Şimdi Ara

Guitar Hero III: Legends of Rock

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler. ben slash den sonra 1v1 yaptığım adam (boynuzlu bişi) soloları çalarken ban ateş edior :D yanıp sönüor toplar, birden tremalo kolu çıkıyorvs.vs. giatrı terse çevirior çalıorm ama aralarda kaçanlar oluyor hali ile bni yeniyor bir türlü geçemedim save vs. veya bir yöntem varsa söleyin lütfen

• Zorluk seviyesi ???
  • easy
  • quote:

Orjinalden alıntı: GJT.cobaiN

easy

• quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

quote:

easy

GJT.cobaiN
    Arkadaşım dalga geçiyor zannedersin ama zorluk seviyesi arttıkça yenme şansın artıyor.
    Yani Easy'de çok yavaş 1-2 nota geliyor senin yolladığın powerler çok etki etmiyor.
    Ama nasıl yenecem dersen son 30sn'ye 3 tane poweri yolla garanti yenersin.

Son olarak Easy oynamak zaman kaybından başka birşey değil ben medium'da başladım 4 parmaktan 5'e geçmek çok zorlamadı iki günde ısındım.
    Sana tavsiyem full training kas.
    O değildi o Boss Expert'te tek yiyor Double Notes ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 11 Nisan 2009; 19:04:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

quote:

easy

GJT.cobaiN
    Arkadaşım dalga geçiyor zannedersin ama zorluk seviyesi arttıkça yenme şansın artıyor.
    Yani Easy'de çok yavaş 1-2 nota geliyor senin yolladığın powerler çok etki etmiyor.
    Ama nasıl yenecem dersen son 30sn'ye 3 tane poweri yolla garanti yenersin.

Son olarak Easy oynamak zaman kaybından başka birşey değil ben medium'da başladım 4 parmaktan 5'e geçmek çok zorlamadı iki günde ısındım.
    Sana tavsiyem full training kas.
    O değildi o Boss Expert'te tek yiyor Double Notes ile

Haklısn , ama klvyden oynayamıyorum med de, yoksa hard da kadar çıkıyorum çoğu şarkıda ama gitarda. klavyede med bile zor oluyor. zaten 800 DPI anlatbildim sanırım :)

Birde sololar kolay ama sorun şu; birde çalarken aniden tremolo kolu fırlıyor mouse u sallıyorum gidiyor onalr çok sık oluoyor hemen her soloya başladığımda oluyor ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GJT.cobaiN -- 12 Nisan 2009; 13:28:33 >

• vibrato kolunu fareden kalvyede bir tuşa (mesela bende numpad enter idi) alırsan çık daha hızlı halledersin o combat power ı .
    boss lar için genel taktik 3 power up biriktirip sırayla çakmak (tercihen double notes - amp powerdown). tabii bunları adamın solosu sırasında atmak lazım; ritimde pek etkili olmayabilir.
    bir de death drain çıkınca ilk alıp yapan kazanır zaten, o yüzden şarkı sona yaklaşınca 1 power up yedek alıp adamın drain almasını engellemek lazım.
  • ritim sırasında da atılır da adam solo atarken her türlü rock yapıyo :) o yüzden soloda kullanmak daha mantıklı hele ki makasın varsa şanslıysan cok kullandıgı teli kesersen tek o bile yetebilir :) . dün oyunu hardda bitirdim. gitara iyice alıştım. marcello yu dagıttım zaten de 2. adamın adını unuttum onda cok zorlandım şu saçları şekilli guitar hero legends of rock ın kapagındaki sihirbaz şapkalı olan. geçemedim onu bir türlü sonda attıgı solo her turlu dagıtıyo. ama geçicem onu :) louyu ilk seferde geçtim. ama müthiş çalmıştım :) experte geçtim artık. slow downu çalıştım baya %93le falan bitiriyorum. şimdi hoşuma giden şarkı lay down - priestes di sanırım grubun adı. o çok güzel bi şarkı. tavsiye ederim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyLess

ritim sırasında da atılır da adam solo atarken her türlü rock yapıyo :) o yüzden soloda kullanmak daha mantıklı hele ki makasın varsa şanslıysan cok kullandıgı teli kesersen tek o bile yetebilir :) . dün oyunu hardda bitirdim. gitara iyice alıştım. marcello yu dagıttım zaten de 2. adamın adını unuttum onda cok zorlandım şu saçları şekilli guitar hero legends of rock ın kapagındaki sihirbaz şapkalı olan. geçemedim onu bir türlü sonda attıgı solo her turlu dagıtıyo. ama geçicem onu :) louyu ilk seferde geçtim. ama müthiş çalmıştım :) experte geçtim artık. slow downu çalıştım baya %93le falan bitiriyorum. şimdi hoşuma giden şarkı lay down - priestes di sanırım grubun adı. o çok güzel bi şarkı. tavsiye ederim :)

sece klavyeyi ters çevirerek mi kolay yoksa gitarla mı ?
    Ve ben Xbox 360 GHT:LR gitarı alsam GH:WT ve GH:LR oyunu çalışır mı ??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.