Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
7
Favori
38.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam oyundaki server mantığı diğer oyunlardaki gibi değil. Mega serverlar var bu oyunda. İsteyen istediği arkadaşı ile oynayabiliyor server farketmeksizin. Serverların işlediği tek yer WwW denilen açık alan pvp oyun modu. Bu oyun modunda sadece serverindeki oyuncularla birlik olabiliyorsun , geri kalan serverlar rakibin oluyor. WwW pek oynamadığım için WwW için hangi serverda daha fazla Türk var bilmiyorum.

• 52CM kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bir de çok ping var normal mi
  • Varmı yeni başlayan
  • 9level oldum ne yapmalıyım öyle dungeona girme felan yok mu
  • PyroSemi P kullanıcısına yanıt

Benim genelde 100 altı oluyor. İnternetinden dolayı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: first9

Oyunla ilgili son durumlar nedir? Mmorpg oynamak istiyorum ama piyasada doğru düzgün oyun yok. Önceden oynuyordum gw2, tekrardan başlamak istiyorum. Oyuncu yoğunluğu nedir? İlla ki path of fire paketini satın almak gerekiyor mu? Başladık diyelim hangi serverı önerirsiniz?

Hocam oyun halen güncel, etkinlikler tam gaz devam ediyor. Oyuncu sayısı oldukça aktif. 500k ortalama oyuncu sayısı var (FFXIV ve TESO ile kafa kafaya ilerliyor) Yakında yeni ek paket gelecek, geldiğinde daha da artacaktır bu sayı.

PoF paketi alınca HoT yanında geliyor.

Server olarak herhangi birisini seçebilirsin, WvW girmedikçe herkes aynı sunucuda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortus -- 12 Ocak 2021; 13:48:54 >
  • Steam'e gelmesiyle beraber paket fiyatlarının oldukça makul bir fiyata düşeceğini düşündüğüm için steam platformuna gelmesini bekliyorum. Kasım ayında ertelenmiş tahmini geliş zamanı ne olur sizce ?

• PyroSemi P kullanıcısına yanıt

Ascalonian Catacombs (level 35)

Caudecus’ Manor (level 45)

Twilight Arbor (level 55)

Sorrow’s Embrace (level 65)

Citadel of Flame (level 75)

Honor of the Waves (level 80)

Crucible of Eternity (level 80)

The Ruined City of Arah (level 80)

• quote:

Orijinalden alıntı: FlowMotion

teşekkürler hocam tekrar,şimdi baktım da gw2-path of fire ve gw2-heart of thorns seçeneği var,sanırım HOT son çıkan expansion gibi bir şey.Onu aldığımda şimdiye kadarki tüm expansionları edinmiş mi oluyorum ? Başlamak için hangisini almam gerekli ?

Alıntıları Göster

eğer henuz almadıysanız veya yeni alacaklar için;

durma play sitesinde 98 TL basic+HoT+PoF paketleri dahil.

tavsiye ederim

• BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Az değil mi hocam hele ki sonuncu zaten ana görev
  • BigEgo kullanıcısına yanıt

Ben oyunun yeni expansionu ile beraber steam'e geleceğini düşünüyorum bu da sonbaharı bulabilir.

• BigEgo kullanıcısına yanıt

Ben de steame gelmesini bekliyordum gelmeyecek herhalde. Büyük ihtimal ek paketle çıkış yapacak steam üzerinde. Birde fiyatları yüksek olursa hiçbir albenisi olmaz. O yüzden çıktığı gibi ucuza çıkarsa hemen davranmak lazım. Gw2, eso, bdo harici oynayacak mmorpg yok şuanda. Wow un aylık ödeme olayı bana çok ters o yüzden dahil etmiyorum malum aylık 110 lira falan çok pahalı. Şuan launcherdan oynuyorum 100-200 mb indirip direk oyuna girebiliyorsun. 13 level yaptım karakteri harita temizleme olayı güzel ama dungeon yok sanırım oyunda o pek hoşuma gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Şubat 2021; 6:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Ben de steame gelmesini bekliyordum gelmeyecek herhalde. Büyük ihtimal ek paketle çıkış yapacak steam üzerinde. Birde fiyatları yüksek olursa hiçbir albenisi olmaz. O yüzden çıktığı gibi ucuza çıkarsa hemen davranmak lazım. Gw2, eso, bdo harici oynayacak mmorpg yok şuanda. Wow un aylık ödeme olayı bana çok ters o yüzden dahil etmiyorum malum aylık 110 lira falan çok pahalı. Şuan launcherdan oynuyorum 100-200 mb indirip direk oyuna girebiliyorsun. 13 level yaptım karakteri harita temizleme olayı güzel ama dungeon yok sanırım oyunda o pek hoşuma gitmedi.

Dungeon var oyunda ama pek tercih edilmiyor. Fractal ve Raid tercih ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu niye ölü halde ya , gw2 Hallowende yada yakında paketlerde indirim yapar mı bilginiz var mı ?

• Black Friday indirimi geliyor haberiniz olsun paket almak isteyen arkadaşlar.

• Takip.

• Sadece ek paketleri alıp living worldleri almazsak sıkıntı yaşar mıyız? Oyun içinden vs alabiliyor muyuz bunları, steamde ek paketlerden daha pahalı çünkü.

• sizce oyuna hala başlanır mı? uyguna satın alabileceğim yer neresidir?

• Birlikte oynayabileceğimiz guild veya oyun arkadaşı arıyorum. Şuan Avrupa'da Aurora Glade sunucusunda bir adet 80level Guardian ve bir adet de 80lvl Scrapper'ım var. Living World Season 1 görevlerini yapıyorum. Arada günlük Initiate(1-25 arası) fractalları yapıyorum veya PvP yapıyorum. Eğer Aurora Glade sunucusunda aktif bir guild varsa veya aktif oynayan varsa beraber oynayabiliriz. Veya aktif olarak Türklerin toplandığı bir sunucu varsa, gelişmede yardımcı olacaksa orayada geçebilirim.

• cysice C kullanıcısına yanıt

Kesinlikle başlanır, şu an en uygun steam'de sanırım. Free To Play olarak başlayıp daha sonra indirimde ek paketleri alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.