Şimdi Ara

Guitar Hero Bateri Hassasiyet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bateride mavi pade vurduğum zaman sanırım hassasiyetten kırmızı padde yaniyor.Diğer padlerde hiçbir problem yok.Bu sorunu nasıl gidebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_whiplash

Arkadaşlar bateride mavi pade vurduğum zaman sanırım hassasiyetten kırmızı padde yaniyor.Diğer padlerde hiçbir problem yok.Bu sorunu nasıl gidebilirim?Yardımcı olursanız sevinirim.

Biraz daha şiddetsiz vurmanı tavsiye ederim :)
    Ne yapacağını pek bilmiyorum ama sakın silikonlarını yerlerinden çıkartma. Altlarında çok ince kablolar var direk olarak kırarsın.
  • Vuruş şiddetim fark etmiyor.Bu olay canımı sıkmaya başladı.Streak sayılarım sürekli düşüyor.
  • Başka önerisi olan yok mu?
  • UP
  • bende de gh5 davulu var, kırmızıya yaradana sığınıp vurmadan kesinlikle çalmıyor... tüm oyun zevkimin içine etti, aldığım ilk gündenberi böyle, yurtdışından almıştım, aldığım yer hemen yolla yenisiyle değiştirelim dediler ama ben yollamaya üşendim, elimde patladı resmen :)

internette bir kaç video var, onlara bakıp içini açtım ama videodaki gibi değil bendeki davulun yapısı...

en sonunda elektrikçiye götürüp halletmeye çalışacağım bakalım olacak mı... aldığım günden beri hiç oynayamadım bariz, yazık günah :)
  • Senin durumun benimkinden daha kotüymüş.Galiba bu da ps3'un ilk sürümüne döndü,galiba hemen hemen herkesde bir hata var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de zillerin tam ortasına vurmak gerekiyor uçlarına doğru vurunca algılamıyor bu normal mi acaba yoksa problem mi var?
  • Zil meselesine hiç dikkat etmedim.Gece evde deneyip bu sayfaya cevap yazarım.
  • Valla deneyip yorum yapabilirse diğer kullanıcılar sevinirim. Problem olup olmadığını anlayabilmemin en kesin yolu bu olur heralde :)
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_whiplash -- 9 Ocak 2012; 22:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenityatlast

Valla deneyip yorum yapabilirse diğer kullanıcılar sevinirim. Problem olup olmadığını anlayabilmemin en kesin yolu bu olur heralde :)

Az önce deneme fırsatı buldum.Bence senin ziller ağrızalı,benim baterimde zilin ucuna bile dokunsam algılıyor.
  • Gitar hero konusunda yazdım ama buraya da kopyalayım;

Hocam senin yaşadığın sorunun aynısını bende yaşıyordum. Kırmızı pad'a vurduğumda mavi hatta sarı pad bile aynı anda çalışıyordu. Bu durum kabuledilemez bir hal alınca çareyi garantiye göndermekte buldum. Hiç beklemediğim kadar kısa sürede(yaklaşık 1 hafta) geri geldi set ve sorun ortadan kalkmıştı.
    Ben band hero super bundle setini kullanıyorum. Band hero oyununda bu sorunu çok yaşamasamda rock band 3'e geçtiğimde başta yazdığım gibi aynı anda 3 pad birlikte vurmuş gibi oluyordu. Demek istediğim oyunların kendine göre de hassaslıkları var.
    Ama garanti süresi devam ediyorsa, kesinlikle gönder. İçine de sorunun çok açıklayıcı olduğu bir not yaz.

**Bu arada youtube'daki videoları izleyince bende içini açıp tamir edim demiştim ama açamamıştım. İyikide açamamışım, yoksa garanti kapsamından çıkacaktı ve başka bir sorun olduğunda ürün elimde patlicaktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.