Şimdi Ara

GUITAR HERO 5 MIKROFON PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Guitar hero 5 bundle set aldım. 2 gitarım, 1 baterim ve 1 mikrofonum var.

Oyuna girdigim zaman en basitinden quick play bölümüne giriyoruz.

4 kişiyiz. 4 tane adam resmi cıkıyor ve join yazıyor. Guitarların yesil tusuna basarak join oluyoruz. Bateriden kumanda ettigimiz icin o da aktif oluyor. Ancak mikrofonu usbden baglamamıza ragmen üzerinde herhangi bir tus falan olmadıgı için join olup aktif edemiyoruz. Options ayarların ses kısmından bi yerde karoeke sectik ama aktif olmadı bi türlü

yardımcı olursanız aksamımız daha eglenceli gecicek ;)

sagolun
    EM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emxxxx -- 20 Haziran 2010; 20:08:36 >

• mikrofon, 1 adet ds3/gamepad ile beraber kullanılıyor. mikrofonun join olması için gamepad den e basman lazım. yanılmıyorsam, mik'in star power ı içinde gamepad deki bir tuş kullanılıyor...
    edit: seçtiğiniz 'karaoke' de ekranda çıkan sözlerin geliş tarzı. karaoke de söylenen kelimeler mavileşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kramer_hpal -- 20 Haziran 2010; 20:44:09 >
  • bu arada optionsdan karaoke yapmanızı tavsiye etmem... static en rahatıdır... diğer konularda arkadaşın dediği doğru, gamepadle yönetiliyor mikrofonun aksiyonları...
  • gamepad dediginiz bildiginiz sixasis oyun kumandasınımı kullanıcam arkadaslar?
  • ivet
  • tesekkürler arkadaslar
  • sesin geç gelmesi problemini nasıl çözebiliriz peki bilgisi olan varmı ? mikrofon ile soylergen grup seklinde gec geliyor ses :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onu da video lag calibrator yada audio lag calibrator diye bir yer vardı options menüsünde ordan ayarlayın. ben de sanki oyun ben de varmış gibi cevaplıyorum taşınacağımdan dolayı mm 'in süper kampanyasını da kaçırdım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

onu da video lag calibrator yada audio lag calibrator diye bir yer vardı options menüsünde ordan ayarlayın. ben de sanki oyun ben de varmış gibi cevaplıyorum taşınacağımdan dolayı mm 'in süper kampanyasını da kaçırdım zaten

onuda yapınca bu seferde dierleri kayıyor :D
  • valla benden bu kadar makusla06 gerisini dh gh çılara bırakıyorum
  • dostum pc için yazıyorsan mic gecikmesini klawyeden sokacaksın micorofonu zaten :D enter tuşuyla yada hangisiyse onla join edeceksinde latency(gecikme) hala bendede problem ama birazcıkta olsa asio4all programıyla çözülüyor bu seferde gitarlar hafif kayıyor dengeleyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SacrificeDreamer

dostum pc için yazıyorsan mic gecikmesini klawyeden sokacaksın micorofonu zaten :D enter tuşuyla yada hangisiyse onla join edeceksinde latency(gecikme) hala bendede problem ama birazcıkta olsa asio4all programıyla çözülüyor bu seferde gitarlar hafif kayıyor dengeleyeceksin

hortlatmışsın aga
  • onu bunu geçtim gran turismo forumu ne alaka?
  • ne alaka GT bölümünde guitar hero ? gözleri bozuk heralde konuyu açanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.