Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
7
Favori
38.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyundaki online oyuncu sayısı normal mi uzun bir süredir oynamak istiyordum gw2 yi ama arkadaş çevremde oynayan olmadığından pek üstünde durmadım 3 yıldan eski birçok oyunda oyuncu sayısı azaldığı için sunucu birleştirmesi falan oluyor gw2 ne durumda bide 2017 gibi guild wars 3 çıkabilir diye duymuştum bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

Oyuna ilk başladığımda sistemim iyi değildi lowda oynuyordum haritada gezerken yükseltiyodum.Kalabalık yerlerde, bosslarda, dungeonlarda ve pvpde performans modunua alıyordum. Kişiye bağlı yani

Aynı taktiği uyguluyorum şuan ama ne bileyim sıkıyor bir süre sonra grafik yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AyknEnz kullanıcısına yanıt
    Oyuncu sayısı normal.

Guild wars 3 olayıda bi kaç sitede geçiyor ama resmi bi açıklama yada tanıtım görmedim.
  • Merhaba,

Bugün 110 liraya guild wars 2 heart of thorns aldım şu anda iniyor. internet acınacak durumda olduğu için 1 günü geçer gibi inmesi.

Daha önce hiç gw2 tecrübem olmadı, ilk defa oynayacam. Free sürümü bile oynamadım.

Konuma gelecek olursam birkaç sorum olacak.

1-) "guild wars 2 heart of thorns" tek başına her şeyi kapsayan bir paket mi? Oyun + tüm dlc leri kapsıyor mu? Satışta sadece bu paket vardı. Başka hiçbir paket,dlc göremedim. Benim satın aldığımın dışında başka dlc var mı? Yani sözün özü alınabilecek en iyi paketi mi almışım?

2-) ing. sorun olur mu? Dilim yetersiz. yetersizde demeyelim siz sanki hiç yokmuş gibi düşünün. Bu ing dil meselesi oyunda ilerleyememe,görev yapamama,oyunu bırakma gibi durumlara sebep olur mu? Oyun ne derece kapsamlı ing bilgisi gerektiriyor.

3-) Önemli herhangi bir şey için para gerekiyor mu? İşe yarar,muhakkak olmalı dediğiniz şeyleri reel nakit ile almaya mecburi kılacak bir sistem,item,dlc vb. var mı? Bu oyunu tek sefer için para ver bir daha tamamen kafan rahat olsun tarzında bir oyun olarak duymuştum, başlamamdaki en büyük faktörde bu. Umarım duyduklarım gibidir.

4-) En çok Türk player hangi sw de var?

5-) Yeni başlayacak biri olarak bana tavsiyeleriniz nelerdir.

• zntgowR Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

1- Evet HOT herşeyi kapsıyor.

2- İng bazı görevlerde lazım onuda translate cevirerek anlarsınız okadar kasıntı bir ingilizceye gerek yok takıldığınız yerlerde görev ismini youtube yazınca videolu anlatımı karşınıza geliyor ordan bakarak yaparsınız.

3-Yok oyuna bidaha para yatırmanıza gerek yok.Zevki şeyler için para yatırırsınız atıyorum cadılar bayramı kostümü alıcam dersin ona para yatırırsın.Hatta onuda oyundaki gold ile alabilirsin öyle güzel bi yönü var.

4- Gandara -sfr

5- İlk öncelikle tüm sınıfların videolarını izle hangisi en çok hoşuna giderse onla oyna , kendine bir Türk guildi bulmanın yararı var.

Zevk almadığın sınıfı bu kişi şu kişi o daha güçlü dedi diye oynama sıkılırsın oyundan zaten bütün karakterler esit bana göre.

Oyunu çözerek oyna ne neymiş bir bak hemen max levela gelip oyunu bilmemek can sıkar öğrene öğrene yüksel.

Küçük levellardaki craft malzemelerini çöpe atma.

İtem salvage nedir nasıl yapılır onu öğren.

Daily görevleri mutlaka her gün yap.

İyi oyunlar.

• Megasever olayı nedir arkadaşlar?
    Sanırım karakterlerimizin bulunduğu serverin spvp yada pve de bir etkisi yok, ben öle bişi anladım. WvW oynarken sadece kendi serverimizdekiler ile aynı yerde oynayabiliyoruz ve Power of the Mists diye bi reward bonuslarını etkileyen bir katsayısıdan bahsediyor wiki de onun dışında farklı serverda da olsak bile birlikte dungeon yada spvp yapabiliyoruz bu şekildemidir?

--
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slm06 -- 27 Eylül 2016; 16:03:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slm06

Megasever olayı nedir arkadaşlar?
    Sanırım karakterlerimizin bulunduğu serverin spvp yada pve de bir etkisi yok, ben öle bişi anladım. WvW oynarken sadece kendi serverimizdekiler ile aynı yerde oynayabiliyoruz ve Power of the Mists diye bi reward bonuslarını etkileyen bir katsayısıdan bahsediyor wiki de onun dışında farklı serverda da olsak bile birlikte dungeon yada spvp yapabiliyoruz bu şekildemidir?

--
    edit:imla

Aynen öyle, başka bir etkisi yok.
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bana özelden sorduğunda yazmıştım buraya da yazayım faydası dokunur belki birilerine :)

1)Hear of thorns paketi şu anda her şeyi kapsayan bir paket, başka dlc yok. Tek paket çıktı şu ana kadar, o da Heart of Stones. Onu satın aldığınızda çekirdek oyuna ve ekpaketine sahip oluyorsunuz.

2)İngilizce konusunu türk guildlerinden birine girerek çözebilirsiniz, hem oyunu öğrenmede yardımcı olurlar hem de WvW, dungeon, raid yaparken yabancılara ihtiyacınız olmayacağından ingilizcenin de önemi kalmaz. Güncel guildlere şurdan ulaşabilirsiniz:http://www.guildwars2tr.com/forum/forumdisplay.php?fid=45

3)Oyunda gerçek para ile alabileceğiniz her şeyi oyun içi gold ile de alabiliyorsunuz, hiçbir şeyi nakit ile almak durumunda bırakılmıyorsunuz, benim de en sevdiğim yanı buydu GW2'nin.

4)Hangi serverda olduğunuzun çok bir önemi yok aslında, Megaserver teknolojisi kullanılıyor GW2'de. Yani tüm serverlar aynı yerde oynuyor. Server farkının tek etkisi WvW savaşlarında oluyor. Onun için isterseniz önce şu forumdan katılmak istediğiniz türk guildiyle iletişime geçip serverınızı ona göre seçebilirsiniz:http://www.guildwars2tr.com/forum/forumdisplay.php?fid=45 Yine bu sayfadan türk guildlerinin hangi serverlarda olduğuna bakabilirsiniz.

5) Yeni başlayan birine tavsiyem, bir an önce 80 olmaya çalışmayın. Bana göre oyunun en çok zevk veren kısmı düşük levelardayken harita harita dolaşıp, karşınıza çıkan dinamik eventleri yapmak, gördüğünüz kalpleri tamamlamak, vistalara çıkmaya çalışmak, manzaraların tadını çıkarmak, skilleri tek tek deneyerek/öğrenerek level atlamak. DUngeonlar/raidler/WvW savaşları/fractallar 80lv olduktan sonra başlıyor ama o seviyelere oyunu ciddi anlamda oynayarak bir şeyler öğrenerek gelmek çok daha zevk veriyor insana. Çoğu arkadaşım beni dinlemeyip level farmlayarak/scroll kullanarak 2-3 günde 80 olup, skill vs hiçbişey öğrenmedikleri için fractal/raid de beceremeyip sıkılıp bırakmışlardı. Öyle yapmamak lazım.
    Diğer bi tavsiyemse GW2 grup oyunudur diyebiliriz, dungeonlar bosslar eventler çok kişiyle yapıldığında daha iyi oluyor, o yüzden mutlaka aktif/yardımsever bir türk guildi bulmanız. O şekilde hem oyunu daha kolay kavrarsınız hem de takılcak adamlar bulmuş olursunuz.

• fiery dragon sword bunu oyun içinde bulamadım nereden alınır bu ya da skin mi yoksa normal item mi?çift kılıç bir şey yapmak istedim bir elimde ateş bir elimde buz efekti olan..
  • caga17 C kullanıcısına yanıt
    İlk Guild Wars' ta 10 Hall of Monuments puanı yapınca alabiliyorsunuz. Aynı kılıcın buzlu versiyonu olanı Jormag' s Breath ise Frostgorge Sound haritasında çıkan Claw of Jormag adlı bosstan düşük bir şans ile düşüyor.

https://wiki.guildwars2.com/wiki/Fiery_Dragon_Sword
    https://wiki.guildwars2.com/wiki/Jormag's_Breath

• erdem3463 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • oyunun ek paketini en güvenli hangi siteden alabilirim.oyun içi pahalı.playstore alsam olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caga17 -- 15 Ekim 2016; 17:27:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caga17

oyunun ek paketini en güvenli hangi siteden alabilirim.oyun içi pahalı.playstore alsam olur mu?

kendi sitesinden alabilirsin. ama arada 45 lira gibi bir fark oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyknEnz

oyundaki online oyuncu sayısı normal mi uzun bir süredir oynamak istiyordum gw2 yi ama arkadaş çevremde oynayan olmadığından pek üstünde durmadım 3 yıldan eski birçok oyunda oyuncu sayısı azaldığı için sunucu birleştirmesi falan oluyor gw2 ne durumda bide 2017 gibi guild wars 3 çıkabilir diye duymuştum bilgisi olan var mı?

Online sayısı wow dan sonra en çok olan oyundur gw2. Yani tüm oyunların online sayısına baktığında 1. wow, 2. gw2, 1 milyon kadar aktif oyuncusu var. hatta oyunu yüklediğinde göreceksinki malesef türklerin olduğu serverlara giriş yapamıyacaksın çünkü full kırmızı renk serverlar. full diyerek seni almıyor. bırak server birleşmesini serverlarda boş yer yok.
  • Üçretsiz nereye kadar oynarım bu oyunu LVL kaçakadar kısıtlamalar neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender000

Üçretsiz nereye kadar oynarım bu oyunu LVL kaçakadar kısıtlamalar neler

80 lvl olup oyunu gem ile alabilirsin. bazı kısıtlamalar var ama bende tam bilmiyorum. @DoricoDH hocam arkadaşa yardım edebilirmisiniz*
  • Oyun ne durumda ? Geri dönmeye değer mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Official site dışında gw2 key alabileceğim güvenli bir site tavsiye edebilirmisiniz? Bende core game var uzun bir süre sonra geri dödüm hala keyif alıyorum ama sadece hot 50$ etmez gibime geliyor, 30-35$ aralığında olsa alacam ama core game olanlara indrimde yok, güvenilir bi site de bulamadım. Birde core game varken hot almaya değermi eminde olamadım, fractal ve spvp yapıyorum, birazda dungeonlarda takılıyorum. HOT story görevleri ile uğraşırmıyım, yeni haritalarda kasmaya değermi?

Biraz çok sorun sordum sanırım, eski oyuncular cevaplayabilirse sevinirim. Saygılar.
  • slm06 S kullanıcısına yanıt
    Kinguin' e bir bakın 110 lira civarıydı en son. Yeni haritalar değer bence, yapacak baya birşeyler var ve achivementlar falan uğraştırıyor. Hikayesi biraz kısa HoT' un, sadece hikayesi için alınmaz ama yeni haritalarla beraber uğraştırır bayağı. Tabi mastery, elite specilization gibi oyunu etkileyen birçok yenilik de var HoT' ta.

Kısaca oyunu severek oynuyorsanız almamanız için herhangi bir sebep yok. Kinguin, G2A gibi sitelere bakabilirsiniz.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sitelere baktım fiyatlar 110-120 aralığında fakat EU ve US kilitli diyor, Türkiyeyi EU kabul ediyor demi arenanet sonra patlamasın :D.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.