Şimdi Ara

Guild wars 2 ' ye başlamalımıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin zaman geçirme tarzı farklı olabilir , benimde bu oyunlar zaman geçirme , eğlenme araçlarım.Şuan Guild Wars 2 de gayet iyi eğleniyorum ve zaman geçiriyorum.
  • Arkadaşlar bu oyun level atlama item alıp/satma pvp vs. üzerine mi yoksa tarzı Diablo 3 gibi 'mi bunu merak ediyorum bende yeni bir online oyuna başlamayı düşünüyorum akşamları işten gelince iyi vakit geçirebileceğim kaliteli oyuncuların yaş ortalamalarının yüksek olduğu ,ama bulamadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 22 Kasım 2012; 13:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Arkadaşlar bu oyun level atlama item alıp/satma pvp vs. üzerine mi yoksa tarzı Diablo 3 gibi 'mi bunu merak ediyorum bende yeni bir online oyuna başlamayı düşünüyorum akşamları işten gelince iyi vakit geçirebileceğim kaliteli oyuncuların yaş ortalamalarının yüksek olduğu ,ama bulamadım .

Dediğin gibi pve , pvp , item al , sat vs. yapabildiğin bir oyun .Oyun f2p olmadığı için yaş ortalaması yüksek , ki zaten chatten küfür edince dakikasında banlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

Arkadaşlar bu oyun level atlama item alıp/satma pvp vs. üzerine mi yoksa tarzı Diablo 3 gibi 'mi bunu merak ediyorum bende yeni bir online oyuna başlamayı düşünüyorum akşamları işten gelince iyi vakit geçirebileceğim kaliteli oyuncuların yaş ortalamalarının yüksek olduğu ,ama bulamadım .

Dediğin gibi pve , pvp , item al , sat vs. yapabildiğin bir oyun .Oyun f2p olmadığı için yaş ortalaması yüksek , ki zaten chatten küfür edince dakikasında banlanırsın.

İlginiz için teşekkür ederim hocam bir defa oyunun Diskini satın almamız yetiyor değilmi ? sonradan ek pakedi veya premium vs. almak gerekmiyor değil mi ? ,birde oynama tarzım Warrior sınıfına daha uygun yeni başlayan bir kişi için hangi ırk/sınıfı önerirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 22 Kasım 2012; 16:07:25 >

• quote:

quote:

quote:

İlginiz için teşekkür ederim hocam bir defa oyunun Diskini satın almamız yetiyor değilmi ? sonradan ek pakedi veya premium vs. almak gerekmiyor değil mi ? ,birde oynama tarzım Warrior sınıfına daha uygun yeni başlayan bir kişi için hangi ırk/sınıfı önerirsiniz .

Oyunu bir defa almanız yeterli ama ek pakete ücret ödenecek . O da yaklaşık olarak yaza doğru çıkar ya da yazın .Firmanın da bir yerden para kazanması gerek.Irk ve sınıf ise hoşunuza gideni oynayabilirsiniz..

• Arkadaşlar daha önce hiç GW oynamadım ama bende kendimi zor tutuyorum. 20'den farklı mmorpg oyun indirdim. Şu an perfect world ve . Continent of Ninth oyunlarını deneyeceğim.Tatmin etmezse bırakacağım. Arkadaşlar sormam gereken şeyler var.Mesela pet sistemi nasıl? Craft sistemi gelişmiş mi? Herkesin birbirine saldırabildiği sadece npclerle uğraşmadığımız mapler var mı?Meslekler var mı?Karakterimi tamamen kendi kafama göre oluşturma şansım var mı( strenght,agility,int falan). Oyuna sadece ve sadece 1 kere para veriliyor değil mi? Yani atıyorum oyuna benim gibi 100 lira para verip almasına rağmen oyun sisteminde paralı item alıp benden 10 gömlek üstün karaktere sahip olma saçmalığı bu oyunda yok değil mi? Haritalar geniş mi? Mob isimleri saçma mı? Mesela büyük horoz-saldırgan horoz-kızgın horoz- büyük horoz-küçük horoz gibi...Böyle olunca oynayasım kalmıyor.Meslekler var mı?Standart ile deluxe sürümler arasında ne fark var?Lütfen cvplarınızı geciktirmeyin.Acilen damardan rpg almam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 23 Kasım 2012; 17:20:51 >

• Ben sadece oyunu 110 liraya alıp başka para vermediğini biliyorum . Standart ile deluxe arasındaki fark ise deluxe paketinde oyuncak dergi felan var . yani herkes eşit
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Arkadaşlar daha önce hiç GW oynamadım ama bende kendimi zor tutuyorum. 20'den farklı mmorpg oyun indirdim. Şu an perfect world ve . Continent of Ninth oyunlarını deneyeceğim.Tatmin etmezse bırakacağım. Arkadaşlar sormam gereken şeyler var.Mesela pet sistemi nasıl? Craft sistemi gelişmiş mi? Herkesin birbirine saldırabildiği sadece npclerle uğraşmadığımız mapler var mı?Meslekler var mı?Karakterimi tamamen kendi kafama göre oluşturma şansım var mı( strenght,agility,int falan). Oyuna sadece ve sadece 1 kere para veriliyor değil mi? Yani atıyorum oyuna benim gibi 100 lira para verip almasına rağmen oyun sisteminde paralı item alıp benden 10 gömlek üstün karaktere sahip olma saçmalığı bu oyunda yok değil mi? Haritalar geniş mi? Mob isimleri saçma mı? Mesela büyük horoz-saldırgan horoz-kızgın horoz- büyük horoz-küçük horoz gibi...Böyle olunca oynayasım kalmıyor.Meslekler var mı?Standart ile deluxe sürümler arasında ne fark var?Lütfen cvplarınızı geciktirmeyin.Acilen damardan rpg almam lazım.

İndirdiğin oyunlar tatmin etmeyecek nasıl olsa ben sorularını cevaplayayım.

-Pet sistemi sadece Ranger sınıfında var. Tame sistemiyle belirli yerlerden pet tameliyorsun. Necronunda summonladığı petler var ancak Rangerinki kadar efektif değil.

-Craft sistem oldukça gelişmiş. 8 meslek var ve hepsinde master düzeyine çıkabiliyorsun. Her meslek fullemenle 10 level alabiliyor ve 8 meslek 400 olunca 80 levele ulaşabiliyorsun.

-Herkesin birbirine saldırabildiği sPvP mapleri ve WWW denilen 3 serverin kapıştığı haritalar var.

-Guildwars2'de en gelişmiş karakter oluşturma sistemi bulunmakta. Karakterinin geçmişine, inancına dahi kendin karar verebiliyorsun. Karakterini Nuke, Defansif yada Condition üzerine set ve Trait yapıp istediğin build ile oynayabiliyorsun.

-Oyuna sadece 1 kere para veriliyor. Yeni paketler çıktığında istersen paketi satın alabilirsin. Tabi almadan da yeni eklenen şeylerden faydalanma şansın olmamak üzere oynamaya devam edebilirsin.

-Guildwars2 önceliği oyuncularının eşitliği üzerine veren bir oyundur. Oyunda para ile satın alınıp diğer oyuncularla aranda fark yaratabileceğin (Dmg. bazında) hiçbir item satılmamakta. Para ile satılan tüm itemler kozmetik üzerinedir.

-Tyria ilk haliyle olabildiğince geniş bir dünya.. Haritanın tamamına bakıldığında şu anda oynanabilir harita bütün haritanın %20 si kadar falan büyüklükte.

-Yaratıkların bir normal isimleri mesela Centaur, Veteran Centaur ve Champion Centaur gibi genelde 3 çeşidi oluyor. Normali ve veteranı tek kişi kesilebiliyor ancak Champion baya bi zorluyor.

-Standart ve Deluxe sürümler arasında çok büyük fark yok ki Oyun içerisinde kastığın para ile Gem alarak Paketini Deluxe yükseltebiliyorsun.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• bilgisayarımın özellikleri
    3.5gb ram
    intel core 2 quad 2.33ghz
    ati hd 3800 1 gb ekran kartı

bilgisayarım aion u son ayarlarda çok az ufaktan kasarak çalıştırıyor ama nedense c9,vindictusta filan baya kastı oyuzden sildim bu oyunları direk

guild wars 2 yi iyi görüntü ayarlarında oynayabilir miyim bu pc yle ? 110 tl vericem sonucta kasarsa oynayamam :)

not:pc ye 5 senedir format atmadım

edit:günde oyuna max 1-1bucuk saat girerek zevk alabilir miyim yoksa abanmak mı gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placeb0 -- 24 Kasım 2012; 17:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

Arkadaşlar daha önce hiç GW oynamadım ama bende kendimi zor tutuyorum. 20'den farklı mmorpg oyun indirdim. Şu an perfect world ve . Continent of Ninth oyunlarını deneyeceğim.Tatmin etmezse bırakacağım. Arkadaşlar sormam gereken şeyler var.Mesela pet sistemi nasıl? Craft sistemi gelişmiş mi? Herkesin birbirine saldırabildiği sadece npclerle uğraşmadığımız mapler var mı?Meslekler var mı?Karakterimi tamamen kendi kafama göre oluşturma şansım var mı( strenght,agility,int falan). Oyuna sadece ve sadece 1 kere para veriliyor değil mi? Yani atıyorum oyuna benim gibi 100 lira para verip almasına rağmen oyun sisteminde paralı item alıp benden 10 gömlek üstün karaktere sahip olma saçmalığı bu oyunda yok değil mi? Haritalar geniş mi? Mob isimleri saçma mı? Mesela büyük horoz-saldırgan horoz-kızgın horoz- büyük horoz-küçük horoz gibi...Böyle olunca oynayasım kalmıyor.Meslekler var mı?Standart ile deluxe sürümler arasında ne fark var?Lütfen cvplarınızı geciktirmeyin.Acilen damardan rpg almam lazım.

İndirdiğin oyunlar tatmin etmeyecek nasıl olsa ben sorularını cevaplayayım.

-Pet sistemi sadece Ranger sınıfında var. Tame sistemiyle belirli yerlerden pet tameliyorsun. Necronunda summonladığı petler var ancak Rangerinki kadar efektif değil.

-Craft sistem oldukça gelişmiş. 8 meslek var ve hepsinde master düzeyine çıkabiliyorsun. Her meslek fullemenle 10 level alabiliyor ve 8 meslek 400 olunca 80 levele ulaşabiliyorsun.

-Herkesin birbirine saldırabildiği sPvP mapleri ve WWW denilen 3 serverin kapıştığı haritalar var.

-Guildwars2'de en gelişmiş karakter oluşturma sistemi bulunmakta. Karakterinin geçmişine, inancına dahi kendin karar verebiliyorsun. Karakterini Nuke, Defansif yada Condition üzerine set ve Trait yapıp istediğin build ile oynayabiliyorsun.

-Oyuna sadece 1 kere para veriliyor. Yeni paketler çıktığında istersen paketi satın alabilirsin. Tabi almadan da yeni eklenen şeylerden faydalanma şansın olmamak üzere oynamaya devam edebilirsin.

-Guildwars2 önceliği oyuncularının eşitliği üzerine veren bir oyundur. Oyunda para ile satın alınıp diğer oyuncularla aranda fark yaratabileceğin (Dmg. bazında) hiçbir item satılmamakta. Para ile satılan tüm itemler kozmetik üzerinedir.

-Tyria ilk haliyle olabildiğince geniş bir dünya.. Haritanın tamamına bakıldığında şu anda oynanabilir harita bütün haritanın %20 si kadar falan büyüklükte.

-Yaratıkların bir normal isimleri mesela Centaur, Veteran Centaur ve Champion Centaur gibi genelde 3 çeşidi oluyor. Normali ve veteranı tek kişi kesilebiliyor ancak Champion baya bi zorluyor.

-Standart ve Deluxe sürümler arasında çok büyük fark yok ki Oyun içerisinde kastığın para ile Gem alarak Paketini Deluxe yükseltebiliyorsun.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Çok teşekkür ederim.Oyunu aldım.Gerçekten mükemmel bir oyun.Dungeon lar muhteşem.Geniş ve huzur verici...Ve oyun zor.Mesmeri seçtim.Sanıyorum kasması zor ama tam bana göre bir karakter.Suyun altından yeni ve gizli bölgelere çıkabiliyorsun.Çok hoşuma gitti. Hatta yeri gelmişken sorayım. Grawlenfjord Skill Challenge mücadelesine başlayamıyorum.8 Lvl im.Yeri buldum ancak şaman sadce konuşuyor benle o kadar.Ne yapmam lazım?Ya görevlerin ayrıntılı inclendiği site var mı?

"
    Defeat Bear Shaman Marga
    Head into the stream coming in from the Grawlenfjord. Dive down into the depths of the stream and swim over to the East. Inside there you will find Bear Shaman Marga in front of a Bear Shrine in Hostra's Refuge. Talk with her to trigger a fight with her. She will transform into a bear and come at you. You must defeat her to claim the skill point.
    "

Ekleme:Biraz bekleyince düzeldi. Acemilik işte. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 24 Kasım 2012; 18:42:57 >

• arkadaşlar 2002'de nebula'da uo'ya başladım. o günden beri hiçbir oyun beni kesmedi dahası uo ise eski tadında değil.

uo gibi sınırsız bir hareket alanı sunan bir oyun istiyorum, onun dışındaki bütün sorularıma (item satışı diablo gibi mi vs) bu başlıkta yanıt buldum.

youtube'dan video izledim, bana fantastik counter gibi geldi ama özellikle ultima oynayanlardan yardım istiyorum, ben ultima gibi bir dünya istiyorum. ne demek istediğimi o arkadaşlar daha iyi anlayacaklardır.
  • Herkese iyi günler arkadaşlar bende Guild Wars 2 oyununu alarak oyuna başlamış bulundum dün kısa bir müddet oynadım ancak server çok olduğundan hangi serverda başlayacağımı bilemedim rastgele "EU" serverlarından bir tanesine girdim ileride Türk oyuncuların çok olduğu serverda yeniden bir karakter daha açmak mümkünmüdür ? veya karakteri farklı bir servera taşımak,serverların mantığını tam anlamadım açtığım bir karakterle tüm serverlarda oynayabiliyormuyum veya her serverda bir karakter açmak mümkünmü değilse karakteri farklı server'a taşıma olayı varmıdır ?
  • quote:

Herkese iyi günler arkadaşlar bende Guild Wars 2 oyununu alarak oyuna başlamış bulundum dün kısa bir müddet oynadım ancak server çok olduğundan hangi serverda başlayacağımı bilemedim rastgele "EU" serverlarından bir tanesine girdim ileride Türk oyuncuların çok olduğu serverda yeniden bir karakter daha açmak mümkünmüdür ? veya karakteri farklı bir servera taşımak,serverların mantığını tam anlamadım açtığım bir karakterle tüm serverlarda oynayabiliyormuyum veya her serverda bir karakter açmak mümkünmü değilse karakteri farklı server'a taşıma olayı varmıdır ?

Tek bir serverda karakter açabiliyorsun istediğin zaman tüm karakterleri belli bi ücret karşılığında başka server lara taşıma olayı var.
  • Server transferi ücretsiz.
  • Sadece 7 günde bir değiştirebiliyorsun , ücretsiz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sadece 7 günde bir değiştirebiliyorsun , ücretsiz yani.

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim , peki Türk oyuncuların yoğunlukta olduğu server olarak hangisi önerirsiniz acaba ?
  • quote:

quote:

İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim , peki Türk oyuncuların yoğunlukta olduğu server olarak hangisi önerirsiniz acaba ?

Gandara

• quote:

quote:

quote:

Gandara

Hocam ilginiz için teşekkür ederim bu oyunda daha yeniyim o yüzden baya bilgisizim oyun hakkında dün bende Gandara serverina girdim fakat oyunda 1-2 gerçek oyuncu dışında hiç oyuncu göremedim , mesela Knight online oyununda olduğu gibi bu oyundada insanların pazar falan kurduğu çoğunlukta ortak bir yerde buluşulan bir yer yokmudur ? bir diğer sorum ise oynama tarzıma en uygun karakter Warrior sınıfı lakin , izlediğim videolar ve gördüğüm yorumlara göre Warrior sınıfı diğer sınıflara göre biraz güçsüz kalmış gibi bu ne kadar doğrudur ? son olarak oyunun en çok tercih edilen sınıfı hangisidir ?

• Genellikle çok kişi lions arch ta olur ,pazar kurma gibi birşey yok oyunda , ayrıca her sınıf , her sınıfı yenebilir güzel oynarsa.

• quote:

Genellikle çok kişi lions arch ta olur ,pazar kurma gibi birşey yok oyunda , ayrıca her sınıf , her sınıfı yenebilir güzel oynarsa.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim hocam sırf merakımdan soruyorum siz hangi sınıf ile oynuyorsunuz ? bir diğer sorum ise Norn ırkı ,ile Human ırkının özellik olarak farklılıkları varmı görüntü dışında mesela , Norn Warrior'un hareket hızı düşükken Human Warriorda hareket hızı daha fazla gibimi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.