Şimdi Ara

Guild Warsa başlayacağım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar guild wars alacağım ama guild wars 2 çıkacakmış şimdi guild wars almak mantıklı olurmu ? diyelimki gittim aldım trilogy aldım sonrada eye of north mudur nedir ondan gw 2 ye bir yama ile geçebilirmiyim yoksa guild wars 2 tamamen farklımı olacak yani guild wars 1 le yaptığımın alakası olmucakmı ?

• Trilogy ve eye of the north alıp şimdi oynarsan ve oyunda belli şeyleri yaparsan Guild Wars 2'de item ve titlela ödüllendirileceksin.Az buz da değil baya item veriyorlar.O yüzden başlamakta bir sakınca yok başlayabilirsin.Guild Wars 2 ayrı bir oyun olacak bir yamayla filan geçemezsin ama Guild Wars 1'in hikayesinin devamı şeklinde ilerliyecek ve bir çok özellik aynı kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 1 Ocak 2012; 15:19:42 >
  • Sizce fiyatı çok pahalı olurmu guild wars 2 nin gamesultan guild warsı 20 tl civarında satıyor guild wars 2 de 70 lira falanmı civarında olur yoksa 30-40 civarımı
  • 90'dan aşağı çıkmaz gibi geliyor bana ama bilemem tabi.30-40 da olmaz ama.
  • Peki şimdi ben trilogy alacam 1-2 hafta sonrada eon alırım bu gw 2 ne zaman çıkacak intte araştırma yaptım 2010 konularında bile gw alma gw 2 yaknda çıkıyor yazmışlar.Bu oyunu öğrenebileceğim biryer varmı şu builddir odur budur terimleri falan.
  • seninde soyledigin gibi gw 2 cok uzun zamandir cikacak deniliyor ancak gw yapimcilarinin gw2 icin yaptıgı calısmalar ortaya cıktı gw 2 nin tum karakterleri acıklandı genıs videolu anlatımlarla gw2 hakkında bilgiler verildi gw1 oyuncularının gw2 de karsılacagı seyler icin hall of monuments calısmaları baslatıldı ki cok oyuncu bu calısmasını tamamladı sadece gw2 yi bekliyorlar. betası kasım ayında yayınlanacaktı ama bu betayı yaptıgım arastırmlar sonucu gw1 dekı cok ozel guildler alacak kısacası mart ayı bir diger ihtimalle yazın oyun cıkacak cunku artık acıklanacak pek bısey kalmadı gw2 nın bu konudakı ılanlarını resmi istesinden takip edebilirisn. trilogy ana paketlerden olusuyo almakla en iyisini yaparsın fıyatı daha uygun olur eotn ek pakettir ama en cok oynanan pakette o diyebilrim. oyun da biraz gec kaldin yapabilecegin cok sey icin fazla vaktin yok yanı rutbe vb. icin cok uzun zamana ihtiyacin olacak eger bana o kadari gerekmez oyunun hikayesini ogreneyim eglenceme bakayım gw2 ye gitmeden fikrim olsun dersen daha cok gec kalmıs sayılmazsın.build konusunda sunu soyleyebilrim hangi karakterle oynayacaksan onun buildlerini mutlaka sana verecek birileri cikar oyunda yada sen kendin icin build yaparsin ama elinde cok skill olmasi gerekli karakterine uygun her paketten skill kullanabiliosun bu yuzdenb tum paketleri acmis yani oynamıs olman senın icin avantaj olur.terimlerde her oyunda oldugu gibi ortak oyun dilidir. bunun dısında sehrilerin veya itemlerin kisaltması vardır onuda oynarken ogrenırsın. oyunu opgrenebilecegin 2 yer var ya ekont alir oynarsın yada gw1 in resmi istesinden demo indirip sana verilen sure boyunca oynarsın memnun kalısrsan ekont alıp oyuna gecersin.sordugun soruları aslında bı cok forum baslıgı altında anlattık aklına yenı bı soru gelırse yıne baslıkları ıncele derım oyuna katılırsan thy einherjer nickinden bana ulasırsan sana orda yardımcı olurum ancak skype yuklemen ve mıkrofon kullanman gerekli yazarak anlatmak cok zor oluyo bizim icin...sansın bol olsun ıyı oyunlar

• Peki ben şimdi alsam hom yapamazmıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki yaparsin ama cok hızlı olman gerekli belki 50/50 yapamazsin ama 50/30 rahat yaparsin bu da sana gw2 de armor silah vb olarak geri doner wikiden bakarsan orngin benim nickimi yaz thy einherjer kac puana hangi odulleri vermis gorurusun ona gore davranbırsın ama dedıgım gıbı hızlı ve sık oynaman gerekli
  • Zaman baya bol baya uzun süre oynayabilirim.İyimiş o zaman kasarım ben kasabildiğim kadar ne kadar kasarsam kardır artık :) Oyuna şimdilik trialle başladım pazartesi gidip alıcam.Hemende başlıcam.Bu arada homda item falan koymuşlar mesela petleri falan bu petleri bulmak çokmu zor yoksa kolay bir şekilde bulunabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramkurbanı -- 7 Ocak 2012; 10:08:24 >
  • minipetler karakterini actıktan 1 yıl osnra dogum gunu hediyesi olarak geliyor ama ayrica ellerinde fazla minipet olanlarda satıs yapıyo onlardan da alabilirisn.bu arada hom yapmak istiyosan eotn paketin mutlaka olmalı cuınku o paket olmadan minipetleirni kısacası hom icin gerekli herseyi homa koyamazsin...trilogy+eotn paketini beraberinde almani tavsiye ederim.
  • Alıcam zaten eotn da alacağım ama işte hom işi kafama takıldı bu customize armorlar falan zormu kasılıyor diye
  • armor denilince secenek cok fazla soyle anlatayım diyelimki nightfall paketini oynadin tum ana gorevleri yaptin oyun boyunca nightfall dan istediign armoru alirisn son gorevi yaptıgında ise primeval armor denen ozel armoru alırsın zaten oyunun sonuna kadar o armoru almak icin kasana gereken gold birikir. bu armor da zaten sana costumize olur. primeval armorun ustune gerekli modları takınca darbeye karsı dayanıklı saglam bı armor elde etmıs olursun sımdı gelelım homdakı armor konusuna hom senden 8/8 armor yapmanı istiyo hepsini yapmak zorunda degilsin eger puanini yukseltmek istiyosan yapabildigin kadar elit armor yapmalisin sadece primeval olmaz ondan farklı armorlar var mesela ancient vabbian, elit kurzick, obsidian armorlar. en pahalı obsidian armordur puanını artırmak icin hom senden obsidian armoru da koymanı ıster fakat iste onu yapmak biraz servete mal oluyo. eger kısa zamanda cok para yapmak ve hemen en iyilerinden armor ve silah yapmak istiyosan oynayacagın karakter ve nasıl oynayacagın cok onemli.kendimden ornek vermek gerekirse ben hom icin gereken tum parayı nightfall paketinde ozel bi bolge var adı doa (domain of anguish) ordan dusen ve kazandıgım itemleri gold a cevirip hom icin harcadim en iyi para bu ve benzeri bolgelerden yapilir. bazı arkadaslar underworld denen bolgeye girip ecto toplamaya calısır ecto oyundaki goldtan bile yeri gelince daha onemlidir. ama ecto herzaman dusmeyebilio sansini artirmak icin en iyi yol doa yapmaktır bana gore, sonucta alacagın itemler hem iyidir hemde kesindir.doa yapabilmek icinde seceneklerin mesmer ritualist monk paragon karakterlerden birini oynamaktir.doada paragon ve mesmer 1 tane monk 2 tane 6 tanede ritu oynar ritulerin isi kolaydir tum party nin younlugu paragon ve mesmerdedir.eger mes ve para iyi degilse party asla doanin zorluguna dayanamaz o yuzden bence en kolayı olan ritualist ac kendine dwg oyna doa yap bol para kazan armorlarını da costumize et derim :) ayrica doadan dusen gemstone dedigimiz taslardan set yaparsan elit silah olan torment leri de hom a koyabilirisn, bunlari yaparken aldigin expensive sayesinde lightbringer titlenide hom a koymus olursun. dedigim gibi oyle bir karakterle oyuna basla ki hem oyundan zevk al hemde gw2 icin homdan biseyler kap.aklina takılan bisey olursa gw de thy einherjer ekle beni ama skype+mikrofon yoksa benden yardım bekleme bu kadar yazdıgım seyi orda tekrar yazamam...
    not : uw cok ozel ve cok guzel bir alandir uw nin sonunda cok pahali silah vb itemleri dusurebilirisn ama cok saglam karakter iyi oyun taktigi ve deneyim ister. ust tarafta yazarken sanki uw den sadece ecto dusuyomus gibi gorunuyo ama degil uw basli basina elit bir bolgedir dedigim gibi her onune gelen uw yapamaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einherjer -- 9 Ocak 2012; 0:05:04 >

• Skypede var mikrofonda var diğer oyunlardan kullanırdık hele wolfteamde çok lazım oluyordu ben oyuna girince size pm atarım Birde demişiniz paragon ve mesmer 1 tane monk 2 tane 6 tanede ritu orda parti falanmı oluyor ? Yoksa rituelist açılıp tek başıma yada bir arklamı takılıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramkurbanı -- 8 Ocak 2012; 15:52:47 >
  • guild wars takıma dayalı bır oyundur. eger istersen kendine ait herolarından yardım alarak oynarsın yada gorev yaparken senle ortak gorev yapacak olanlarla birlesip 8 kisilik bir ekip kurup insanlarlada oynayabilirsin tamamen senin tercihine kalmis. party kurmak en iyisidir hızlı olursun diger karakterleri ogrenırsın gorevlerı daha kolay yaparsın. zaten bir goreve tek basına girmen neredeyse olanaksiz.
  • einherjer iyi cevaplamıssın gw 2 güzel olursa reklam yaparız
  • tsk ederim ama oyuna ne kadar az insan gelirse bizim icin o kadar iyi :)
  • Kesinlikle katılıyorum mümkünse fazla rağbet olmasın .
  • oyunun başlangıcının paralı olması sayesinde fazla rağbet olmaz.
    Beleş olsa doluşurduk :D
  • Ben tam almayı planlarken bazıları işte ddiler gw 2 bekle falan diye bende uzun süre kararsız kaldım sizede sorayım bu homun verdiği itemler çokmu iyi ? yani uzun süre kulanılırmı yoksa ilk lwllarda kullanılıyorsa o civarlardamı kullanıyor yoksa çok sağlam itemlermi veriyorlar ?
  • einherjer bana bi ulasırmısın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.