele

Önce kurdu kes , onu rezzlemeye gelince full CC ve damage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nolawarthon Duon -- 13 Mayıs 2016; 15:36:18 >
  • arkadaslar merhabalar oncelikle kolay gelsin.http://buy.guildwars2.com/store/gw2/en_IE/html/pbPage.heartofthorns?_ga=1.157561274.1031458104.1440917439&cid=32:5::::Global:40::: burda standart Paketi almam yeterli midir acaba yoksa deluxe yi mi almam lazim tum icerik icin, birde arkadaslar wow a alternatif olarak almak istiyorum da online oyuncu sayisi nedir acaba ve firma guncelleme yapiyor mu yani oyunla ilgileniyor mu
  • Normal sürümünü alın.

Oyun 4. yılında ve 2. ek paketi hazırlanıyor şu anda. Diğer patchler ile balance ve içerik ekleniyor zaten. Oyuncu sayısı olarak sanırım WoW'dan sonra en çok oynananlardan biridir, tam bir rakam yok şu kadar oynanıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Normal sürümünü alın.

Oyun 4. yılında ve 2. ek paketi hazırlanıyor şu anda. Diğer patchler ile balance ve içerik ekleniyor zaten. Oyuncu sayısı olarak sanırım WoW'dan sonra en çok oynananlardan biridir, tam bir rakam yok şu kadar oynanıyor diye.

sagolun hocam bilgilendirme icin o zaman 49.99 dolarlik paketi aliyorum
  • Skilleri nasıl resetleyebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illeg4l -- 14 Mayıs 2016; 18:47:38 >
  • Mmorpg oyunların aktif oyuncu sayılarına göre son durumları (günceldir)

1-wow (aktif 4-5m arası)
    2-gw2 (aktif 1 milyon)
    3-Elder Scrolls (450 bin)
    4-Final Fantasy (350 bin)
    5-Black Desert & Blade And Soul ( 200 ile 250 bin arası)
  • GW2 hesabi satiliktir. 80 thief ve 30 kusur level ranger var icerisinde. HOT paketi dahil. 40 TL.
  • Hesap tarafımca alınm7ştır. Güvenilir arkadaştır.

• merhaba arkadaşlar.. oyuna baktım akıcılığı güzel sıfır bilgi ile başlıyorum..
    ve temel soru.. server olayı fark ediyor mu.. heryerde türk vardır ama.. yardımsever arkadaşlar nerde klan var mı alım varmı.

bu paket alma olayı nedir sitesinde 50 dolarken gittigidiyor da 100tl nasıl oluyor..
    oyunculardan satın alsak daha mı mantıklı daha mı ucuza geliyor..
    şuan deil ama ilerde alabilirim.. sararsa sıkıntı yok.. sonuçta anladığım kadarıyla 1 kere alıyorz..

oyunda f2p deki elmas sistemi varmı market itemleri vs.. binek var mı.. şuan aklımda bunlar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Ücretsiz hesapla başladım oyuna.

Yalnız şu crafting olayını falan çok anlamadım, anlatacak biri var mı?
    Boşu boşuna envanterde yer kaplıyor malzemeler

Bu arada iki tane 4 slot luk çanta da aldım ama bunlarda yetmiyor
    Daha büyüklerini nereden bulabilirim?

Dakika 1 gol 1 :) 20 li 18 li veya 10 lu çantalar mevcut. Onları trader ofisinden satın alacaksın. Ama trader ofisini kullanmak için oyunu satın alman gerekiyor.

• Siz oyunu satın aldınız mı? Ben trader officeden bir sey satin alamiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Ücretsiz hesapla başladım oyuna.

Yalnız şu crafting olayını falan çok anlamadım, anlatacak biri var mı?
    Boşu boşuna envanterde yer kaplıyor malzemeler

Bu arada iki tane 4 slot luk çanta da aldım ama bunlarda yetmiyor
    Daha büyüklerini nereden bulabilirim?

Dakika 1 gol 1 :) 20 li 18 li veya 10 lu çantalar mevcut. Onları trader ofisinden satın alacaksın. Ama trader ofisini kullanmak için oyunu satın alman gerekiyor.

O ofise nasıl ulaşılıyor peki

Haritada bir nokta mı yoksa menüden vs mi bakılıyor?

Edit: Tamamdır buldum

10 lu bir tane alabiliyorum yalnız
    Tabii daha param yetmiyor almaya

Edit2: 18 li ye kadar alabiliyorum, yalnız pahalıymış baya fiyatı

Kolay yoldan nasıl para kazanılır bu oyunda?

İlginç.. oyunu satın almadan trader kullanabiliyorsun yani. Ben kapalı sanıyordum. Oyunda gold kasmak istiyorsan ilk olarak 80 lvl olmalısın. Zaten 80 e kasarken gold da kasmış olursun.

• Oyuna başladım fena değil satın almayı düşünüyorum ama gittigidiyor gibi yerlerden cd key alıp yükseltmek mantıklı mı/güvenli mi?

• Oyunu indiriyorum şu an. Şu satın alma olayı nedir arkadaşlar?
  • Grafik veya arayüz ayarlarından kısıp kapatabilirsin.Oyundaki adını hatırlayamadım bayadır girmediğim için, bi kurcala istersen.

• Stationary Traveller kullanıcısına yanıt
    Oyunun tüm herşeyi f2p değil satın alınca oyunun sana tüm sunduklarına sahip oluyorsun kısıtlamalar kalkıyor.Artı olarak birde hot paketi var o bambaşka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 5 Temmuz 2016; 16:12:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.