Şimdi Ara

Guitar Hero davulu mu Rock Band davulu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 senedir rock band davulum vardı çok eğleniyordum beraber mutluyduk. Ben ona vuruyodum o kızdıkça bana hata yaptırıyordu. Fakat bugün itibariyle darmadağın olmuş bulunmakta bi anda iflas etti sanki önce sarı pad kırıldı sonra ayak pedalı kırıldı sonrasında da kırmızı pad içine göçtü bunların hepsi 5 dakkalık aralarla oldu. yani acım büyük.

Kısaca size şunu soruyorum yeni davul alacağım siz hangisini tavsiye edersiniz? rock band ve guitar hero wt oyunlarının ikiside var yani 2 sinede uyan bi davul istiyorum. guitar hero wt davulu rock band e uyuyorsa hangisini tavsiye edersiniz?

• GH:WT davulu Rock Bandde kullanılmaktadır ve tavsiye olarak ise yine GH:WT davulunu şiddetle öneririm.

Nedeni:Zil olması

Buda daha gerçekçi yapıya sahip olmasını kılıyor.
  • peki hiç rock band de guitar hero wt davulu oynadınız mı çünkü forumlardan birinde biri aldım wt davulu ama rock band de çalışmadı demişte o yüzden biraz gerildim wt davulu için
  • Oynamadım ancak desteklediği kendi sitesinde yazıyor.Çoğu arkadaşta bilir:)
  • rock band davulunun drum padlerının hep daha kalıtelı oldugunu duydum,wt davullarının drum padlerı ıse sık sık sorun cıkarıp patlıyor dıyorlar ama hıc kullanmadım sadece genelde kullanıcıların yorumu bu yonde
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

rock band davulunun drum padlerının hep daha kalıtelı oldugunu duydum,wt davullarının drum padlerı ıse sık sık sorun cıkarıp patlıyor dıyorlar ama hıc kullanmadım sadece genelde kullanıcıların yorumu bu yonde

Bunu ben de duydum çok yerde.
  • GH davulunun dizilişi mantıklıdır, çalması daha eğlencelidir ve 5 nota ( renk ) 'yı temsil eder. RB davulu 4 notayı.. Kısaca GH davulu alınıp RB oynandığında kayıp olmaz fakat RB davulu ile GH oynandığında zorunlu hatalar kaçınılmazdır.. Denemedim, karşılaştıramam fakat gh davulunu almak daha mantıklıdır diyebilirim. ( bende gh davulu var )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rock band daha iyi diyorlar
  • guitar hero baterisini rockbandde oynayın biraz saçmalıyor.

örneğin rockbandde chop suey giriş bölümünü çalarken guitar hero baterisinde zilllere vurmak zorunda kalıyorsunuz. halbuki ortada zile vurulacak bi durum yok :)

imkanın varsa rockband 2 davulu + 2 de rockband için ayrıca satılan madcatz zillerden al.

şundan ;

Guitar Hero davulu mu Rock Band davulu mu?

artı olarak guitar hero baterisinin pedalı çok dandini rockband in daha gerçekçi ve kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 27 Temmuz 2009; 0:23:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.