Şuan işteyim akşam yada haftasonu oyniyalım isterseniz. Gh:M ve Gh:WoR var.
akşam 7-8 gibi uygunmudur? Yada haftasonuda yapabliriz uygunsanız
bu arada psn bırakan arkadaslar hepinizi aksam 7 de ekleyeceğim işteyim k.bakmayın
7-8 biraz erken oluyor o saatte yeni yemek yemiş kendime gelmiş oluyorum fakat ben girer psn isteklerine bakarım bu gün içinde.3kişi falan olursakta kimde hangi oyun varsa GH:M yada WoR oynarız.
Şuan işteyim akşam yada haftasonu oyniyalım isterseniz. Gh:M ve Gh:WoR var.
akşam 7-8 gibi uygunmudur? Yada haftasonuda yapabliriz uygunsanız
bu arada psn bırakan arkadaslar hepinizi aksam 7 de ekleyeceğim işteyim k.bakmayın
7-8 biraz erken oluyor o saatte yeni yemek yemiş kendime gelmiş oluyorum fakat ben girer psn isteklerine bakarım bu gün içinde.3kişi falan olursakta kimde hangi oyun varsa GH:M yada WoR oynarız.
uyar ben wor'da bateride hard Metallicada Expert çalıyorum. :D yarın tum gun burdakilerle oynarız hem cumartesi :D
dün akşam bi suspecttr arkadaşla oynayalım dedik. birisi daha vardı burdan değil galiba. 2 kişi expert gitar çalıyoruz suspecttr de hard bateri çalıyor. arkadaşlar hepsini çalıyorlar maşallah ben bi aldım elime bilmiyorum noldu :D 3 şarkıyı falan çalamadık benim yüzümden :D ate 3-4 aydır kullanıyorum biraz daha kendimi geliştirmem lazım. tüm şarkılarıda expertte çalamıyorum yav :D
quote:
Orijinalden alıntı: egemenpamukcu
dün akşam bi suspecttr arkadaşla oynayalım dedik. birisi daha vardı burdan değil galiba. 2 kişi expert gitar çalıyoruz suspecttr de hard bateri çalıyor. arkadaşlar hepsini çalıyorlar maşallah ben bi aldım elime bilmiyorum noldu :D 3 şarkıyı falan çalamadık benim yüzümden :D ate 3-4 aydır kullanıyorum biraz daha kendimi geliştirmem lazım. tüm şarkılarıda expertte çalamıyorum yav :D
dün biz senle oynadık baska biri yoktu burda diğer expert olanda yabancı bi lavuk tu iyi çalıyo ama :D hard bateride bendim suspect çalamaz öyle alınma suspect
Davulda medium Gitarda medium
Şarkısına göre bazen hard çalabiliyorum. öyle basit şarkılar sanmayın Enter Sandman'de hard çalıyorum o yeaa Yavaş yavaş geliştiricem.
ee ekledim hiçbiriniz oynamıyorsnuz :) -- up
Bu akşam yapalım bir grup çalışması.
valla ya sıkıldım sız yoksunuz diye red dead oynuyorum bitti oyun nerdeyse :D
ha bide 2. kickim bozuldu onu almam lazım nerden sadece kick alablirim aral gameyi aradım ama bir tane kick için takmıyorlar :S
yazıcıoğluna baksaydın, ben sanki sadece kick diye görmüştüm. Ha bide gittigidiyor a bir bak sanırım orada da vardı.
Bende seni görüyorum hep red dead oynuyor diyor, bu yuzden kurcalamıyorum fazla :) Akşam yapalım hatta 1-2 kişi daha gelse iyi olur.
yapalım aksam eve geçeyimde hayırlısıyla.
Yemek yiyim, inceden akalım.
Gençler var mı başka gelen?
19.30 diyelim.
move öldümü konusundan dewam marfoğlu
hediye oyun olsada indirebilirim arkadaşım
bir şey olmaz sonuçta yapıcağımız olay legal ben çok yaptım
ve bende sana hesap vercem wipeout la infamous indirecen hatta ilk ben hesap vercem
hadi beyler akalım şimdi :)
Çalıyoduk ne güzel, nereye kayboldunuz
He ya, bağlantı koptu noldu?
Gençler bişi soram, Davulda (bende 4 pad li beatles davulu var, zil yok) star power nasıl açılıyor, bulamadım amk.
yav acil cıkmam gerekti dün gençler kusura bakmayın bugun 7 de bida?
quote:
Orijinalden alıntı: shadow763
yav acil cıkmam gerekti dün gençler kusura bakmayın bugun 7 de bida?