Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
7
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam EU olanı alacaksınız siz.
  • ben garada ya girdim yeniyim var mı bana oyunu anlatabilecek oyunda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOT ek paketi kısa süreliğine %50 indirime girdi ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • Hot indirimde Almak isteyen arkadaşlara duyurulur.
    https://www.guildwars2.com/en/

Normal Paket 82 Lira
    Deluxe Paket 138 Lira

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 17 Kasım 2016; 12:8:20 >

• oyun türkçe mi türkçe değilse yama vs varmı ?
  • z21 kullanıcısına yanıt
    Türkçe değil ve herhangi bir yama/patch vs. yok bunu sağlayan.
  • 40 tl den heroic edition key verebilirim 1 adet var elimde.
  • Beyler f2p başlasam oyuna 80 olup oyun içinde gem-gold tarzı bir şey kasarak alabilir miyiz hot'u ? Ona göre başlamak istiyorum wow oynuyordum normalde ama aylık ücret 52 tl gibi bir şey olmuş aşırı pahalı yani o yüzden gw2'ye geçmek istiyorum.
  • Oyun içi para ile alamıyorsunuz HoT' u. Kinguin, G2A gibi sitelerde 100 küsur liraya bulabilirsiniz almak istiyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Oyun içi para ile alamıyorsunuz HoT' u. Kinguin, G2A gibi sitelerde 100 küsur liraya bulabilirsiniz almak istiyorsanız.

Bir önceki sayfada arkadaş soru sormuş nasıl alırım oyunu diye de 80lv olup gem ile alabilirsin demiş diğer arkadaş ben tam sistemi bilmediğim için sordum gold kasıp falan alma yolu varsa öyle yapayım diyecektim.
  • İyi akşamlar herkese. Acaba Piken Square'de aktif olarak oynayan var mı? Oyunu bir yıldır aralıklı olarak oynadım, geçen hafta da hot paketini aldım. Oyunun genel dinamiğine hakimim ama endgame anlamında pek bir bilgim yok. Solo öğrenmek için de biraz karışık olaylar. World boss yapıyorum şu an sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Oyun içi para ile alamıyorsunuz HoT' u. Kinguin, G2A gibi sitelerde 100 küsur liraya bulabilirsiniz almak istiyorsanız.

Bir önceki sayfada arkadaş soru sormuş nasıl alırım oyunu diye de 80lv olup gem ile alabilirsin demiş diğer arkadaş ben tam sistemi bilmediğim için sordum gold kasıp falan alma yolu varsa öyle yapayım diyecektim.

hocam yukarıda anlam karmaşası olmuş. gw 2'yi gem ile veya hot'u 100 lira civarı bir miktar vererek alabilirsin. hot'u alırsan gw2 almana gerek yok. sadece gw 2 varsa hot için ekstra para vermen gerekli.
  • Şimdi 80 olmuş bir karakteriniz varsa free user hotu gold ile almak aslında çokda uzun sürmeyen bir süreç. Nasıl oluyor bu diyince zaten ekonomi biraz ucuzladı gem fiyatları eskisi gibi değil biraz daha düşük piyasası. Bİlmiyorum gerçi her serverda farklı oluyormu ama ortalama 70 80 golda 400 gem alınabiliyor. Hatta tam olarak hot digital deluxe edition 2400 gem ve tam olarak 580 golda denk geliyor. Buda çok kısa vadede olmasada uzun vadede rahatlıkla alınabilecek bir durum. Uzun vadeden kastım iste aylarca değil. 1 ay boyunca iyi bir farm ile rahatlıkla alınabilir. ben ortalama standart bir farm ile 10 gold farmlıyorum. Oda bir buçuk ay gibi bir süre yapıyor. World eventler gibi aktivitelerden de kasaları açarak exotic itemler düşüyor ortalama 3-5 gold arası gidebiliyor al sana 1 ay olmadan çıkarttın bile parasını.

Edit: Tekrar inceleyince biraz daha farklı gibi geldi yanlış aktarmış da olabilirim kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlords -- 27 Ocak 2017; 8:32:17 >

• 4 ay önce oyun+hots olan paketi alıp oyuna dahil olmustum. Ama hiç oynamadım yaptıgım tek iş sadece satın almak oldu. Şimdi oyuna döneyim başlayayım diyorum. Satın almayı gerektirecek yeni bir dlc,paket vb. bir şey geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 29 Ocak 2017; 15:17:7 >
  • Yok hocam sadece Heart of Thorns paketi çıkmıştı en son almanızı gerektirecek ve onu almışsınız zaten, o yüzden ekstradan başka birşey almanıza gerek yok. İyi eğlenceler.
  • Az önce girmeye calıstıgımda şöyle bir hatayla karsılastım "your guild wars 2 account has been suspended for an account issue. Please contact support for information"

Sanırım uzun süredir girmediğim için zaman aşımı sebebiyle hesabımı askıya almışlar. Ticket gönderdim.

Kaç güne tickete cevap gelir? Bu konuda yavaşlar mı yoksa hızlı mı davranıyorlar merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 29 Ocak 2017; 17:46:55 >
  • Zaman aşımı diye birşey olmaz, başka bir hata olmuştur. Belki başka biri girmiştir, gold alım-satımı olmuştur vs. 2-3 güne dönerler en geç, tüm bilgilerinizi gizli soruyu, oyunun cdkeyini falan belirtin ve accountun sizin olduğunu, bir süredir girmediğinizi söyleyin.
  • Gerekli tüm bilgileri verdim beklemedeyim. Oyunu toplamda 1 saat bile oynamıslıgım yok. Herhangi bir illegal hareketim olmadı. Bu ban durumunun benden kaynaklı oldugunu sanmıyorum. Başkasınında girmiş olmasına ihtimal vermiyorum. Keylogger yediysem orasını bilemem.

Aklıma ilk olarak aylardır girmediğim için kapatmış olabilecekleri gelmişti. Siz ise öyle bir şey olmaz diyorsunuz. Bu sefer benim kafam keyloggera gidiyor ve canım dahada sıkılıyor.

E-postamda son 4 ayın gelenlerini inceledim ve oyunun firmasından herhangi bir e-posta gelmemiş. Hani askıya alıyorsun bari bilgilendirme e-postası at hesabınız askıya alınmıstır sebebi şudur diye. Gelen giden yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 29 Ocak 2017; 19:48:19 >
  • Cevap geldi ve almıs oldugum keyin sahte, satıcının yetkisiz satıcı oldugunu bu sebeple hesabı kapatıp keyi hesabımdan sildiklerini belirttiler. Keyi durma play den almıstım. Durmaplay den hiçkimsenin key almasını asla önermiyorum 110 lira uçtu gitti.

Tickete gelen cevabın ekran görüntüsü:

http://i.resimyukle.xyz/U4yd.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 30 Ocak 2017; 14:38:36 >
  • Geçmiş olsun hocam, Arenanet' in mailinin fotosunu alıp Durmaplay' e yollayıp para iadesi isteyin. Yazık yani az para değil.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.