Şimdi Ara

Guild Wars'a Başlamadan Önce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guild Wars'a başlamadan önce aklımda bir kaç soru var,onları cevaplandırmak istiyorum.

Uzun süredir mmorpg oyun arayışı içerisindeyim.Artık F2P oyunlardan bişey çıkmayacagını anladım (biraz geç oldu anlamam).Paralı oyunlara yöneldim son zamanlarda (bu zaman içerisinde bir tane bile ''PARALI TÜRK MMORPG''e rastlamadım,bu işe girip kaliteli bişey yapılsa deli para kaldırılır.Elimize 2,3 kuruş para geçiyor,onuda oyuna falan carcur ediyoruz zaten.)

Daha önce aylık ücrete bağlı veya GW2 gibi al-oyna tarzı bir oyun deneyimim olmadı.Bu ilk olucak anlayacagınız.Aklımdaki soruları yazayım uzatmadan ;

- Okudugum yorumlara göre tek başına oynamak bir yere kadarmış,en az 1 arkadaşınızla oynayın yoksa bir süre sonra bırakırsınız tarzı şeyler okudum.Oyunu alırsam şayet tek kalıcagımın garantisini şimdiden verebilirim.Bu açığı oyun içindeki oynayan elemanlarla kapatabilir miyim ? Yoksa kesin bir tanıdık şart mı ?

- D&R'dan gördüğüm kadarıyla oyun 129,99 TL.Bazıları GW2'nin kendi sitesinden alınmasını önermiş,iade edilebiliyormuş.Aldıktan sonra iadeye gerek kalmaz diye düşünüyorum.O kadar düşünücez çünkü alırken.Ayrıca kendi sitesinde gördüğüm kadarıyla (https://buy.guildwars2.com/en/ ) farklı paketler var.Aralarında gereksiz farklar var gibi,önemli bir farkı varmı ? Ayrıca ilk gördüğümüze atlamayalım,indirimli satılan bir yer falan var mı ?

- İngilizce bilmiyorsanız,bakmayın bile tarzı şeylerde gördüm.Orta düzeyde ingilizcem var,izlediğim videolardan falan ingilizce'nin zaten pek ileri düzeyde olmadıgını gördüm,anlıyorum yani.Bu konuda bilmem gereken bir şey var mı ?

Aklıma soru geldikçe eklerim buraya.Başlamaya kararlıyım,olumlu cevaplar gelirse beklemeye gerek kalmaz artık.

Tavsiyesi,önerisi olan arkadaşlar varsa,söylerlerse sevinirim

• Tek başına da oynanabilir ama yanınızda arkadaşlarınız ile oynamak iyi olur.Standart paket almanız yeterli , orka game de de iyi fiyattan bulabilirsiniz yada güvenirseniz sanalsaray var.Oyun aşırı ingilizce gerektirmiyor.
  • Tesekkurler yorumun icin.Oyundaki Türk oyuncu durumu nasil ? Bazi oyunlarda oldugu gibi serverlari esir almis durumdamiyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek başına oynanabiliyor fakat yanında bir tanıdığın ile oynamak çok daha zevkli sonuçta bu çok oyunculu bir oyun, ben d&r dan kutulu aldım ilk çıktığı zamanlarda dijitalde aslında 2 si arasında hiç fark yok tek farkı kutulu alınca elince dvd falan oluyo, dijital alırsan tavsiyem kendi sitesinden alman başka yerlerden alan ve 2 ay sonra oyunu kapanan çok kişi duydum sebep ucuza satılan keylerin çalıntı kredi kartı gibi yollarla alınmış olması, ingilizcem hiç iyi değil yinede oyundan zevk alarak oynuyorum, serverlara gelince benim oynadığım serverda 6 7 türk ile birlikte oynuyoruz dahasıda vardır elbet ama türkler az, gandara serverinda bildiğim kadarı ile çok fazla türk var türklerle oynama istersen gandarayı tavsiye ederim benim server ring of fire...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PixeLøgy

Tesekkurler yorumun icin.Oyundaki Türk oyuncu durumu nasil ? Bazi oyunlarda oldugu gibi serverlari esir almis durumdamiyiz ?

Gandara serverinde bolca türk oyuncu mecvut sanırım.

Sorulara gelirsek:

- Yalnız oynamasına oynanıyor ancak bir süre sonra sıkılırsın. O yüzden, küçük de olsa bir guilde girmeni tavsiye ederim. Ben 30 kişilik bir türk guildindeyim, dungeon vs girmek için adam arayıp durmak gerekmiyor. Hem de muhabbet oluyor.

- Öyle ahım şahım ingilizce bilmek gerekmiyor. Zaten o karmaşanın içinde "come", "follow" gibi kelimeleri anca yazıyor insan :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrardan tesekkur ederim cevaplayan arkadaslara.Oyunda para yatirarak ustunluk saglama gibi bir olay var mi ? Aylik ucrete bagli oyunlarda yok ama burda oyuna sadece bir kere para veriyorsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PixeLøgy

Tekrardan tesekkur ederim cevaplayan arkadaslara.Oyunda para yatirarak ustunluk saglama gibi bir olay var mi ? Aylik ucrete bagli oyunlarda yok ama burda oyuna sadece bir kere para veriyorsun...

Kozmetik dışında başka bir şey satılmıyor.
  • Bende Diablo III'ü bırakıp başlamayı dusunuyorum GW2'ye. Tek başımayım başka kimsem yok. Umarım sorun olmaz.

Bu arada akıcı ve kasmayan şekilde oynamak için nasıl bir pcye sahip olmak lazım?
  • hacım oyun güzel al ve oyna beğenmeme gibi bi durum olucağını sanmıyorum oyunu tek başıma oynuyorum 1 tane arkadaşım var desem yalan olur dungeon falan yapmak istediğim zaman dungeon girişine gidip lfg (looking for grup grup arıyorum) yazmam yetiyor ahım şahım bi ingilizceye hiç bi oyunda gereksinimim olmadı konuşabildiğim kadar basit şekilde anlattım herşeyi kimsede dalga geçecek kadar görgüsüz olmadı anlamayanda olmadı beni anlaşıyoruz yani :D
    parasının hakkını veriyor şu ana kadar pvp si ile övülen gw2 nini pvp sine hiç bulaşmamama rağmen hkayesi beni bende aldı diyebilirim dungeonların tasarımlarıda harika olmuş
  • sanalsaray dan bende standart cd key satın aldım 1 aydır oynuyorum güvenilirler gold satışlarıda var bu hafta sonu gold da satın alacagım
  • Sonucunda düşünerek alıcaksın oyunu pişman olmazsın hem çok güzel bir oyun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.