arkadaşlar yeni guitar hero davulu aldım yalnız oynarken davulun ps3 le bağlantısı kopuyor bu sorunu yaşayan oldu mu? nasıl çözebilirim bi fikri olan var mı?
kopuyor derken tamamen kapanıyormu davul yoksa çalışır vaziyetteyken görmüyormu?
Pili bitmeye yakın öle şeyler gelmişti sanki benimde başıma..
Çalarken bi bakıyosun bağlantı kopmuş. Derhal davuldaki PS tuşuna basıyosun, devam! Pek yadırgamadım o sıralar. Şimdi böyle birşey yaptığını hatırlamıyom.. Belki pil ile alakalıdır.
puraxays ın dediği gibi oluyor fakat daha yeni aldım davulu pilleri falan içinden çıktı bitmiş olamaz diye düşünüyorum ama yinede başka pillerle bi daha deneyaceğim
Piller Akmış olabilir bu sıcaklarda, çünkü benim WT gitarıda çalışmıyordu bir baktım pilleri akmış. Pillerini bir kontrol et ve akmışsa orayı iyice sil
Ben her oynadıktan sonra pilleri çıkarıyorum zaten. Bozulmasından korkuyorum açıkçası. Gerçi 2 yıl garantisi var.
quote:
Orijinalden alıntı: ßoost
Ben her oynadıktan sonra pilleri çıkarıyorum zaten. Bozulmasından korkuyorum açıkçası. Gerçi 2 yıl garantisi var.
Ben hiç pil çıkarmadım Les Paulda alalıda 2 sene oluyor birşey olmadı Wt'unkinde oldu sadece
bende gitardan çıkarmıyorum pilleri, bişey olmaz heralde ya, acaip bu sıcakta yok, güneşin ortasında durmuyo sonuçta erimez heralde
quote:
Orijinalden alıntı: westblood
bende gitardan çıkarmıyorum pilleri, bişey olmaz heralde ya, acaip bu sıcakta yok, güneşin ortasında durmuyo sonuçta erimez heralde
valla dostum bendede 3 tane gitar asmak için birşey var duvara monte edili. Bende gerçek gitarlar asılı onun gitar askısını sıkıştırıyordum işte 1ine takıyordum sonra bir baktım arkasında böyle kahverengi bir sıvı var Meyerse pil akmış değiştirdim oldu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme