Şimdi Ara

Guild wars 2 ' ye başlamalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce hiç guild wars 1 ve 2 yi oynamadım . Epeydir guild wars 2 videolarını izliyorum . Gerçekten hoşuma gitti , fakat oyun çıkalı uzun bir süre oldu şimdi başlasam pek birşey kaybedermiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: byrelativo

Daha önce hiç guild wars 1 ve 2 yi oynamadım . Epeydir guild wars 2 videolarını izliyorum . Gerçekten hoşuma gitti , fakat oyun çıkalı uzun bir süre oldu şimdi başlasam pek birşey kaybedermiyim ?

Oyunu bilmiyorum ama başlamalısın. Örneğin bazıları gta sanandreası bile yeni indirip oynuyor. Hoşuna gittiyse kesinlikle oynamalısın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: byrelativo

Daha önce hiç guild wars 1 ve 2 yi oynamadım . Epeydir guild wars 2 videolarını izliyorum . Gerçekten hoşuma gitti , fakat oyun çıkalı uzun bir süre oldu şimdi başlasam pek birşey kaybedermiyim ?

Oyunu bilmiyorum ama başlamalısın. Örneğin bazıları gta sanandreası bile yeni indirip oynuyor. Hoşuna gittiyse kesinlikle oynamalısın :)
    Oyun gerçekten Role Play havasını sana yaşatıyor. Daha önce ki RPG oyunlardan farklarını oyunun içine girince görebiliyorsun .. Başlarsan eğlenmeni garanti ederim 4 Irk ve 8 Class seçeneğiyle zengin bir yaratım ekranına sahip. Oyun içinde ki Event'ları (Özel görevler) diğer interaktif oyuncularla aynı partide olmasan bile yapabiliyorsun. Fiyatı D&R benzeri yerlerde 120 civarında fakat 2. El sahip olursan senin için daha hesaplı olur... Ben 50 civarı bir fiyata almıştım oyunu. Bir arkadaşımla beraber oynuyoruz henüz çok ilerlemedik katılmak istersen PM'den ulaş birlikte oynayabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cadderly

Oyun gerçekten Role Play havasını sana yaşatıyor. Daha önce ki RPG oyunlardan farklarını oyunun içine girince görebiliyorsun .. Başlarsan eğlenmeni garanti ederim 4 Irk ve 8 Class seçeneğiyle zengin bir yaratım ekranına sahip. Oyun içinde ki Event'ları (Özel görevler) diğer interaktif oyuncularla aynı partide olmasan bile yapabiliyorsun. Fiyatı D&R benzeri yerlerde 120 civarında fakat 2. El sahip olursan senin için daha hesaplı olur... Ben 50 civarı bir fiyata almıştım oyunu. Bir arkadaşımla beraber oynuyoruz henüz çok ilerlemedik katılmak istersen PM'den ulaş birlikte oynayabiliriz

Alıntıları Göster
    D&R ' da baktım 110 lira , dediğin gibiyse 1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum .

• Playstore sitesinden ttnet faturana 9x12 taksitle alabilirsin.hemde hic kredi karti filan kullanmadan direk oyuna sahip olabilirsin. Toplamda 108 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Playstore sitesinden ttnet faturana 9x12 taksitle alabilirsin.hemde hic kredi karti filan kullanmadan direk oyuna sahip olabilirsin. Toplamda 108 tl
    mmorpg oynamayı düşünüyorsan gw2 den başkasıyla ilgilenme. herşeyiyle güzel bir oyun
  • quote:

Playstore sitesinden ttnet faturana 9x12 taksitle alabilirsin.hemde hic kredi karti filan kullanmadan direk oyuna sahip olabilirsin. Toplamda 108 tl

Üstad Bunu alınca oyunun dijital keyimi elimizde oluo kutusunu felanda alabiliyormuyuz acaba bilgin varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazekage

quote:

Üstad Bunu alınca oyunun dijital keyimi elimizde oluo kutusunu felanda alabiliyormuyuz acaba bilgin varmı ?

Key elinize geciyor sadece. Zaten cd si bir isr yaramiyor inidr internetten kur gir keyi oyna. Hemde ttnet faturana ode bence cok iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kazekage

quote:

Key elinize geciyor sadece. Zaten cd si bir isr yaramiyor inidr internetten kur gir keyi oyna. Hemde ttnet faturana ode bence cok iyi.

Evet Aslında hoş ama ben koleksiyon yapmayı seviyorum ve param da yok suan kutulu olsa çok güzel olurdu teşekkürler bu arada

• bence mutlaka gw2 sitesinden alın çünkü beğenmezseniz iade edebiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: battleknight99

bence mutlaka gw2 sitesinden alın çünkü beğenmezseniz iade edebiliyorsunuz

Peki üstat, süre sınırsızmı? Yani ordan alıp 6 ay oynadıkdan sonra (hatta belki 1 yıl) kesin iade edip paramızı aynen geri alabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

quote:

Peki üstat, süre sınırsızmı? Yani ordan alıp 6 ay oynadıkdan sonra (hatta belki 1 yıl) kesin iade edip paramızı aynen geri alabiliyormuyuz?

o kadar olacağını zannetmiyorum ama ben de o kadar bilmiyorum sadece int den birilerinin iade ettiğini okudum zaten belki artık iade etmeyi kesebilirler size trial verdik vs vs diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

quote:

evet gayet mantıklı 1 yıl boyunca oynayın ama sonradan beğenmedik diyip iade edin. çok zekisiniz ya
  • Ne kadar ayıp , oyna oyna sonra iade et , insanların emeğine yazık .
  • hayatınızı harciyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

hayatınızı harciyorsunuz.

Biraz daha açar mısınız?
  • quote:

bu konuda ne işin var o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

Size de söyliyim dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9EC7358F0

quote:

Orijinalden alıntı: ardadgr

quote:

Size de söyliyim dedim

Alıntıları Göster
    sen harcadın sanırım hayatını bu işlerle ? doğru mu anladım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: A R D A

sen harcadın sanırım hayatını bu işlerle ? doğru mu anladım ?

Alıntıları Göster
    adam aslında haklı genel anlamda baktığın zaman bu işler boş işler ama bu şekilde düşünüyorsan tamamen hayat tarzını değiştirmen lazım. walla şu aralar değiştirmeyi düşünmüyorum gw2 ile sağlam zaman geçiyor :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.