Şimdi Ara

Guitar hero live vs Rock band 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler iki oyundan birini almak istiyorum ancak internette detaylı bir inceleme bulamadım ikisinin karşılaştırıldığı tecrübesi olanlar önerilerini paylaşabilirlerse sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki oyuna da sahibim. ufak bir kıyaslama yaparsak, guitar hero'da kendi başına sadece elektro gitar çalabilirsin, bass seçeneği yok. ikinci bir kullanıcı oyuna girerse o da elektro çalıyor ve birbirinizle yarışıyorsunuz. rock band ise daha çok grup kafasında, birisi elektro, başka biri bas gitar ya da davul çalabilir.

atmosfer olarak guitar hero bayağı önde diyebilirim, bir rockstarı canlandırıyoruz gerçek konser ortamında, zaten videolara baktıysan görmüşsündür çok güzel yapmışlar, o atmosfere sokuyor insanı. ama rockband atmosfer olarak çok zayıf.

iki oyunun da birbirine göre biraz artıları var, rockband bana daha akıcı geldi neden bilmiyorum daha kolay oynadım. guitar heronun kariyer kısmını daha da beğendim.

sana önerim, tek başına oynayacaksan guitar hero, eğer yanyana arkadaşlarımla oynarım dersen rockband al.
  • ErrayN kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler öncelikle,
    Ps3 zamanlarında oynuyordum guitar hero ama gitar tasarımı değiştiği için kararsız kaldım rockband'in gitar tasarımı gayet iyi olmuş şarkı çoğunluğu ve kalitesi bakımından rockband bir adım önde sanırım önceki versiyon şarkılarını da çalma imkanı sunduğunu okumuştum.Siz ne düşünüyorsunuz hocam

• ben guitar hero'nun eski gitarını rock band'a bağladım onunla oynuyorum, yenisini deneyemedim maalesef. guitar hero'nun yeni gitarı da gayet şık ve kullanışlı. rockbanda ilk olarak ps4'te başladığım için kendi şarkıları haricindekileri satın almıştık birkaç tane. gayet geniş bir dlc yelpazesi var. gayet de eğlenceliydi son zamanlarda rocksmith'e geçtiğim için zaman ayıramadım kenarda duruyor öyle
  • ErrayN kullanıcısına yanıt
    Hocam amazondan almayı planlıyorum gün içerisinde bayağı da bir kararsız kaldım genel olarak baktığınızda hangisini önerirsiniz

• yalnız başıma oynarım dersen guitar hero, arkadaşlarımla toplanır oynarız dersen rockband hocam
  • arkadaşlar fiyat açısından da guitar hero 2li paketinin ücreti rockband paketinden 10 dolar daha fazla fikirlerinizi bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar hero live Xbox One
    7 yıl önce açıldı
    Satılık Beats Solo 3 Wireless
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • StevieW kullanıcısına yanıt
    hocam playlistlere bak RB'de ek olarak çok şarkı seçeneği var ama sevdiğim şarkıları toplamıştım $100+ para çıkıyordu Vazgeçip GH aldım
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Gerçekten hocam öyle seçenek çok fazla ama fiyatlar öyle böyle hesaplayınca bayağı fazlaya denk geliyor ben de rockband den yanaydım ama guitar heroya itiyor gibi şu an da:) memnun musunuz hocam peki kullanış olsun şarkı listesi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevieW -- 30 Mart 2016; 22:37:13 >
  • Ya hocam nasıl anlatsam tamam çok güzel ama fiyatı Amazon'dan alınca değiyor onun dışında 250 liradan fazla verilmez tek gitar+oyun için. Çift gitarlı olarakta siz düşünün hesap edin
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Amazondan düşünüyorum hocam zaten başka türlü zor biraz teşekkür ederim önerileriniz için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.