Şimdi Ara

Guitar Hero Gitar ve oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH'nin değerli üyeleri,size birkaç sorum olacak.
    Öncelikle şunu söylemek isterim: Oyunu ve gitarı bugün sipariş vereceğim de,ne kadar hızlı cevap verirseniz benim için o kadar iyi olur.

Guitar Hero oyunu olarak Warriors of Rock mı Metallica mı World Tour mu yoksa GH5 mi?
    Metal şarkılardan hoşlanırım. Bilinen parçalar benim için daha iyi olur. En uygun oyunu seçerseniz sevinirim. Fakat World Tour'un şarkı listesindeki şarkı sayısı birazcık vasat gibi geldi bana. Yine de sizi dinleyeceğim.

ve bana en kaliteli gitarı önerir misiniz? GG'den vereceğim siparişi oradan link atarsanız sevinirim. Şunu belirteyim,sizi bilmem ama WoR'ın gitarı bana çooook dandik geldi.
    Şimdiden tavisyeler için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurtan

Merhaba DH'nin değerli üyeleri,size birkaç sorum olacak.
    Öncelikle şunu söylemek isterim: Oyunu ve gitarı bugün sipariş vereceğim de,ne kadar hızlı cevap verirseniz benim için o kadar iyi olur.

Guitar Hero oyunu olarak Warriors of Rock mı Metallica mı World Tour mu yoksa GH5 mi?
    Metal şarkılardan hoşlanırım. Bilinen parçalar benim için daha iyi olur. En uygun oyunu seçerseniz sevinirim. Fakat World Tour'un şarkı listesindeki şarkı sayısı birazcık vasat gibi geldi bana. Yine de sizi dinleyeceğim.

ve bana en kaliteli gitarı önerir misiniz? GG'den vereceğim siparişi oradan link atarsanız sevinirim. Şunu belirteyim,sizi bilmem ama WoR'ın gitarı bana çooook dandik geldi.
    Şimdiden tavisyeler için teşekkürler

Arkadas duygularıma tercuman oldu

Bende yakın zamanda alıcam oyun + gitar ancak bu gitarların daha buyugu yokmu arkadalar wor gitarına baktım ama hepsi o boyuttadır herhalde

• up up up up!
  • Arkadaşlar bende gitar + davul + mikrofon var oyun yok. Hepsi GH5'in setinden. Kutusu falan var almak isteyen varsa görüşülür ankarada.
  • tracklistlere bak sana uygun şarkılar hangisinde varsa onu al , gitara gelecek olursak Wor gitarı gayet saglamdır.Neye dayanarak dandik ?

Bana soracak olursan WOR oyunu ve gitarını alırım hiç düşünmeden.
  • Öncelikle çok hafif,hafif olması çok sorun değil ama şu pena gibi bi dalga var ya ortada. Onu indirmek diğer gitarlara göre daha zor gibi geldi. İndirmesi zor. Sürtüyo çok.
  • beyler tavsiye verebilecek yok mu?
  • Bende WoR gitarı var fakat oyunu yok :D ama gitar bence süper çok sağlarm aylardır odanın köşesine astım 3 - 5 ay oldu hiç bozulmadı (çünkü kullanmadım ortada oyun yok :D)
  • bu davulu bağımsız çalabiliyor muyuz? :D illa oyuna bağlı olmak mı lazım :D

demek istediğim oyunun içersinde freeplay diye bir bolum var mı? eger varsa alıcam gitar ve davulu. :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 12 Nisan 2012; 16:37:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.